NikosPsy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2009 καλησπερα στο forum..θα ηθελα παρακαλω να μου προτεινετε κ να μου πειτε αν ξερετε που μπορω να βρω mobile racks..θελω να προσθεσω κ αλλους σκληρους στο pc μου...εχω ηδη πολλους μεσα στο κουτι κ δεν νομιζω να χωρανε αλλοι...εχω βρει αυτα http://www.lian-li.com/v2/en/product/product04.php?cl_index=2&sc_index=5&ss_index=13αλλα δεν τα βρισκω πουθενα εδω ελλαδα
Chosen Απρίλιος 6, 2009 #2 Απρίλιος 6, 2009 Πως σκοπεύεις να τα συνδέσεις με το pc σου; E-SATA έχεις; Κι αν "ναι", πόσα;
NikosPsy Απρίλιος 6, 2009 Author #3 Απρίλιος 6, 2009 εχω μια υποδοχη e-sata..αλλα μπορω να προσθεσω με καρτουλα pci...
Chosen Απρίλιος 7, 2009 #4 Απρίλιος 7, 2009 Άμα είναι να δώσεις τόσα λεφτά για mobile racks + E-sata cards + E-sata καλώδια, γιατί δεν κάνεις μια και καλή μια πιο ομαλή αλλαγή;Σενάριο 1: Πουλάς το κουτί σου και παίρνεις ένα μεγαλύτερο (η πιο φτηνή λύση)Σενάριο 2: Πουλάς τους δίσκους σου και παίρνεις λιγότερους/μεγαλύτερους.Θα βοηθούσε αν μας έλεγες και τι τροφοδοτικό και σκληρούς έχεις, καθώς και αν έχεις UPS ("φύλαγε τα ρούχα σου" κλπ)
NikosPsy Απρίλιος 7, 2009 Author #5 Απρίλιος 7, 2009 στο κουτι μου εχω ηδη μεσα 8 δισκους (ειναι το KANDALF της THERMALTAKE)...ειναι ολοι του 1 ΤΒ εκτος του λειτουργικου που ειναι 80gb..γι αυτο εψαχνα κατι τετοιο...τους εξωτερικους δισκους δεν τους εμπιστευομαι κ πολυ...εχω ενα 600watt zalman τροφοδοτικο κ UPS !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.