Dem Απρίλιος 11, 2009 #41 Απρίλιος 11, 2009 Πολύ καλή περίπτωση αυτή η o/ced έκδοση της GTX275. Ανταποκρίνεται πολύ καλά στο o/c η κάρτα, καθώς είδα κανα 10άρι fps παραπάνω (κατά μέσο όρο), σε σχέση με την απλή. Οχι τίποτα άλλο μου μπαίνουν ιδέες να σκαλίσω και τα δικά μου τα ρολογάκια...Ενα άλλο πράγμα που μου έχει κάνει εντύπωση, είναι πως η κάρτα έχει πιο μεγάλη κατανάλωση από τη GTX285. Το εχω δει και αλλού, το είδα και στο συγκριτικό που δίνει ο Dem, και δεν καταλαβαίνω που οφείλεται.αυξανοντας τις συχνοτητες σε ενα chip αυξανονται και απαιτησεις σε ρευμα ετσι ωστε αυτο να συνεχισει να δουλευει σταθεραοταν κανεις oc σε οποιαδηποτε καρτα αυξανεις και την καταναλωση
jpavly Απρίλιος 11, 2009 #42 Απρίλιος 11, 2009 Last call. Άλλο ένα flame για το ποιος την έχει πιο μεγάλη (την εμπειρία), ποιος την βρίσκει πιο καλά (την κάρτα) και γενικότερα οποιοδήποτε άλλο θέμα έχετε με τον εγωισμό σας, θα σας δωθεί δώρο Πάσχα μερικές μέρες να ηρεμήσει το thread και ο εγωισμός σας.Ο σκοπός του thread είναι να πληροφορούνται οι χρήστες και όχι να αποδείξετε ποιος είναι πιο ψαγμένος. Σε όποιον δεν γουστάρει το παραμικρό, κουμπάκι report. Από τη γραμμή και κάτω, ο επόμενος έφυγε χωρίς πως, που, γιατί.Η γραμμή:_________________________________________________________________________
pank Απρίλιος 11, 2009 #43 Απρίλιος 11, 2009 Ναι το ξέρω. Στην απλή GTX275 αναφερόμουν, απλά έπρεπε να το διευκρινίσω.http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-review-test/2As stated the GTX 275 is fed by two six-pin connectors. Power consumption for this 10.5-inch board is ~219W. http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-285-review--3way-sli/2So again, the power for the GTX 285 is fed by two six-pin connectors. Power consumption for this 10.5-inch board is 183W. Περίεργο δεν είναι ;
Dem Απρίλιος 11, 2009 #44 Απρίλιος 11, 2009 Περίεργο δεν είναι ; Nαι, μπορει να κανει λαθος ή να εννοει κατι αλλο (δεν το χω δει) Με default και τις 2 αυτο ειναι πιο λογικο
pank Απρίλιος 11, 2009 #45 Απρίλιος 11, 2009 Οχι δεν εννοεί κάτι άλλο, γιατί εχω διαβάσει και τα δυο reviews. Το ενδεχόμενο λάθους, είναι πάντα υπαρκτό σε αυτές τις περιπτώσεις.Πάντως και στο link που έδωσε εσυ προηγουμένως, πάνω - κάτω τα ίδια λέει. http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_275_Amp_Edition/27.html
