amdnikos Απρίλιος 8, 2009 #21 Απρίλιος 8, 2009 200 λιρες αγγλια = 220€ στην Ελλαδα200 λιρες αγγλια = 270€ στο ελλαδισταν.Καλη φαση,πλαισιο/e-shop/multirama εχουν την ισχυ να αλλαξουν το ονομα μιας χωρας.btw υπαρχει και Ελλαδα με 249 απο Γραμμη.
KoMM Απρίλιος 8, 2009 #22 Απρίλιος 8, 2009 εγω ξερω οτι απο αγγλια οι καρτουλες βγαινουν 50€ κατω χαλαρα, και απο μεγαλα μαγαζια.Εσυ κατσε και σκαλωνε με το αν λεμε ελλαδα ελλαδισταν μπανανια , και ψωνιζε απο εδω.
amdnikos Απρίλιος 8, 2009 #23 Απρίλιος 8, 2009 εγω ξερω οτι απο αγγλια οι καρτουλες βγαινουν 50€ κατω χαλαρα, και απο μεγαλα μαγαζια.Εσυ κατσε και σκαλωνε με το αν λεμε ελλαδα ελλαδισταν μπανανια , και ψωνιζε απο εδω.Μπορεις να ψωνιζεις και να χαλας τα χρηματα σου οπου γουσταρεις αναφαιρετο σου δικαιωμα.Μπορεις να εχεις αποψη παλι για τα παντα δικαιωμα σου.Δεν εχεις ομως δικαιωμα για αρχη να χαρακτηριζεις σκαλωμενο η οτι αλλο σου κατεβει στο κεφαλι το συνομιλητη σου, οπως επισης οφειλεις να σεβαστεις το αν οι χαρακτηρισμοι σου προς το τοπο που ζεις προσβαλουν καποια ατομα.Οπως και να εχει ειμαστε ηδη εκτος θεματος και ληγει απο πλευρας μου.-
neuromancer Απρίλιος 9, 2009 #24 Απρίλιος 9, 2009 Σιγα παλουκαρι,μου ηρθε αναγουλα.:bad: too much τα λες...Καλά! όπως ο άλλος παραπάνω, που το επιχείρημά του είναι ότι θα βάλει ακόμη ένα φαν έτσι και ακόμη ένα άλλο αλλιώς, και μη χειρότερα για να ισοσταθμίσει τη θερμότητα που μένει μέσα. Αμφιβάλεις ότι η ζέστη μένει μέσα, ή δε πειράζει? Η μήπως έχεις 10 φαν στο κουτί σου και δε σε νοιάζει αν θα γίνουν 11? Εγώ έχω συνολικά 3 στις 1200 στροφές (CPU, VGA, +1 push). Μέσα στο κουτί να σε βάλω δεν θα ακούς τίποτε. Τραβα προς Αγγλια μερια και μεχρι τοτε προσπαθησε να μαθεις σωστα το ονομα αυτης της χωρας.Το ονομα αυτης, Ελλαδα.Αν δυσκολεύεσαι να δεχτείς τα facts, δικό σου πρόβλημα. Δεν είπα τίποτε που να μην ισχύει. Όσο για το πώς αποκαλώ αυτή τη χώρα... έτσι όπως την καταντήσανε... και λίγο είναι. Εγώ είμαι εντάξει απέναντί της. Δυσκολεύεσαι να δεχτείς την πραγματικότητα? Τράβα προς Αγγλία μεριά!
