Jump to content

Ατom

subwr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τον τελευταίο καιρό κάνω έρευνα αγοράς για λάπτοπ. Απο ότι βλέπω τα μικρά τύπου ACER ASPIRE ONE έχουν επεξεργαστή Atom που από ότι "λένε" είναι έτοιμοι για τα windows 7. Δηλαδή αν πάρω ένα μεγαλύτερο με κανονικό δυπύρηνο ή τετραπύρηνο επεξεργαστή θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Τον τελευταίο καιρό κάνω έρευνα αγοράς για λάπτοπ. Απο ότι βλέπω τα μικρά τύπου ACER ASPIRE ONE έχουν επεξεργαστή Atom που από ότι "λένε" είναι έτοιμοι για τα windows 7. Δηλαδή αν πάρω ένα μεγαλύτερο με κανονικό δυπύρηνο ή τετραπύρηνο επεξεργαστή θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Θες να πάρεις φορητό και η μόνη προδιαγραφή που θέτεις είναι να υποστηρίζει τα 7 ;;;;

Τα υποφορητά ή αλλιώς netbooks που κατά πλειοψηφία φοράνε τους Atom κάνουν για συγκεκριμένες δουλειές και έχουν κάποιους περιορισμούς σε σχέση με τα κανινικά φορητά.

Τα κανονικά φορητά έχουν και αυτά με την σειρά τους διαφορές σε σχέση με τα μικρότερα.

Ποιές είναι ανάγκες που θες να καλύψεις ;;;

Netbook θα παρεις μονο αν σε ενδιαφερει το εξαιρετικα μικρο βαρος, καθως και απλες δουλειες οπως σερφαρισμα στο ιντερνετ, msn messenger, αναπαραγωγη μουσικης αντε και λιγο βιντεο (σε normal αναλυσεις) καθως και word/excel/powerpoint.. Για οτιηδποτε πιο βαρυ θα πρεπει να παρεις μεγαλο Laptop..

Απο παιχνιδια υπολογιζε κανα Warcraft 3 το παιζουν τα netbook..

To 2 Χαλαρα.. Για το 3 δεν ξερω, ισως στα lowest 800x600.. Και san adreas παιζει.. Γενικα ο,τι περιπου σηκωνει η GMA 950.. Απλαααα λεμε οτι ειναι για portable browsing πιο πολυ..:flex:

Παρε ενα laptop με λιγο μεγαλυτερες δυνατοτητες.Να μπορεις να παιζεις σε αξιοπρεπεις αναλυσεις

Εγω προσφατα εχω φτιαξει ενα miniPC με τον atom http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528052

+ 2.5' seagate στις 7200 + 1Gb ram σε μινι ΑΤΧ κουτακι ΟΕΜ πολυ μικρο.

Παει πολυ καλα και ειμαι τοσο ευχαριστημενος απο την ταχυτητα, καταναλωση (μονο 20-25W) που εχω να

βαλω το μεγαλο PC κανα μηνα μπροστα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.