Dem Απρίλιος 11, 2009 #46 Απρίλιος 11, 2009 Οχι δεν εννοεί κάτι άλλο, γιατί εχω διαβάσει και τα δυο reviews. Το ενδεχόμενο λάθους, είναι πάντα υπαρκτό σε αυτές τις περιπτώσεις.Πάντως και στο link που έδωσε εσυ προηγουμένως, πάνω - κάτω τα ίδια λέει. http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_275_Amp_Edition/27.html ωπα, τι γινεται ρε παιδια? : p η 275GTX σε καταναλωση περναει την και την 295GTX (που ειναι 2 275) ??? σκεφτηκα μηπως ακομα δεν δουλευει καλα το 2D/3D clock switching αλλα και παλι δεν δικαιολογειται (ουτε ειδα να αναφερει κατι τετοιο το techpowerup) αμα ισχυει αυτο χαλαρα την ακυρωνω While the power consumption is not amazingly low it is fine for a card in this performance class. που το ειδε το fine Edit: δεν παιζει να εχει AVG consumption μεγαλυτερη απο 295GTX... καπως ετσι θα ειναι
pank Απρίλιος 11, 2009 #47 Απρίλιος 11, 2009 Είναι το πράγμα που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όταν διάβασα τα πρώτα reviews της GTX275. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν προκύπτει από τα specs αυτή η διαφορά στην κατανάλωση. Τουλάχιστον με τις γνώσεις που εχω, δε μπορώ να την ερμηνέψω.Οσο για αυτό που λες, σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας δε ξέρω τι να σου πω. Σίγουρα δε θα μου άρεσε να έχει μεγάλη κατανάλωση κανένα υποσύστημα του υπολογιστή μου(για πολλούς λόγους). Από την άλλη όμως, αν η κάρτα σου κάνει και το τροφοδοτικό σου τη σηκώνει, μήπως είναι περισσότερο ψυχολογικό το ζήτημα ;
Dem Απρίλιος 11, 2009 #48 Απρίλιος 11, 2009 Είναι το πράγμα που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όταν διάβασα τα πρώτα reviews της GTX275. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν προκύπτει από τα specs αυτή η διαφορά στην κατανάλωση. Τουλάχιστον με τις γνώσεις που εχω, δε μπορώ να την ερμηνέψω.Οσο για αυτό που λες, σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας δε ξέρω τι να σου πω. Σίγουρα δε θα μου άρεσε να έχει μεγάλη κατανάλωση κανένα υποσύστημα του υπολογιστή μου(για πολλούς λόγους). Από την άλλη όμως, αν η κάρτα σου κάνει και το τροφοδοτικό σου τη σηκώνει, μήπως είναι περισσότερο ψυχολογικό το ζήτημα ; το techpowerup πανω κατω λεει οτι εχει μεγαλυτερη κατανάλωση απο την 295GTX κατι το οποιο προφανως δεν ισχυει και σιγουρα δεν ειναι ψυχολογικο ζητημα αν ισχυει τα αλλα reviews τα δειχνουν πιο Normal τα πραγματα οπως το anand και canucs
pank Απρίλιος 11, 2009 #49 Απρίλιος 11, 2009 Αφού διευκρινίσω ότι δεν ήθελα να σε ταράξω πρωϊνιάτικα (αν και μια αναστάτωση στην εχω προκαλέσει), θέλω να σου πω ότι και η μαμα Nvidia δίνει σαν κατανάλωση τα 219W. http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_275_us.html (πάτα επάνω στα specs) Κατά τα άλλα τα μισά reviews στο net τα δίνουν έτσι και τα άλλα μισά αλλιώς. Φυσικά δεν παίζει να έχει πιο μεγάλη κατανάλωση από 295GTX, όπως λες και μόνος σου, οπότε οσα reviews εμφανίζουν κάτι τέτοιο νομίζω ότι μπορούμε να τα θεωρήσουμε αναξιόπιστα.
Nephiλiμ Απρίλιος 11, 2009 #50 Απρίλιος 11, 2009 συμπερασμα.η GTX275 ειναι η 8800GT για φετος.Δυνατη,φθηνη και "παιχνιδιαρα".
