Jump to content

Mobile racks

NikosPsy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα στο forum..θα ηθελα παρακαλω να μου προτεινετε κ να μου πειτε αν ξερετε που μπορω να βρω mobile racks..θελω να προσθεσω κ αλλους σκληρους στο pc μου...εχω ηδη πολλους μεσα στο κουτι κ δεν νομιζω να χωρανε αλλοι...εχω βρει αυτα http://www.lian-li.com/v2/en/product/product04.php?cl_index=2&sc_index=5&ss_index=13

αλλα δεν τα βρισκω πουθενα εδω ελλαδα

Πως σκοπεύεις να τα συνδέσεις με το pc σου; E-SATA έχεις; Κι αν "ναι", πόσα;

Άμα είναι να δώσεις τόσα λεφτά για mobile racks + E-sata cards + E-sata καλώδια, γιατί δεν κάνεις μια και καλή μια πιο ομαλή αλλαγή;

Σενάριο 1: Πουλάς το κουτί σου και παίρνεις ένα μεγαλύτερο (η πιο φτηνή λύση)

Σενάριο 2: Πουλάς τους δίσκους σου και παίρνεις λιγότερους/μεγαλύτερους.

Θα βοηθούσε αν μας έλεγες και τι τροφοδοτικό και σκληρούς έχεις, καθώς και αν έχεις UPS ("φύλαγε τα ρούχα σου" κλπ)

στο κουτι μου εχω ηδη μεσα 8 δισκους (ειναι το KANDALF της THERMALTAKE)...ειναι ολοι του 1 ΤΒ εκτος του λειτουργικου που ειναι 80gb..γι αυτο εψαχνα κατι τετοιο...τους εξωτερικους δισκους δεν τους εμπιστευομαι κ πολυ...εχω ενα 600watt zalman τροφοδοτικο κ UPS !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.