amdnikos Απρίλιος 9, 2009 #25 Απρίλιος 9, 2009 Καλά! όπως ο άλλος παραπάνω, που το επιχείρημά του είναι ότι θα βάλει ακόμη ένα φαν έτσι και ακόμη ένα άλλο αλλιώς, και μη χειρότερα για να ισοσταθμίσει τη θερμότητα που μένει μέσα. Αμφιβάλεις ότι η ζέστη μένει μέσα, ή δε πειράζει? Η μήπως έχεις 10 φαν στο κουτί σου και δε σε νοιάζει αν θα γίνουν 11? Εγώ έχω συνολικά 3 στις 1200 στροφές (CPU, VGA, +1 push). Μέσα στο κουτί να σε βάλω δεν θα ακούς τίποτε. Κοιταξε,ολα τα μα ολα τα εξαρτηματα που εχεις μεσα στο tower παραγουν θερμοτητα.Cpu,vga,motherboard,hard disks,ram,ακομα και τα οπτικα μεσα.Το θεμα ειναι αν υπαρχει κυκλοφορια αερα εντος κουτιου δε σε επηρεαζει η θερμοκρασια που αναπτυσουν μιας και αυτη αποβαλετε εκτος κουτιου.Σε stacker stc-01 εχω 4 ανεμιστηρες 12cm των 600 στροφων ο καθενας.Δυο απο αυτους ειναι στο εμπρος μερος του κουτιου για εισαγωγη αερα και οι αλλοι δυο ενας στο πανω μερος του κουτιου και ο αλλος στο πισω μερος για να εξαγουν αερα.Σε δοκιμη με ανεμιστηρες εισαγωγης/εξαγωγης κλειστους ανεβαζα εντος χειμωνα +8 βαθμους απο μια σχεδον σταθερη θερμοκρασια που υπηρχε εντος κουτιου εκεινη τη περιοδο και αυτη ηταν 28 βαθμοι.Εκεινη την περιοδο αλλαζω απο μια x850xt την καρτα γραφικων μου με μια 1900xt.Συντομα λογω μεγαλης βαβουρας αλλαζω το stock συστημα ψυξης με ενα accelero x2.Οσο περιεργο θα σου φανει μου φανηκε και εμενα.Οι θερμοκρασιες βρισκονταν +1-1 απο το σταθερο 28c το οποιο υπηρχε μεσα στο κουτι,ασχετο αν πλεον ολη η παραγωμενη θερμοτητα της καρτας εβγαινε απευθειας μεσα στο κουτι,μιας και οι ανεμιστηρες εισαγωγης/εξαγωγης που αναλαμβαναν την κυκλοφορια του αερα την απεβαλαν 100% αποτελεσματικα.Και κατι ακομα εχεις εναν ανεμιστηρα push στο κουτι σου,κατι το οποιο σημαινει εισαγεις αερα εντος αλλα το θεμα ειναι οτι κατεμε δεν εχεις το βασικοτερο ανεμιστηρα ο οποιος ειναι αυτος της εξαγωγης ζεστου αερα πο το κουτι.Αν σε χαλαει η ιδεα 2 ανεμιστηρων,αλλαξε τον ενα ανεμιστηρα των 1200 στροφων με 2 των 600.1200 σε πολυ υσηχο περιβαλλον μπορεις να τον ακουσεις τον ανεμιστηρα.Αυτον τον 600 στροφων δεν εχω καταφερει προσωπικα να τον ακουσω ακομα.
neuromancer Απρίλιος 9, 2009 #26 Απρίλιος 9, 2009 Έχω έναν που βάζει και 2 που βγάζουν: της VGA και της CPU που με κολλάρο βγάζει πίσω, εκεί που εσύ έχεις 12αρη. Έχω κι εγώ 12άρη αλλά τον ανάβω καλοκαίρι με καύσωνα, ανεβάζοντας και το fan της CPU λίγο. Α! ξέχασα.... βγάζει και το PSU fan (αυτόματο, συνηθως στο ρελαντί παίζει).Τώρα σαν τα πειράματα που λες, έχω κάνει κι εγώ. Αλλά δεν μπορώ να πώ ότι δεν είχε διαφορά. Δεν είχε ενοχλητική διαφορά το χειμώνα, το καλοκαίρι όμως..... Η 260 που έχω, η 8800GTS που είχα, (ακόμη και η ΑΤΙ1950Pro παλαιότερα) σε full load ζεματούσαν (το σασί τους οριακά το έπιανες με το χέρι). Κολλητά στη VGA έχω και κάρτα TV που χειροτέρευε τα πράγματα. Άσε που ο ζεστός έπεφτε πάνω στο system T σένσορα της μητρικής με αποτέλεσμα να νομίζει ότι γίνεται κόλαση και να γκαζώνει το πίσω fan (που το έχω κουμπωμένο στο system fan). Αφού έτσι κι αλλιώς 2 slot πιάνουν, γιατι να μην τα βγάζω έξω τα ...καυσαέρια :fun:Δεν αντιλέγω ότι ένα καλό ρεύμα αέρα διορθώνει το πρόβλημα αλλά έχει δύο βασικά μειονεκτήματα κατ εμέ: πρώτον θέλει επιπλέον fans και δεύτερο και σημαντικότερο, η μεγάλη κυκλοφορία αέρα συνεπάγεται μεγάλες ποσότητες σκόνης. Εδώ όπως είμαι (φιλτραρισμένος και με χαμηλή ροή) και πάλι μαζεύει σκόνη μέσα. Που να είχα και δυνατά ή πολλά fan με μεγάλη ροή.
