nick-firestorm Ιούλιος 7, 2009 #181 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 dubber εγω ειμαι και θα ειμαι ολο το καλοκαιρι διαθεσιμος για να μου το στειλεις.. ετσι οπως το κοβω ομως θα περασει μια γυρα απ ολους καλο φθινοπωρο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούλιος 26, 2009 #182 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Για πειτε, που βρισκόμαστε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 30, 2009 #183 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Αύγουστος 5, 2009 #184 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Dubber αν μπορεις πες μας τι γινεται και ποτε περιπου θα αρχισει η διανομη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 10, 2009 #185 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2009 *bump* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 19, 2009 #186 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά, θα προχωρήσουμε καθόλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Αύγουστος 21, 2009 #187 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 ........................................................................................................... :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2009 #188 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Update????Ανοιγουν και τα σχολεία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 22, 2009 #189 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Τέλος Σεπτέμβρη είναι και ο τρύγος των αμπελιών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 23, 2009 #190 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Monitor Callibration Tool V2 Final Members list:christaras - Αθήναcrio - ΑθήναJerry007 - ΚρήτηNick-firestorm - Κοζάνη ΕξοφλήθηMasterCommander - Αθήνα Εξοφλήθηqbiefox - ΑθήναChSin7 - Αθήνα Εξοφλήθηdellman - Αθήναracer - Καλαμάτα ΕξοφλήθηFanistelroy - Αθήνα ΕξοφλήθηSirDiman - Αθήνα Εξοφλήθηκαλό θα ήταν να ενημερώσει ο dubber τη λίστα για να ξέρουν οι υπόλοιποι το λόγο που από τον Ιούνιο (τελειώνει ο Αύγουστος) δεν έχει γίνει κάποιο update από τη μεριά του, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει οτι φταίει ο dubber.απλώς εκείνος έχει και το καρπούζι εκείνος έχει και το μαχαίρι για να κάνει την ενημέρωση)(ελπίζω να μη θεωρηθεί παρείσακτο το ποστ μου μιας και δεν είμαι μέρος αυτής της ομάδας calibration tool) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 23, 2009 #191 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Παιδάκια sorry, το είχα ξεχάσει εντελώς.Είμαστε όλοι οκ για να ξεκινήσουμε.Γιώργο, εσύ που ήσουν στην προηγούμενη ομαδική, πώς προτείνεις να πάμε την γύρα?Να ξεκινήσουμε από Αθήνα? Εγώ μπορώ και αύριο κιόλας να το δώσω στον πρώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 23, 2009 #192 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Eγω που βρισκομαι στο γκρουπ της Αθηνας μπορω να το παραλαβω αρχες Σεπτεμβρη...δλδ κατα το Σαββατο στις 5/9 ειναι μια χαρα, διοτι τωρα ειμαι εκτος. Οποτε αν βγει καποιο προγραμμα να με βαλετε καπου εκει και μετα... Edit: Μενω στο Γαλατσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 23, 2009 #193 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Γιώργο, εσύ που ήσουν στην προηγούμενη ομαδική, πώς προτείνεις να πάμε την γύρα?Στην άλλη ομαδική μαζευτήκαμε αρχικά οι Αθηναίοι και μετά πήγαινε επαρχία όπου υπήρχαν οι περισσότεροι ξανά.π.χ. Κρήτη 3 άτομα και μετά Πάτρα 2 άτομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 23, 2009 #194 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσουμε από την επαρχία, από κάτω προς τα πάνω, έτσι ώστε σε 10-12 μέρες να είναι πάλι Αθήνα και να τα πάρουν όλοι (και να έχουν γυρίσει από διακοπές).Θα παρακαλούσα όλους να σημειώσουν την περιοχή που διαμένουν έτσι ώστε μόλις γυρίσει το καυλιτζέκι να προωθηθεί άμεσαchristaras - Αθήναcrio - Αθήνα Jerry007 - ΚρήτηNick-firestorm - Κοζάνη MasterCommander - Αθήνα Nίκαιαqbiefox - Αθήνα ΠαγκράτιChSin7 - Αθήνα dellman - Αθήνα Ταύροςracer - Καλαμάτα Fanistelroy - Αθήνα ΓαλάτσιSirDiman - Αθήνα Γλυφάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Αύγουστος 23, 2009 #195 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Αντε επιτελους να αρχιζουμε σιγα σιγα. Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αν θα παει επαρχεια πρωτα ή αθηνα, μιας και τον σεπτεμβρη τα εχω σκουρα λογω ζορικης εξεταστικης.Μενω Αγιο Αρτεμιο (παγκρατι ψηλα, στα συνορα με δημο Υμηττου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 24, 2009 #196 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Φεύγει σήμερα για Κρήτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 24, 2009 #197 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Ωραία ο καθένας από τους εκτός Αττικής έχει 2 μέρες να καλιμπράρει ότι χρειάζεται(νομίζω είναι αρκετός καιρός)Μόλις το λάβει ο jerry και καλιμπραριστεί το στέλνει στο racer και έπειτα στο Nick Firestrorm όπου το επιστρέφει στο dubber και μετά αρχίζει η διανομή στην Ατιική Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Αύγουστος 24, 2009 #198 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 πολυ ωραια! Jerry οταν εισαι ετοιμος πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Αύγουστος 24, 2009 #199 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 dubber το review του που είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 24, 2009 #200 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 πολυ ωραια! Jerry οταν εισαι ετοιμος πες μου Ο Racer θα σου πει εσένα Από ότι κατάλαβα θα πάει Εγώ->Τάσος(Racer)->Nick FireStorm->Αττική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.