athlon=greek Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 τίμια επιλογή για τα λεφτά της: http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-power/introduction.php?S_ID=397 φαίνεται μια χαρά,υπάρχει Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Καλή επιλογή.Ελλάδα, τουλάχιστον στο skroutz.gr που πάτησα biostar, δεν την βρήκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telis Απρίλιος 10, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Και εμενα κατι ειχε παρει το ματι μου, αλλα ειναι οκ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2009 Μια χαρά μητρική, από όσο έχω ακούσει και αξιοπρεπέστατη στο o/c. ΟΚ μην περιμένεις και ποιότητα ASUS, αλλά κατά τα άλλα είναι καλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2009 Μια χαρά μητρική, από όσο έχω ακούσει και αξιοπρεπέστατη στο o/c. ΟΚ μην περιμένεις και ποιότητα ASUS, αλλά κατά τα άλλα είναι καλή...Οι p35 και p45 που εβγαλε ολες βαρουσαν ρεκορ στο fsb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2009 Δεν διαφωνώ, αλλά από τότε με το P35 και το P45 ο καιρός πέρασε και δεν νομίζω να μας είχε αφήσει άφωνους κάποια BIOSTAR μητρική με το X38, X48(δεν ξέρω καν άμα κυκλοφόρησε μητρική με τέτοια chpiset)... Bέβαια στο Χ58 η BIOSTAR πήρε ξανά τα πάνω της από ότι φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 11, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2009 Δε θα βιαζόμουν να κρίνω κάτι που δεν έχω πιάσει στα χέρια μου. Στα review φαίνεται πολύ αξιοπρεπής επιλογή. Πάντως το σηματάκι της asus δεν είναι πανάκεια, ούτε εγγύηση ποιότητας. Έχει βγάλει πολύ καυτές πατάτες και αυτή όπως και όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.