Dem Απρίλιος 11, 2009 #51 Απρίλιος 11, 2009 ,οπότε οσα reviews εμφανίζουν κάτι τέτοιο νομίζω ότι μπορούμε να τα θεωρήσουμε αναξιόπιστα. το techup μια χαρα ειναι ρε συ, απλα τα μπερδεψε λιγο με την 295 285 ~ 275 και φυσικα ενα 35%-50% πιο κατω απο 295GTX καπως ετσι παει. (για καταναλωση) (αν και μια ανστάτωση στην εχω προκαλέσει) ναι ειμαι πολυ ταραγμενος τωρα Για τους Αγγλους της παρεας που αυτοι ξερουν φυσικα οτι χαλαρα οι καρτες οτι και να λεω εγω ναουμ και τα σχετικα που οι καρτες απο Αγγλια ειναι 50 ευρω κατω ναουμ βρειτε μου μια 285 gtx με 220 ευρω τωρα. http://www.skroutz.gr/s/70155/MSI-GeForce-N285GTX-1GB.html λολ το ξερα ! απλα μια διευκρινηση....προς ενημέρωση - (με ήπιους τόνους χωρις ακροτητες δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ, γενικα μιλαω) ....για δες ξανα την τιμη στο zeroone οσο για το shop13 ΑΝ ερθει απο βδομαδα...μπορει και να του πουν ~340 (μετα απο διευκρίνηση βεβαιως βεβαιως)
Chosen Απρίλιος 11, 2009 #52 Απρίλιος 11, 2009 Παρεμπιπτόντως, μην συγκρίνετε "Total system power consumption" από δύο διαφορετικά συστήματα, δύο διαφορετικών sites. Ακόμα και αυτοί που δεν εξηγούν αν είναι η κατανάλωση της κάρτας μόνο ή ολόκληρου του συστήματος, ολόκληρο το σύστημα δείχνουν, εννοείται. Μια GTX260/275/280/285 δεν καίει από μόνη της 200+ Watts.
pank Απρίλιος 11, 2009 #53 Απρίλιος 11, 2009 Αυτό που λες δικαιολογεί τις αποκκλίσεις στις συνολικές καταναλώσεις που βλέπουμε από site σε site, οχι όμως και τις αποκκλίσεις που βλέπουμε στις επιμέρους καταναλώσεις. Τι θέλω να πω :Το site choosen.com έχει ενα Χ σύστημα, στο οποίο δοκιμάζει δεκα διαφορετικές VGA'S.Το site tamerlan.com έχει ενα Υ σύστημα, στο οποίο δοκιμάζει τις ίδιες δεκα κάρτες.Ναι μεν οι συνολικές καταναλώσεις θα είναι διαφορετικές, αλλά η εικόνα που θα έχουμε για την κατανάλωση της κάθε κάρτας θα είναι αντιπροσωπευτική. Έχοντας σα δεδομένο ότι το μόνο που αλλάζει σε κάθε μέτρηση είναι η VGA.Επίσης δεν πιστεύω ότι τα 200W αναφέρονται στη συνολική κατανάλωση του συστήματος και οχι στην κατανάλωση της κάρτας. Πριν πάρω τη GTX285 διάβασα δεκάδες reviews, και σε ολα η κατανάλωση της κάρτας ήταν γύρω στα 180-185W.Επίσης δίνω ενα link στη δημοσίευση #49, στο οποίο η ίδια η Nvidia ορίζει την κατανάλωση της GTX275 στα 219W σε πλήρη φόρτο. Το μόνο που έκανα ήταν να μπω στο global site της Nvidia, και να παω διαδοχικά : Product's/GTX275/Specs. Δε μπορεί να αναφέρονται στη συνολική κατανάλωση του συστήματος, γιατί αν το κάνουν, τότε σε ποιο σύστημα αναφέρονται ;Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα νούμερα είναι μεγάλα, και με κάνουν και εμένα να εχω μια μικρή επιφύλαξη για τα γραφόμενα μου, αλλά εχω καταλάβει ότι αυτά είναι.:yes2:
Dem Απρίλιος 11, 2009 #54 Απρίλιος 11, 2009 σε idle και load κανει λιγο λιγοτερη καταναλωση απο 285GTX και στα peak ισως κανει λιγο περισσοτερη ιδια ακριβως chip σε διαφορετικες καρτες δεν κανουν τις ιδιες καταναλώσεις, εχουν μια μικρή αποκλιση. τα αποτελεσματα του techup δεν παιζει να ισχυουν. τα αλλα που εδωσα παραπανω απο τα αλλα reviews ειναι πολυ λογικοτερα. το fallout3 ειναι κολλημενο στα 60fps v synced με τα παντα ολα τερμα στα 1920χ1200 ακομα και με E6600@2,4ghz. σε σημεια που η 8800GTX επεφτε στα 25fps αυτη παραμενει στα 60 :baby:
pank Απρίλιος 11, 2009 #55 Απρίλιος 11, 2009 το fallout3 ειναι κολλημενο στα 60fps v synced με τα παντα ολα τερμα στα 1920χ1200 ακομα και με E6600@2,4ghz. σε σημεια που η 8800GTX επεφτε στα 25fps αυτη παραμενει στα 60 :baby: Στο Fallout3 είδα κι' εγω μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη 8800gt που είχα πριν. Μάλιστα σηκώνει και παραμετροποιήσεις για καλύτερη ποιότητα γραφικών, με το framerate σταθερά στα 60fps. Του εχω αλλάξει τα φώτα του fallout.ini, σε 1680Χ1050 βέβαια. Αν έχεις την κάρτα στα χέρια σου (δεν εχω καταλάβει), πείραξε το fallout.ini και θα με θυμηθείς.
