anthis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Καλησπερα.. Οσοι ασχολουνται με emulators και γενικα homebrew apps για PSP κλπ θα ξερουν λογικα το site αυτο.. http://www.dcemu.co.uk/ όπως και το http://deniska.dcemu.co.uk/ Το θεμα ειναι ότι για εναν λογο που δεν ξερω αυτες οι ιστοσελιδες δεν ανοιγουν πια!!! Αν πληκτρολογησουμε στο google μια λεξη κλειδι απο αυτα τα site βγαζει αποτελεσματα, στην πορεια ομως αυτες οι σελιδες δεν ανοιγουν.. Δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα σε σωστη υποκατηγορια του foroum...:turn: Τι λετε να παιζει τελικα με αυτες τις ιστοσελιδες?? Κανα κλειδωμα κλπ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Σε εμενα ανοιγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 και σε μενα ανοιγουν φιλε,τσεκαρε μηπως σου ανοιξουν με αλλο browser η καποια ρυθμιση στο firewall.Εγω με Google Chrome μπορω να τις δω παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 me too:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 4, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Με firefox και IE7 δεν μου ανοιγουν σε δυο διαφορετικους υπολογιστες.. Κατεβαζω τωρα τον Chrome να δοκιμασω.. Thanks για τα quick replies παιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 δοκιμασε και την καινουργια εκδοση του ΙΕ,τον 8 δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 4, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 IE8 και FF 3.0.8 δεν παίζουν (βασικά δεν κατεβάζουν καν τη σελίδα) - Ίσως φταίει ο provider (conn-x εδώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 4, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 οποτε δες Chrome παντως εμενα ανοιγουν και με τους 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 4, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Ουτε με Chrome ανοιγουν.. Conn-x φοιτητικο 2Mbps εχω.. Τι παιζει ρε παιδια?? Γιατι δεν ανοιγει τις ιστοσελιδες αυτες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 4, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Ευχαριστώ, δε θα πάρω! Βrowser που δεν έχει αποδοχή σε τουλάχιστον 20% της αγοράς δεν βάζω. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 4, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Ίσως το site είναι ύποπτο και έχει φάει ban από OTE. Κανένας με conn-x που να το βλέπει για να μας διαψεύσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 4, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 εμενα που μου ανοιγει ειναι λογικα επειδη εχω 4net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 4, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 και εγω forthnet εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Απρίλιος 4, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Ούτε σε εμένα ανοίγουν σε Conn-x. Ως και τα Window$ και τον Ιnternet Explorer ξέθαψα για να δοκιμάσω αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 4, 2009 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Δοκιμασε να μπεις μεσω αυτης της σελιδας.http://www.anonymouse.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 4, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Ωπ μεγαλε.. Να η λυση!!!! Μπήκα!!!!! :devil: Τι παιζει εδω ρε παιδια, γιατι δεν με εβαζε πριν?? Ban εχω φαει χωρις να το ξερω?? :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 4, 2009 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Καλά, οι σελίδες αυτές είναι οι πιό άθλιες που έχω δοκιμάσει να φορτώσω (από προγραμματιστική σκοπιά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 4, 2009 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Ωπ μεγαλε.. Να η λυση!!!! Μπήκα!!!!! :devil:Τι παιζει εδω ρε παιδια, γιατι δεν με εβαζε πριν?? Ban εχω φαει χωρις να το ξερω?? :mamba: Κατι παιζει με το provider, σαν να σου κλειδωνει ορισμενες σελιδες. Δεν ξερω τι και πως. Και εμενα το εχει παθει ορισμενες φορες (forthnet εχω) με καποιες σελιδες και απλα φτιαχνει μονο του μετα απο λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 5, 2009 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Τι λετε να παιζει τελικα με αυτες τις ιστοσελιδες?? Κανα κλειδωμα κλπ?? Δοκίμασε να δηλώσεις κάποιον άλλο DNS server όπως το OpenDNS, γιατί μπορεί να μην κάνει resolve ο dns του πΟΤΕschwitz... Οδηγίες για αλλαγή του DNS, εδώ... Για OpenDNS δηλώνεις...: 208.67.222.222 208.67.220.220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 5, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Ειναι οκ ομως να το κανω αυτο με τον DNS?? Να πουμε και κατι αλλο.. Με το anonymouse που ανοιξε παω να κανω register.. Και βλεπω ενα συστημα με 4 εικονες οπου πρεπει να επιλεξω τη σωστη, ενω οι εικονες δεν φορτωνουν καθολου!!! Ελεοοοοοοοοοοοοοος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.