subwr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2009 Τον τελευταίο καιρό κάνω έρευνα αγοράς για λάπτοπ. Απο ότι βλέπω τα μικρά τύπου ACER ASPIRE ONE έχουν επεξεργαστή Atom που από ότι "λένε" είναι έτοιμοι για τα windows 7. Δηλαδή αν πάρω ένα μεγαλύτερο με κανονικό δυπύρηνο ή τετραπύρηνο επεξεργαστή θα έχω κάποιο πρόβλημα?
dpolal Απρίλιος 12, 2009 #4 Απρίλιος 12, 2009 Τον τελευταίο καιρό κάνω έρευνα αγοράς για λάπτοπ. Απο ότι βλέπω τα μικρά τύπου ACER ASPIRE ONE έχουν επεξεργαστή Atom που από ότι "λένε" είναι έτοιμοι για τα windows 7. Δηλαδή αν πάρω ένα μεγαλύτερο με κανονικό δυπύρηνο ή τετραπύρηνο επεξεργαστή θα έχω κάποιο πρόβλημα?Θες να πάρεις φορητό και η μόνη προδιαγραφή που θέτεις είναι να υποστηρίζει τα 7 ;;;;Τα υποφορητά ή αλλιώς netbooks που κατά πλειοψηφία φοράνε τους Atom κάνουν για συγκεκριμένες δουλειές και έχουν κάποιους περιορισμούς σε σχέση με τα κανινικά φορητά.Τα κανονικά φορητά έχουν και αυτά με την σειρά τους διαφορές σε σχέση με τα μικρότερα.Ποιές είναι ανάγκες που θες να καλύψεις ;;;
anthis Απρίλιος 13, 2009 #5 Απρίλιος 13, 2009 Netbook θα παρεις μονο αν σε ενδιαφερει το εξαιρετικα μικρο βαρος, καθως και απλες δουλειες οπως σερφαρισμα στο ιντερνετ, msn messenger, αναπαραγωγη μουσικης αντε και λιγο βιντεο (σε normal αναλυσεις) καθως και word/excel/powerpoint.. Για οτιηδποτε πιο βαρυ θα πρεπει να παρεις μεγαλο Laptop..Απο παιχνιδια υπολογιζε κανα Warcraft 3 το παιζουν τα netbook..
Mrmclaren Απρίλιος 13, 2009 #6 Απρίλιος 13, 2009 παιζουν και ενα age of empires 2 και το 3 με λιγο σφιξιμο
anthis Απρίλιος 13, 2009 #7 Απρίλιος 13, 2009 To 2 Χαλαρα.. Για το 3 δεν ξερω, ισως στα lowest 800x600.. Και san adreas παιζει.. Γενικα ο,τι περιπου σηκωνει η GMA 950.. Απλαααα λεμε οτι ειναι για portable browsing πιο πολυ..
p_under Απρίλιος 14, 2009 #9 Απρίλιος 14, 2009 o δικος μου ο ατομ παιζει κ DOOM 3 αλλα δεν θυμαμαι σε τι αναλυση .
Toxic Απρίλιος 15, 2009 #10 Απρίλιος 15, 2009 Παρε ενα laptop με λιγο μεγαλυτερες δυνατοτητες.Να μπορεις να παιζεις σε αξιοπρεπεις αναλυσεις
Telis Απρίλιος 15, 2009 #11 Απρίλιος 15, 2009 Εγω προσφατα εχω φτιαξει ενα miniPC με τον atom http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528052+ 2.5' seagate στις 7200 + 1Gb ram σε μινι ΑΤΧ κουτακι ΟΕΜ πολυ μικρο.Παει πολυ καλα και ειμαι τοσο ευχαριστημενος απο την ταχυτητα, καταναλωση (μονο 20-25W) που εχω να βαλω το μεγαλο PC κανα μηνα μπροστα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.