Nephiλiμ Απρίλιος 11, 2009 #56 Απρίλιος 11, 2009 ακομα δεν την εχει κανεις στο Λαμπη να μας πει περισσοτερα?
Dem Απρίλιος 12, 2009 #57 Απρίλιος 12, 2009 θερμοκρασία δωματιου 22C (απο το πανελ του φυσ. αεριου) θερμοκρασια εισοδου case 21C (απο θερμομετρο αγνωστου ποιοτητας : p) case : Το παναθλιο (αν και σε temps ειναι καλο, αλλα σε όλα τ αλλα...) TT ARMOR 2 120cm μπροστα ένας πίσω. default fan speed 40% 2D clocks μετα απο 15 λεπτά (η βυθιση στο clock/temp εγινε γιατι ξεχασα να κλεισω το screensaver και με προλαβε ή απο κατι αλλο που το αναγκασε να ριξει τα clocks) στα 40% σε σχεση με τα 25-30% ακουγεται. Πολυ λίγο. αλλα εφοσον στα 25-30% πρεπει να ανοιξεις το case και να κολλησεις την μούρη σου μεσα για να απορήσεις τελικα αν ειναι το cooler ή 12αρης απο πισω, δεν βρισκω λογο γιατι να μην ειναι εκει, τλχ idle. Αν το αφησω στο auto δεν νομιζω να χρειαστει ποτε τλχ σε 1920 game να ανεβει πανω απο 40% τλχ μ αυτες τις θερμοκρασιες. νομιζω απο θορυβο λοιπον ειμαστε ok. με manual ... στα 50% ακουγεται αρκετα...για μενα πολυ. στο 100% δεν το βάζω τώρα θα ξυπνήσει ο παπαγάλος => και η γειτονιά. απο custom cooler δεν εχω ιδεα, αλλα καλο φαινεται νομιζω με λιγο oc οι 4890 , 275 , 280 ειναι ιδιου επιπεδου με την 285. οποτε πιθανο ειναι να γινει αναδιαμορφωση στις τιμες πολυ συντομα, ειδικα αν βγουν ακομα πιο φθηνες 275. στα 260Ε @ πλαισιο μπορει να μην ειναι κ η πιο σοφή επιλογή αυτην την χρονικη στιγμή αλλα μετα απο 10 μερες που μ λεγαν οι αλλοι δεν θα υπηρχε καθολου χρονος. ακομα δεν την εχει κανεις στο Λαμπη να μας πει περισσοτερα? γυρισα αργα σπιτι, απο αυριο περισσοτερα. αν και δεν εχω βαλει την αλλη m/b.. με το 2,4ghz ειναι προφανες οτι θα μενει πολυυυυ πισω το cpu. Αν και ακομα και ετσι....οι διαφορες απο την 8800GTX και ειδικοτερα απο την 9800GT (που τις ειχα τον Δεκ.) στο fallout3 ειναι τεραστιες. (δεν το περιμενα)
Dem Απρίλιος 12, 2009 #59 Απρίλιος 12, 2009 μεγειες and keep us updated!thxman η καρτα στα 260Ε δεν προτινεται , απο μενα, αν ενδιαφερεσαι.
Nephiλiμ Απρίλιος 12, 2009 #60 Απρίλιος 12, 2009 thxman η καρτα στα 260Ε δεν προτινεται , απο μενα, αν ενδιαφερεσαι.για μετα το Πασχα ....εχουμε χρονο ακομα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.