CENTRAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Σε αντίθεση με τα XP ο kmp στα 7 ου παρουσιάζει το εξής θέμα:όταν βλέπω το video, sd ή hd στο αρχικό παράθυρο - που αντιστοιχεί στην ανάλυση του - είναι μια χαρά. Όταν όμως επιλέξω full screen (normal) καλύπτει την επιφάνεια αλλά με πολύ pixelization - σαν άθλιο upscaling - στο XP αυτό δεν συμβαίνει...ideas anyone?:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Απρίλιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Το ιδιο συμβαίνει και στα Vista , δεν έχω βρει player που να μην το κάνει... Δοκίμασε και το Combined-Community-Codec-Pack και φόρτωσε τες στον media player classic. Με αυτον τον συνδυασμό εχω το καλλίτερο αποτέλεσμα . Να ξέρεις οτι εαν η ταινία ειναι 1080p δεν κάνει πιξελαρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Απρίλιος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Εμένα στα 7 ο KMPlayer μου έβγαζα μπλε οθόνη όταν το γύριζα στο full size και ήτανε ήδη full screen!!!Κανένας που να είχε το ίδιο πρόβλημα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 O KMPlayer είναι official συμβατός με τα Win 7; γιατί αν δεν είναι νομίζω ότι είναι λογικό να τραβάει ζόρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Απρίλιος 6, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Το ιδιο συμβαίνει και στα Vista , δεν έχω βρει player που να μην το κάνει... Δοκίμασε και το Combined-Community-Codec-Pack και φόρτωσε τες στον media player classic. Με αυτον τον συνδυασμό εχω το καλλίτερο αποτέλεσμα . Να ξέρεις οτι εαν η ταινία ειναι 1080p δεν κάνει πιξελαρισμα.Προφανώς γίνεται πολύ καλύτερο upscaling (software) στα XP!Τώρα για ποιο λόγο...δεν αρκούν οι γνώσεις μου...Πάντως η διαφορά είναι πολύ έντονη. Ειδικά σε mkv (720p)που στα XP σε full screen mode είναι εξαιρετικά ενώ στα 7 παίζουν σαν divx...:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Κατι με τους drivers της καρτας γραφικων ειναι μηπως...Εγω στα Vista δεν εχω κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Απρίλιος 6, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Κατι με τους drivers της καρτας γραφικων ειναι μηπως...Εγω στα Vista δεν εχω κανενα προβλημα.Εγκυκλοπαιδικά, η κάρτα είναι μια 8800GT - drivers της nvidia για win7 64bitΚάποιος που να το έχει επιλύσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.