Jump to content

Ομαδική Αγορά Calibration Tool #2

FLO

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply
Ο Racer θα σου πει εσένα :p

Από ότι κατάλαβα θα πάει

Εγώ->Τάσος(Racer)->Nick FireStorm->Αττική :)

correct

Αρα ξεκινάμε απο τον Nick :D

Η διανομη θα γινεται με courier/ελτα στα εκτος και ο φιλος Dubber θα αναλάβει τα εντός?

Αντε επιτελους να δουμε τα χρωματα τα σωστα ^^

τα εκτός ελτα και τα εντός θα το δούμε συνολικά για αυτό ζήτησα τις περιοχές σας

Ο Jerry το έχει λάβει; Το πρωί γύρισα από το χωριό και δεν ξέρω τι έχει παιχτεί. Το Σ/Κ μάλλον θα ξαναπάω χωριό και 2 Σεπτεμβρίου φεύγω για Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική κλπ. Λογικά δεν προλαβαίνω να το πάρω.

Υπαρχει μια λυση...Jerry αν σου ερθει αυριο , στειλτο Σαββατο ή Δευτέρα με courier ομως στον racer για να το στειλει Τριτη ή Τετάρτη σε μένα :)

Σιγα σιγα παιδια, τι courier και ιστορίες λέτε ? Απλό συστημενο με ταχυδρομιο έρχετε σε 3-4 μερες, μην δίνετε τσάμπα λεφτά σε τέτοια για 1-2 μέρες διαφορά

(βάλτε εμένα στο τέλος τις λίστας αν υπάρχει πρόβλημα)

Απλά άμα δεν υπάρχει πρόβλημα να πάνε πρώτα τα παιδιά που ξεκινάνε Σχολείο Σεπτέμβρη. (εκτός απο εμένα και Racer είναι και ο SirDiman)

Αργότερα πιστεύω παίζει να καθυστερήσει η διανομή αλλά ίσως να είναι καλύτερα. Άμα θέλετε το κάνουμε έτσι. :happy:

Το καλιμπραρισμα οθονης-εκτυπωτη εχει αποτελεσμα?

Εχτες μολις απόκτησα τον Epson px 700 (φοβερό μηχάνημα!:jump:) και η εκτύπωση απο το pc(adobe lightroom/ps) ειχε ατέλειες

Αν και μου το έχει στείλει ο dubber δεν το έχω παραλάβει ακόμα :(

Επειδή βλέπω ότι καθυστερούμε θα προσπαθήσω να το στείλω σύντομα πάνω, μόλις το παραλάβω θα ποστάρω.

Παιδες αν εχουν περασει 2 βδομαδες κατι δεν παει καλα... Τα ελτα αντε να κανουν 1 βδομαδα...

Guys μήπως έχει παιχτεί κάτι με τα ΕΛΤΑ;

Ακόμα δεν το έχω....

Κώστα μπορείς να κοιτάξεις το status του δέματος απο το site των ΕΛΤΑ και να μας πείς;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.