CENTRAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Σε αντίθεση με τα XP ο kmp στα 7 ου παρουσιάζει το εξής θέμα:όταν βλέπω το video, sd ή hd στο αρχικό παράθυρο - που αντιστοιχεί στην ανάλυση του - είναι μια χαρά. Όταν όμως επιλέξω full screen (normal) καλύπτει την επιφάνεια αλλά με πολύ pixelization - σαν άθλιο upscaling - στο XP αυτό δεν συμβαίνει...ideas anyone?:magic:
angel_f Απρίλιος 4, 2009 #2 Απρίλιος 4, 2009 Το ιδιο συμβαίνει και στα Vista , δεν έχω βρει player που να μην το κάνει... Δοκίμασε και το Combined-Community-Codec-Pack και φόρτωσε τες στον media player classic. Με αυτον τον συνδυασμό εχω το καλλίτερο αποτέλεσμα . Να ξέρεις οτι εαν η ταινία ειναι 1080p δεν κάνει πιξελαρισμα.
akilleas Απρίλιος 5, 2009 #3 Απρίλιος 5, 2009 Εμένα στα 7 ο KMPlayer μου έβγαζα μπλε οθόνη όταν το γύριζα στο full size και ήτανε ήδη full screen!!!Κανένας που να είχε το ίδιο πρόβλημα;;;
HotPeanut Απρίλιος 5, 2009 #4 Απρίλιος 5, 2009 O KMPlayer είναι official συμβατός με τα Win 7; γιατί αν δεν είναι νομίζω ότι είναι λογικό να τραβάει ζόρι.
CENTRAL Απρίλιος 6, 2009 Author #5 Απρίλιος 6, 2009 Το ιδιο συμβαίνει και στα Vista , δεν έχω βρει player που να μην το κάνει... Δοκίμασε και το Combined-Community-Codec-Pack και φόρτωσε τες στον media player classic. Με αυτον τον συνδυασμό εχω το καλλίτερο αποτέλεσμα . Να ξέρεις οτι εαν η ταινία ειναι 1080p δεν κάνει πιξελαρισμα.Προφανώς γίνεται πολύ καλύτερο upscaling (software) στα XP!Τώρα για ποιο λόγο...δεν αρκούν οι γνώσεις μου...Πάντως η διαφορά είναι πολύ έντονη. Ειδικά σε mkv (720p)που στα XP σε full screen mode είναι εξαιρετικά ενώ στα 7 παίζουν σαν divx...:rant:
kallileo Απρίλιος 6, 2009 #6 Απρίλιος 6, 2009 Κατι με τους drivers της καρτας γραφικων ειναι μηπως...Εγω στα Vista δεν εχω κανενα προβλημα.
CENTRAL Απρίλιος 6, 2009 Author #7 Απρίλιος 6, 2009 Κατι με τους drivers της καρτας γραφικων ειναι μηπως...Εγω στα Vista δεν εχω κανενα προβλημα.Εγκυκλοπαιδικά, η κάρτα είναι μια 8800GT - drivers της nvidia για win7 64bitΚάποιος που να το έχει επιλύσει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.