MasterCommander Ιανουάριος 30, 2010 #321 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Ούτε εγώ το έχω πάρει,μάλλον στον crio έχει μείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 30, 2010 #322 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Ο Crio λέει το έχει ο qbiefox. qbiefox επιβεβαίωσε και αν είναι στείλτο σε αυτούς που δεν το έχουν πάρει ακόμα. Έχει περάσει πολύς καιρός για να μην το έχουν πάρει όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 30, 2010 #323 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Παιδες εγω το πηρα πριν απο καμια βδομαδα απο τον crio. Δυστυχως δεν εχω προλαβει να καλιμπραρω ακομα, αλλα πιστευω θα προλαβω μεσα σε αυτη την βδομαδα. Ποιος θα το παρει μετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιανουάριος 30, 2010 #324 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Oh δεν το ξερα οτι εμεινε εναμιση μηνα στον crio :s Παρτε το ολοι πρωτα και μετα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2010 #325 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Το εργαλείο είναι στα χέρια του qbiefox εδώ και λίγες μέρες.Συγγνώμη που το άργησα άλλα ήμουνα δύο βδομάδες άρρωστος και έπαθα κολούμπρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 2, 2010 #326 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Mου πεταει το παρακατω ερρορ. Να ξαναεγκαταστησω το προγραμμα να περασω το *.icc που εχω κρατησει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 4, 2010 #327 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 4, 2010 #328 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Δοκίμασε να το περάσεις χειροκίνητα και δες.http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 12, 2010 #329 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Παιδια εγω εχω τελειωσει εδω και καμια βδομαδα. Συγγνωμη που δεν ενημερωσα αλλα ειχα τραγικα βαρυ προγραμμα λογω εξεταστικης. Ποιος ειναι να το παρει τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Φεβρουάριος 12, 2010 #330 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Σειρά μου είναι,αν δεν έχει αντίρρηση ο dellman που και αυτός δεν έχει παραλάβει. Edit:Κανονίσαμε με qbiefox,να το παραλάβω την μεθεπόμενη δευτέρα με σύναντηση,νωρίτερα δεν γίνεται λόγο ασυμφωνίας schedule Λογικά δεν θα το κρατήσω πολύ,μια οθόνη έχω,όταν τελειώσω θα ξαναέχουμε update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 22, 2010 #331 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2010 Τι έγινε, θα το πάρει ο Dellman ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 22, 2010 #332 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2010 Τι έγινε, θα το πάρει ο Dellman ή όχι?Πάρτο που το χρειάζεσαι εμένα δε με καίει σε αυτή τη φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 27, 2010 #333 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Σειρά μου είναι,αν δεν έχει αντίρρηση ο dellman που και αυτός δεν έχει παραλάβει.Edit:Κανονίσαμε με qbiefox,να το παραλάβω την μεθεπόμενη δευτέρα με σύναντηση,νωρίτερα δεν γίνεται λόγο ασυμφωνίας schedule Λογικά δεν θα το κρατήσω πολύ,μια οθόνη έχω,όταν τελειώσω θα ξαναέχουμε update. Θα μας πεις τελικά τι έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Φεβρουάριος 27, 2010 #334 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Sorry που δεν απάντησα αλλά δεν είχα νεότερα.Το Calibration Tool θα το παραλάβω την δευτέρα.Αν το χρειάζεσαι άμεσα dubber στείλε pm σε μένα ή τον qbiefox να συνεννοηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 27, 2010 #335 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Όχι δεν το χρειάζομαι άμεσα, προχωρήστε όμως με την αποστολή γιατί υπάρχει κι άλλος κόσμος, δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μένει τόσο καιρό σε ένα άτομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 27, 2010 #336 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Εχεις δικιο dubber... εγω εχω τελειωσει πολυ καιρο τωρα. Απλα ειπαμε να μην μπλεξουμε με ταχυδρομια και τελικα καταληξαμε τις 2 τελευταιες βδομαδες να προσπαθουμε να βρεθουμε και να μη καθεται. Επειδη παρατραβηξε το κακο ομως, δευτερα εχουμε κανονισει απο τωρα να βρεθουμε, και αν υπηρχε αναγκη θα βρισκομασταν και σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 1, 2010 #337 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Επιτελους βρεθηκαμε με τον mastercommander. Απο σημερα ο calibrator βρισκεται στα χερια του. Ποιος θα το παρει μετα? dubber ή dellman? Κανονιστε απο τωρα για να μην υπαρξει αλλη καθυστερηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 1, 2010 #338 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 εχει καλιμπραρει κανεις τη viewsonic vx2433wm να μου δωσει τις ρυθμισεις? απλα το λεω μιας και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να το παρουμε κι εμεις και να δωσουμε κανονικα το μεριδιο μας πλεον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 1, 2010 #339 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Οπως εχει ξαναειπωθει στο παρελθον, δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να παρεις ρυθμισεις απο αλλη οθονη, ακομα και αν ειναι ιδιο μοντελο. Δεν εχουν ολες οι οθονες τις ιδιες αποκλισεις ουτε ερχονται με τις ιδιες ρυθμισεις απο το εργοστασιο. Μεχρι και η καρτα γραφικων παιζει ρολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Μάρτιος 1, 2010 #340 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Τελείωσα και εγώ με το καλιμπράρισμα.Who is next? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.