panzaxa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 Παιδια καλημερα σας να ρωτησω κατι εχω ενα hp μινι λαπτοπ και θελω να περασω ενα αντιβαριους αλλα .....δεν εχει drive cd τι να κανω πως να το περασω ?? ευχαρηστω εκ των πρωτερων
astrolabos Απρίλιος 3, 2009 #2 Απρίλιος 3, 2009 Δοκίμασες με:α. Φλασάκιβ. Εξωτερικό dvdγ. Να το κατεβάσεις απευθείας στο λαπτοπδ. Να το ψάξεις λίγο παραπάνω γενικότερα πριν ρωτήσεις;
mech5107 Απρίλιος 3, 2009 #3 Απρίλιος 3, 2009 Καταρχήν είναι antivirus ή έστω αντιβαϊρους... Ποιο θες να περάσεις? Κάν'το image το cd σε κάποιο άλλο pc και πέρνα το με usb...
panzaxa Απρίλιος 3, 2009 Author #4 Απρίλιος 3, 2009 Ε καλα και συ 2,30 η ωρα και θες να το γραψω και σωστα ?????:jump::hang2: απλως ημουνα εδω μεσα διαβαζα και μου ειρθε να ρωτησω αυριο το πρωι θα μου το φερουν ευχαρηστω παντως ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ...ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ :giveup: και δεν εχω εξωτερικο cd γιαυτο και ψαχνομονα
whitesnake Απρίλιος 4, 2009 #5 Απρίλιος 4, 2009 Θυμήθηκα τους Stratovarius μόλις διάβασα το θέμα Όλα τα antivirus μπορείς να τα κατεβάσει στον υπολογιστή σου από την επίσημη ιστοσελίδα τους και κατά την εγκατάσταση να χρησιμοποιήσεις το "κλειδί" που υπόθέτω έχεις ήδη από το σιντί, αφού θες να το περάσεις...
naruto Απρίλιος 6, 2009 #6 Απρίλιος 6, 2009 Εγώ προτίνω να βάλεις το avira antivir. Είναι δωρεάν και καλύτερο από πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά τα οποία είναι πλερουά.Θα το βρεις εδώ
psalias Απρίλιος 6, 2009 #8 Απρίλιος 6, 2009 Έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις linux? Νομίζω σε ένα μηχάνημα που το μονο που κάνει είναι mp3/ταινίες/internet είναι η κατάλληλη επιλογή ξενοιάζεις και από ιούς...δεν είναι ένα ακόμα spam για linux, αλλα νομίζω είναι το καταλληλότερο για αυτές τις δουλειές. Πάντως για windows στηρίζω NOD32
whitesnake Απρίλιος 6, 2009 #9 Απρίλιος 6, 2009 Free antivir ψηφίζω και γω. Μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις από το AVG. Αν πάλι θες να πληρώσεις, avira premium security suite θα έβαζα. Είναι μάλλον η κορυφαία επιλογή αυτή την περίοδο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.