pai_mei Απρίλιος 5, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Φιλε Kostas007, σου απαντησα στο post#14. To διαβασες?... Φιλε Arxaggelos, αφου λες οτι η καρτα μου δεν εχει hdmi σημαινει οτι δεν εχεις διαβασει το thread... Kαι μου λες κιολας οτι ξεχναω τι ρωταω?... Το ερωτημα μου θα το διαβασεις πιο σωστο στο post#12. Εαν μπορεις να απαντησεις επ'αυτου, ειμαι ολος αυτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Απρίλιος 5, 2009 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Στην συγκεκριμενη περιπτωση που το monitor δεν εχει HDMI δεν προσφερεις απολυτως τιποτα.Αν ειχε το μονιτορ HDMI τοτε μπορουσες να περασεις και ηχο απο το καλωδιο, αν το επετρεπε φυσικα και η VGA.Σου έχει απαντήσει ήδη απο το 4ο ποστ ο φίλος εδώ αλλά μάλλον δεν κατάλαβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 5, 2009 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Aντι να μου απαντησεις τι εννοουσες εσυ, με ρωτας τι εννοω εγω...Τον ηχο τον παιρνει απ την καρτα γραφικων, σωστα? Δεν τον παιρνει απ την καρτα ηχου (onBoard, pci, pci xpress). Το που θα παει μετα (ενιχυτης, συστημα ηχειων) ειναι αλλη ιστορια. Αλλα απ οτι ακουσα πρεπει να παει μόνο στα ηχειακια του monitor ε?...Δηλαδη τριχες Το dvi και το hdmi έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας. Η κάρτα γραφικών παίρνει ήχο απο την onBoard, δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει από μόνη της ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 5, 2009 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 ^ αυτο σου εχει ηδη απαντησει ο jax7480+ του οτι εχει απαντηθει χιλιαδες φορες εδω μεσα ("ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ")π.χ. και προσφατα http://www.thelab.gr/showpost.php?p=902678&postcount=2και συμπληρωνω .......πληρεστατο....DVI vs. HDMI vs. Component Videohttp://forum.ecoustics.com/bbs/messages/34579/122868.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 5, 2009 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Να πω και γω την αποψη μου μιας και το ζω . εχω μια 4850 κλασσικα με διπλο Dvi και μια οθονη Dell SP2309W (23'', 2048x1152 , Hdmi) αρχικα ηταν συνδεμενη με Dvi. Αλλαξα σε hdmi χρησιμοποιωντας τον ανταπτορα της Ατί , απο Dvi σε Ηdmi, επισης χρησιμοποιησα ενα Επιχρυσομενο hdmi καλωδιο ενως μετρου. Διαφορα στην εικονα καμια , ηχος μουφα και ενα μεγαλο προβλημα. Το Pro evolution soccer 2009 υποστιριζει αναλυση μεχρι 1920χ1080 οποτε ξεκιναει το παιχνιδι σε window mode και αν θες το μεγενθυνεις. Με το Dvi απλως χαλουσε ελαφρα η εικονα , με το hdmi ηταν απαισιο. Οποτε καταλαβα οτι τσαμπα ο κοπος ...το μονο που γλυτωνεις ειναι extra καλωδια για ηχο αν πχ θελεις να συνδεσεις πανω στην οθονη PC + playstation Link to comment Share on other sites More sharing options...
pai_mei Απρίλιος 5, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Σου έχει απαντήσει ήδη απο το 4ο ποστ ο φίλος εδώ αλλά μάλλον δεν κατάλαβες.Oxι εσυ δεν καταλαβες ή μαλλον δεν διαβασες το thread.Στον φιλο απαντησα: "...λεω οτι ειναι αχρηστο εφοσον δεν προσφερει κατι περισσοτερο απ το κοινο dvi σε dvi.Για ποιο λογο λοιπον να το βαλω?"Το dvi και το hdmi έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας.Συνεπως καποιος που εχει ηδη καλωδιο dvi ή οθονη dvi, για ποιο λόγο να μεταβει στο πολυδιαφημιζομενο hdmi? Η κάρτα γραφικών παίρνει ήχο απο την onBoard, δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει από μόνη της ήχο.Α, παιρνει ηχο απ την onBoard. Χαιρομαι που ξεκαθαριστηκε(αν οντως ειναι ετσι). Αν ομως καποιος χρησιμοποιει μια pci/pci xpress καρτα ηχου? Και μετα ο ηχος απο που εξαγεται? Απ τα ηχειακια του monitor?...^ αυτοσου εχει ηδη απαντησει ο jax7480και εσυ επισης χρειαζεσαι να διαβασεις ολο το thread απ την αρχη για να μην βγαζεις λαθος συμπερασματα.- Φιλε Bonito, θα συμφωνησω μαζι σου.Εγω τη συγκριση την εκανα στη συνδεση pc-tv και με το hdmi ειναι χειροτερα τα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 5, 2009 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Το dvi και το hdmi έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας.Η κάρτα γραφικών παίρνει ήχο απο την onBoard, δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει από μόνη της ήχο. εε? δε νομιζω οτι στεκει αυτο το πραμα που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Απρίλιος 5, 2009 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 για να καταλαβω δλδ μια καρτα που δεν εχει hdmi ,εχει μονο dvi και το Monitor εχει hdmi δεν θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας αν τα συνδεσω με καλωδιο dvi--->hdmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 5, 2009 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 οχι το ιδιο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 6, 2009 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 εε?δε νομιζω οτι στεκει αυτο το πραμα που λες. Κώστα στις nvidia δεν συνδέουμε και το καλώδιο για να πάρει ήχο από το board, γιαυτό το λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 6, 2009 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Κώστα στις nvidia δεν συνδέουμε και το καλώδιο για να πάρει ήχο από το board, γιαυτό το λέω.να υποθεσω οτι λειπει ενα "?" γιατι αλλιως δε βγαινει νοημα απο το ποστ σου.αυτο με το καλωδιο το ειχα ξεχασειαυτο υποτιθεται παιρνει ηχο απο τη καρτα ηχου και το περναει στο hdmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.