amdnikos Απρίλιος 9, 2009 #27 Απρίλιος 9, 2009 Ναι βρε αστερι αυτο σου εξηγω.Μαζι σου ζεματανε και ολα τα σχετικα απλα με ενα σχετικα καλο airflow εντος κουτιου πρακτικα αλλαγη θερμοκρασιας δεν υπαρχει εντος κουτιου μιας και ο τιμημενος ο αερας δε μενει μεσα αλλα ανακυκλωνεται συνεχεια.Το κεφαλαιο ποσοτητας ανεμιστηρων αν παιζεις με χαμηλοστροφους(δε χρειαζεσε πολυστροφους ανεμιστηρες για airflow) δε σε απασχολει μιας και δεν τους ακους.
neuromancer Απρίλιος 9, 2009 #28 Απρίλιος 9, 2009 Aφού είμαστε happy και οι δύο όπως είμαστε... it's a none issue! Αν έχεις παραπάνω ροή αέρα πάντως θα μαζεύεις γρηγορότερα σκόνη (που εμποδίζει την απαγωγή θερμότητας και ...φαύλος κύκλος, φτού κι απ'την αρχή.. :baby:
clampman17 Απρίλιος 9, 2009 #29 Απρίλιος 9, 2009 Να ρωτήσω λοιπόν και εγώ κάτι μιας και γίνετε συνεχής αναφορά στο πόσο φτηνότερες είναι οι κάρτες γραφικών μέσω Αγγλίας...Υποθέτοντας ότι δεν έχετε μόνιμη κατοικία εκεί ή συγγενή που πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα, έξοδα αποστολής αυτά τα καταστήματα δεν έχουν? Ή μήπως είναι πχ. στα 5 Ευρώ οπότε πάλι φτηνότερα βγαίνουν? Και αν είναι κάποιο μαγαζί που έχει δωρεάν παράδοση πείτε το να δούμε και εμείς άσπρη μέρα...please? :daisy:
Dem Απρίλιος 9, 2009 #30 Απρίλιος 9, 2009 δεν ειναι 275 αλλα ειναι πολυ καλο ντιλ....μαζι με τα έξοδα αποστολής http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-130-XF&groupid=701&catid=56&subcat=927Πάρε κόσμε!! 170 ευρό 260-216 XFX Ωρα να μαστιγώσετε τους φίλους σας στην Γηραιά
Dolly Απρίλιος 9, 2009 #31 Απρίλιος 9, 2009 Ε ναι, με έχει ψήσει, ψάχνω να βρω ποιός κατεβαίνει σύντομα χιχι
amdnikos Απρίλιος 10, 2009 #32 Απρίλιος 10, 2009 Για τους Αγγλους της παρεας που αυτοι ξερουν φυσικα οτι χαλαρα οι καρτες οτι και να λεω εγω ναουμ και τα σχετικα που οι καρτες απο Αγγλια ειναι 50 ευρω κατω ναουμ βρειτε μου μια 285 gtx με 220 ευρω τωρα. http://www.skroutz.gr/s/70155/MSI-GeForce-N285GTX-1GB.html 270 ευρω 285 gtx εντος Γελλαδας,μπανανιας,Ελλαδισταν και τα ρεστα.
ArisG Απρίλιος 10, 2009 #33 Απρίλιος 10, 2009 Με διαθεσιμότητα 0, κι εγω πουλάω την 285 στα 189,99 και τα ρέστα πασατέμπο.
KoMM Απρίλιος 11, 2009 #36 Απρίλιος 11, 2009 Για τους Αγγλους της παρεας που αυτοι ξερουν φυσικα οτι χαλαρα οι καρτες οτι και να λεω εγω ναουμ και τα σχετικα που οι καρτες απο Αγγλια ειναι 50 ευρω κατω ναουμ βρειτε μου μια 285 gtx με 220 ευρω τωρα. http://www.skroutz.gr/s/70155/MSI-GeForce-N285GTX-1GB.html 270 ευρω 285 gtx εντος Γελλαδας,μπανανιας,Ελλαδισταν και τα ρεστα. μη διαθεσιμο μη διαθεσιμο μη διαθεσιμο 347€ http://www.amazon.co.uk/ZOTAC-GTX-285-DDR3-PCI-E/dp/B001P5GFS0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1239408866&sr=8-1 και ξαναλεω, δε ψαχνω αγαμητα μαγαζια-τρυπες που κανουν προσφορες, αλλα για μεγαλα μαγαζα.κκ? και μαστορα, για σχολιασε μας τα 160€ της 260-16core-55νμ . να δουμε εκει τι ψαρια πιανει το ελλαδισταν.
neuromancer Απρίλιος 11, 2009 #37 Απρίλιος 11, 2009 Την 260 της υπογραφής τα χριστούγεννα την πλήρωσα 270 όταν στο newegg την σκότωναν γύρω στα 210 δολλάρια.
