Jump to content

Κολλημενη cpu στο 100%

giannis-21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες καλησπερα. τι επαθα ο μαυρος παλι σημερα..κοιταω το pc καρφομενος ο οπερα τελειος..δεν αποκρινετε.λεω δεν κανω ενα reboot.τιποτα ομως.Ανοιγω ιε και κολαει το συμπαν.βλεπω cpu 100% λεω μαλιστα...ανοιγω τασκ μανατζερ βλεπω ολα τα τρωει ο ιε. ε λεω δεν βαζω μια φφ ..τον βαζω και αυτος τα ιδια.κολημενη cpu στο 100% και κολαει σαν φουστης..

το πισι φοραεει αμδ 5600++ @3.2 , 3γιγα ραμ και τρεχει windows 7 ..

κανενας με παρομοια εμπειρια?

Κανε μια δοκιμη.

Γυρνα το pc σε stock και φορτωσε παλι Windows.

Δεν αν κανει το ιδιο.

Αν οχι, τοτε ξανακλοκαρε το μηχανημα και δες αν εχει αλλαξει κατι.

Υ.Γ. Εχεις μηπως εγκατεστημενο PowerDVD?

τσεκαρα για ιο.avira εχω.. δεν εχω powerdvd μεσα. δεν νομιζω να ειναι το οβερκλοκ γιατι το εχω ετσι κανα χρονο χωρις προβληματα..

Δεν ειπα οτι ειναι 100% το overclock.

Απλα χωρις δοκιμη δεν προκειται να βρεις και τι φταιει.

Οποτε κανε μια δοκιμη και πες μας.

29-31.. εχω scythe infinity pano. χθες πριν πεσω να κοιμηθω ηταν οκ.. παιζει να ειναι απο σκληρο γιατι μου χε κανει κατι νερακια...??

τσεκαρα για ιο.avira εχω.. δεν εχω powerdvd μεσα. δεν νομιζω να ειναι το οβερκλοκ γιατι το εχω ετσι κανα χρονο χωρις προβληματα..

Δεν είναι και το καλύτερο antivirus. To είχα και το σούταρα. Κάνε scan και με άλλο. Επισης κανε scan και με anti-spyware

Κανε μια δοκιμη.

Γυρνα το pc σε stock και φορτωσε παλι Windows.

Δεν αν κανει το ιδιο.

Αν οχι, τοτε ξανακλοκαρε το μηχανημα και δες αν εχει αλλαξει κατι.

Υ.Γ. Εχεις μηπως εγκατεστημενο PowerDVD?

τι σημασια εχει το PowerDVD?

τι σημασια εχει το PowerDVD?

Εχει αναφερθει ξανα μεσα στο φορουμ με κολλημενη CPU.

Το PowerDVD ειχε κανει assign καποιον codec πανω στα DAT αρχεια και εψαχνε μονιμα τα DAT files ολου του υπολογιστη ή κατι τετοιο τελος παντων.

lol, εμένα μου είχε τύχει εδω: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61028

τεσπά, αφού τσεκάρεις για ιούς και τα συναφή και δεν βρεις τίποτα, δες με Process explorer ποιο process ακριβώς είναι που κάνει τον εεξεργαστή να πηγαίνει στο χίλια, και αφού το βρεις, εδώ είμαστε να δώσουμε λύση!

τελικα ετρεξα το malwarebytes και ενα kaspersky και μεχρι τωρα νοιωθει..αν ξανα κανει νερα θα δουμε τη φταιει..να στε καλα ολοι που χασατε την ωρα να διαβασετε το ποστ:kiss3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.