Dem Απρίλιος 4, 2009 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 οι επαγγελματιες με τις πολλες συσκευες κτλ πιστευω οτι εχουν ήδη βρει λυση...+ αν μαζευτουνε >20 ατομα για ενα των 500Ε θα το παιρνουν μια φορά στα 2 χρονια.oσα ατομα και να μαζευτουν αν ειναι να δωσουμε 500Ε εμενα φυσικα βγαλτε με εξω.και ξεκιναμε και μια νεα ομαδικη για ενα σαν της 1ης ομαδας που απ οτι βλέπω χρησιμοποιειταικαι σε ενα σωρο sites με reviews panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 4, 2009 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 προτεινω να πει καποιος την γνωμη του που εχει καλιμπραρει και γνωριζει τι να παρουμε.επισης να μην γινει τπτ βιαστικα και πιστευω χαλαρα 25 ατομα να μαζευτουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 5, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 FLODemtheo_michchristarassebastianamartolosChSin7MasterCommandercrioJerry007So farΠαιδια και εγω δεν εχω εμπειρα με τετοια εργαλεια...Ας αφησουμε αυτους που ξερουν να μας πουν τη γνωμη τους...Παντως απο λιγο που το εψαξα το spyder 3 ειναι πολυ καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 5, 2009 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 FLODemtheo_michchristarassebastianamartolosChSin7MasterCommandercriotheo_michSo farΠαιδια και εγω δεν εχω εμπειρα με τετοια εργαλεια...Ας αφησουμε αυτους που ξερουν να μας πουν τη γνωμη τους...Παντως απο λιγο που το εψαξα το spyder 3 ειναι πολυ καλο...τιμη περιπου που παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 5, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 τιμη περιπου που παιζει?Update...Παιζει στην Ελλαδα 218 απο οτι βλεπω...Μια χαρα τιμη ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Απρίλιος 5, 2009 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 και εγω λιγο που το εψαξα ειναι καλη επιλογη.~200ευρω/~10ατομα =20ευρω το ατομοπροσωπικα δεν θελω να ειμαστε πανω απο 10 ατομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 5, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 και εγω λιγο που το εψαξα ειναι καλη επιλογη.~200ευρω/~10ατομα =20ευρω το ατομοπροσωπικα δεν θελω να ειμαστε πανω απο 10 ατομα.Και εγω πιστευω πως γυρω στα 10 ατομα ειμαστε κομπλε...Λοιπον για να πουμε ποιοι ειμαστε σιγουρα μεσα ωστε να το προχωρησουμε αμεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 5, 2009 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Και εγω πιστευω πως γυρω στα 10 ατομα ειμαστε κομπλε...Λοιπον για να πουμε ποιοι ειμαστε σιγουρα μεσα ωστε να το προχωρησουμε αμεσα...αν ειναι για 10 ατομα προτεινω να μενουμε αθηνα για να καλιμπραρουμε τις οθονες μας γρηγορα.η να τις φτιαξουμε πρωτα εμεις που μενουμε αθηνα δλδ αν απο τα 10 ατομα τα 6 μενουν αθηνα μπορουμε το πολυ σε 2 βδομαδες να εχουμε κανει ολοι δουλεια και μετα το στελνουμε επαρχια.ετσι μεσα σε ενα μηνα εχουμε φτιαξει ολοι τις οθονες μας.επισης αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος ποσο βελτιωνει την οθονη ενα τετοιο εργαλειο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 5, 2009 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 πολύ ειδικά τις ΤΝ, ή αν προσπαθώντας να τη φτιάξεις μόνος (με s/w οδηγούς) της έχεις απαυτώσει τα τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Απρίλιος 5, 2009 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Count me in too! FLODem theo_mich christaras sebastian amartolos ChSin7 MasterCommander crio theo_mich So far Παιδια και εγω δεν εχω εμπειρα με τετοια εργαλεια... Ας αφησουμε αυτους που ξερουν να μας πουν τη γνωμη τους... Παντως απο λιγο που το εψαξα το spyder 3 ειναι πολυ καλο... Αόρατος είμαι?:ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Απρίλιος 5, 2009 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 FLODem theo_mich christaras sebastian amartolos ChSin7 MasterCommander crio theo_mich So far Παιδια και εγω δεν εχω εμπειρα με τετοια εργαλεια... Ας αφησουμε αυτους που ξερουν να μας πουν τη γνωμη τους... Παντως απο λιγο που το εψαξα το spyder 3 ειναι πολυ καλο... εγω 2 φορες ΔΕΝ πληρωνω:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 5, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 εγω 2 φορες ΔΕΝ πληρωνω:rofl: Αόρατος είμαι?:ph34r: Edited sorry.... FLO Dem theo_mich christaras sebastian amartolos ChSin7 MasterCommander crio Jerry007 SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 5, 2009 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Για 20 ευρω βάλτε και έμενα μέσα προς το παρόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 5, 2009 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 για 20 κι εγω μεσα, αρκει σε εναν μηνα να ερθει και προς επαρχια...μην αλλαξουνε χρονια παντως ειμαι περιεργος να δω τι αποτελεσμα θα εχει φανταστειτε να το παρει κανενας και να το χαλασει....θα φαει ξυλο Χ9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Απρίλιος 5, 2009 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Αν σας ενδιαφέρει το ColorMunki, τότε υπολογίστε και εμένα."The ColorMunki device and software allows you to profile your monitor and printers (and data projectors too)."http://www.northlight-images.co.uk/reviews/profiling/colormunki.htmlhttp://www.photographyblog.com/reviews_colormunki_photo.phpΈχει γύρω στα $400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 5, 2009 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Αν καταλήξετε σε κάτι που καλιμπράρει και εκτυπωτή, υπολογίστε κι εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 5, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Δεν ξερω για τους αλλους εγω παντως ειμαι μεσα αν ειναι να παρουμε κατι καλο...(πιο ακριβο απο το spyder) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 5, 2009 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Αν καταλήξετε σε κάτι που καλιμπράρει και εκτυπωτή, υπολογίστε κι εμένα. αν όχι, πάμε και για τρίτο καλιμπριστήρι Κι εγώ θα ενδιαφερόμουν για κάτι τέτοιο, αλλά όχι αυτήν την περίοδο. Είναι πολλά τα λεφτά :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 5, 2009 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 συμφωνω οποιοι θελουνε και για εκτυπωτες και για αλλες συσκευες ας μαζευτουνε για αλλη αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 6, 2009 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Αν μπορεί να βοηθίσει και σε μια τηλεόραση 26lg3050 720p που χρησιμοποιώ, μεσα και εγώ για 20 ευρώ, σημπλήρωσε το ονομά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.