Dem Απρίλιος 11, 2009 #38 Απρίλιος 11, 2009 λοιπον αφηστε τα τωρα αυτα...δινουμε λινκ εδώ με συμφερουσες τιμες και ο καθενας κανει τις αγορες που θελει.δεστε τι κανει μια λιγο oc 275GTX (702/1260) ακομα και σε 1920χ1200 περναει την 285GTX stockκαι ανεβαινει κι αλλο (760/1305/1600) με αερα.http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_275_Amp_Edition/τα 730/1300/1600 όλες πρεπει να τα εχουν με αερα ανετα. καλή δεν ειναι?πρακτικα ιδιες ειναι σε επιδοσεις με 285GTX imoμε δεδομενο αυτο και οτι και η 4890 oc φτανει και την ξεπερναει την 285GTX ... στην 2η μαλλον θα πεσει λιγο η τιμη της. - οποτε αν θελει κανεις 285 μπορει να περιμενει λίγο, ή γενικα πιο συμφερουσες αγορες.απο εξω παντως που δοκιμασα για 275GTX σε κανα 10ημερο το κοβω και τοτε θα πλακωσουν δουλειες μαθηματα σκυλια γατια παιδια pfffffffff
pank Απρίλιος 11, 2009 #39 Απρίλιος 11, 2009 Πολύ καλή περίπτωση αυτή η o/ced έκδοση της GTX275. Ανταποκρίνεται πολύ καλά στο o/c η κάρτα, καθώς είδα κανα 10άρι fps παραπάνω (κατά μέσο όρο), σε σχέση με την απλή. Οχι τίποτα άλλο μου μπαίνουν ιδέες να σκαλίσω και τα δικά μου τα ρολογάκια...Ενα άλλο πράγμα που μου έχει κάνει εντύπωση, είναι πως η κάρτα έχει πιο μεγάλη κατανάλωση από τη GTX285. Το εχω δει και αλλού, το είδα και στο συγκριτικό που δίνει ο Dem, και δεν καταλαβαίνω που οφείλεται.
amdnikos Απρίλιος 11, 2009 #40 Απρίλιος 11, 2009 δε ψαχνω αγαμητα μαγαζια-τρυπες που κανουν προσφορες, αλλα για μεγαλα μαγαζα.κκ?και μαστορα, για σχολιασε μας τα 160 της 260-16core-55νμ . να δουμε εκει τι ψαρια πιανει το ελλαδισταν. Αντε παλι...Δηλαδη το κριτηριο επιλογης του να ψωνισεις απο ενα μαγαζι ειναι να κανει sex ο ιδιοκτητης και να εχει τουλαχιστον μια σεβαστη εκταση 1 οικοδομικου τετραγωνου? Εσυ ,εγω και ολοι μας εχουμε τη δυναμη να ρυθμισουμε τις τιμες στον ερημο τουτο τοπο.Δε καταλαβαινω το μπλαζε υφος για τα μικρα αμαμητα "μαγαζα" οι τρυπες η οπως αλλιως θες να τα πεις (εδω με βαφτησες μαστορα,στις τρυπες θα κολλησουμε? ) Και για να κλεισω οι τρυπες ειναι και αυτα μαγαζια που αυτο που θελουν και προσπαθουν ειναι να επιβιωσουν απεναντι στα 2-3 μεγαλα καταστηματα της Ελλαδας.Αν αυτο που προσφερουν στο δινουν φθηνοτερα καλο ειναι να τους υποστηριξεις. Υ.Γ πριν μιση ωρα σε επικοινωνια με zeroone μου ειπαν οτι αν παραγγειλω σημερα σε 2-3 εργασιμες μερες εχω 285 gtx στα 284 ευρω.Δεν ενδιαφερομαι για την καρτουλα απλα εκανα ενα check μιας και ειχα αγορασει κατι μηνες πριν για ενα φιλο μια hp 2475 s-ips panel στην απολυτα φθηνοτερη τιμη των 350 ευρω,και μεχρι πριν λιγο καιρο το overclockers οπως και τα περισσοτερα ευρωπαικα καταστηματα την ειχαν 550+ ευρω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.