Dr.Paneas Μάρτιος 1, 2012 Author #1 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Μετα απο 5 χρόνια που άντεξε ένα σαράβολο πολυμηχάνημο των 50 Ευρώ, σκέφτομαι οτι πρέπει να πάρω έναν καλό εκτυπωτή. Αν έχετε κάτι κατά νου, επειδή είμαι τελείως άσχετος από την συγκεκριμένη αγορά, πείτε τις προτάσεις σας Θα ήθελα μία λύση που να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο. Τώρα, προφανώς, δεν είμαι σε θεση να δωσω 300 ή 200 Ευρώ για εκτυπωτή. Κάντε τις προτάσεις σας και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 Μετα απο 5 χρόνια που άντεξε ένα σαράβολο πολυμηχάνημο των 50 Ευρώ, σκέφτομαι οτι πρέπει να πάρω έναν καλό εκτυπωτή. Αν έχετε κάτι κατά νου, επειδή είμαι τελείως άσχετος από την συγκεκριμένη αγορά, πείτε τις προτάσεις σας Θα ήθελα μία λύση που να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο. Τώρα, προφανώς, δεν είμαι σε θεση να δωσω 300 ή 200 Ευρώ για εκτυπωτή. Κάντε τις προτάσεις σας και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 1, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Τι θα εκτυπωνεις; Ποσοτητα; Ποιοτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Τι θα εκτυπωνεις; Ποσοτητα; Ποιοτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 1, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Λίγα πράγματα Χρήστο, κυρίως κείμενα. Πόσοτητα, ας πούμε περίπου 100 σελίδες τον μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 1, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Λίγα πράγματα Χρήστο, κυρίως κείμενα. Πόσοτητα, ας πούμε περίπου 100 σελίδες τον μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάρτιος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Πανο για 100 σελιδδες το μηνα δεν χρειαζεσαι καλο εκτυπωτηπαρε ενα φθηνο πολυμηχανημα παλι και προσεξε την καταναλωση μελανιου/σελιδα μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάρτιος 2, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Πανο για 100 σελιδδες το μηνα δεν χρειαζεσαι καλο εκτυπωτηπαρε ενα φθηνο πολυμηχανημα παλι και προσεξε την καταναλωση μελανιου/σελιδα μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 2, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Θα προτεινα lexmark μελανιου ( σειρα pro αυτη που φοραει το 105xl το μελανι 4,70€). Τρομερη οικονομια και ποιοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 2, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Θα προτεινα lexmark μελανιου ( σειρα pro αυτη που φοραει το 105xl το μελανι 4,70€). Τρομερη οικονομια και ποιοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.