Jump to content

Ομαδική Αγορά Calibration Tool #2

FLO

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Monitor Callibration Tool V2 Final Members list:

1. christaras - Αθήνα
  2. crio - Αθήνα
  3. Jerry007 - Κρήτη
  4. Nick-firestorm - Κοζάνη Εξοφλήθη
  5. MasterCommander - Αθήνα Εξοφλήθη
  6. qbiefox - Αθήνα
  7. ChSin7 - Αθήνα Εξοφλήθη
  8. dellman - Αθήνα
  9. racer - Καλαμάτα Εξοφλήθη
  10. Fanistelroy - Αθήνα Εξοφλήθη
  11. SirDiman - Αθήνα Εξοφλήθη

Περιμενουμε μεχρι να εξοφλήσουν ολοι?

Εγω προτεινω να αρχισουμε να το μοιραζουμε σ αυτους που εξοφλησαν ηδη με τη σειρα (πρωτος εγω :bigsmile::bigsmile:)

Not a bad idea εκτος αν εξοφληθει συντομα το ποσο απο ολους και ετσι ξεκινήσουμε το μοίρασμα κανονικα :rolleyes:

Για τον τροπο χρησης του που θα βρουμε πληροφοριες; δεν εχω ιδεα για το πως δουλευει....:X:

Ωχ έχω αργήσει,θα περάσω άμα είναι απο την τράπεζα να φορτώσω την πιστωτική να τα στείλω μέσω paypal :magic:

• 2 weeks later...

Guys εγω εχω εξοφλησει μερες τωρα... Ειχα στειλει και στο dubber, ο οποιος μου ειπε οτι θα ανανεωσει αμεσα την λιστα για να κανονισουμε την διανομη. Λογικα θα εχει τρεχαματα ο ανθρωπος... Οποτε υπομονη...

Αν έχει εξοφλήσει η "επαρχία" (τυχεροί) προτείνω να αρχίσει η βόλτα από εκεί :D

Παιδια για να βγαλουμε μια ακρη... Ποιος δεν εχει εξοφλησει? Το καλυτερο θα ηταν να μας πει ο dubber, αλλα εχει χαθει, οποτε για πειτε...

Εγώ είμαι κομπλέ.Απλά μην το πρίζουμε τον άνρθωπο.Μόλις γέννησε λογικό να μην έχει χρόνο ο Χριστιανός.Θα δω αν μπορέσω να μιλήσω μαζί του να βοηθήσω λίγο στο κοουτσάρισμα ωστε να ξεκινήσει η περιφορά...ΟΚ?

Ναι ρε... Δεν πιεζουμε καταστασεις. Για αυτο ειπα να βγαλουμε μονοι μας την ακρη για το ποιος πληρωσε για να πληρωσουν και οι υπολοιποι...

• 2 weeks later...

Eλπιζω το Σεπτεμβρη να ειναι Αθηνα το εργαλειο γιατι Κυριακη φευγω και οπως ολα δειχνουν δεν προλαβαινουμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.