makio Απρίλιος 3, 2009 #21 Απρίλιος 3, 2009 Kαι εχω αλλους τρεις ιδιους seagate ιδιας περιοδου με τον πεθαμενο! τυχερος στην ατυχια σου!κατ αρχην ενας απο τους 'καλους' seagate θα γινει πειραματοζωο ! οποτε παρε μπακαπ οτι αρχειο εχεις μεσα!κανε το update στο firmware , ξεβιδωνεις της πλακετες απο κατω , αλλαζεις την χλασμενη μ αυτη του ''αναβαθμισμενου'' και δοκιμαζεις και παλι τον δισκο (θυμισου και καποιες προσευχες .....)*για τις βιδες λογικα θα χρειαστεις TORX ,μην δοκιμασεις με σταυροκατσαβιδα,αλεν κλπ
sebastian Απρίλιος 3, 2009 Author #22 Απρίλιος 3, 2009 οκ θα το δω, δεν βιαζομαι , το rma μπορει να περιμενει!
sebastian Απρίλιος 3, 2009 Author #23 Απρίλιος 3, 2009 Οταν λες οτι εχεις αλλους 3 ιδιους seagate τι εννοεις?Αν ειναι ιδιοι δοκιμασε να αλλαξεις τις πλακετες.Ακομα και χωρις το νεο firmware σε αυτους που δουλευουν, ο προβληματικος μπορεινα παιξει κανονικα τουλαχιστον για να παρεις τα αρχεια σου.Τοτε ειχα παρει 4εης τετοιους δισκους!Αυτο θα κανω....Το rma δεν θα το χασω? Θα φανει οτι αλλαξα πλακετες?
jax7480 Απρίλιος 3, 2009 #24 Απρίλιος 3, 2009 Προσωπικη αποψη, δεν θα εκανα το update στο firmware αλλα καλυτερα να δοκιμαζες ετσι οπως ειναι.Δηλαδη παρε εναν απο αυτους που δουλευουν και ΧΩΡΙΣ να αλλαξεις firmware, αλλαξε πλακετες με τον χαλασμενο.Τοτε ειχα παρει 4εης τετοιους δισκους!Αυτο θα κανω....Το rma δεν θα το χασω? Θα φανει οτι αλλαξα πλακετες?Δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με το RMA.Οταν ξεβιδωνεις την πλακετα δεν πολυφαινεται, εως δεν φαινεται και καθολου. Δεν κοβεις καμια ταινια ασφαλειας ή κατι τετοιο,για να βγει η πλακετα.Εννοειται οτι οταν τελειωσεις με την ανακτηση των δεδομενων τις πλακετες θα τις βαλεις εκει οπου ηταν η καθεμια, γιατι εχουν αυτοκολλητα με SN επανω.
sebastian Απρίλιος 3, 2009 Author #25 Απρίλιος 3, 2009 Ξερω ποιος ειναι ο υπευθυνος για ολο αυτο ο -> GOMAR Bουντου μου εκανε! Με ματιαξε....λετε να μου ψοφισει και η 295 gtx μου τωρα....γιατι και αυτη πολυ την μελεταγε!
sebastian Απρίλιος 3, 2009 Author #26 Απρίλιος 3, 2009 ρε παιδια απο κατω οι βιδες ειναι μικρες με σχημα ΑΣΤΕΡΑΚΙ ! ΕΛΕΟΣ! με ποιο εργαλειο θα τις βγαλω τις βιδες?
jax7480 Απρίλιος 3, 2009 #27 Απρίλιος 3, 2009 Σου το ειπε παραπανω ο makio.Θελεις TORX κατσαβιδι για να βγουν αυτες. Μην δοκιμασεις με κατι αλλο, θα τις "πληγωσεις" και θα φανει στο RMA.
sebastian Απρίλιος 3, 2009 Author #28 Απρίλιος 3, 2009 πληγωσα ειδη την μια....καλα εαν δεν μου τον αλλαξουν θα τους τον φορεσω καπελο!
jax7480 Απρίλιος 3, 2009 #29 Απρίλιος 3, 2009 πληγωσα ειδη την μια....καλα εαν δεν μου τον αλλαξουν θα τους τον φορεσω καπελο!Ρε συ, τον πανικο σπερνεις χωρις λογο.Οταν πας για το RMA, βαλε βιδες απο τους καλους σου δισκους. 4 ιδιους εχεις.Μολις γινει το RMA, βαλτες πισω.
makio Απρίλιος 3, 2009 #30 Απρίλιος 3, 2009 TORX παρε κατι τετοιο αν ασχολεισαι γενικα....... απλα ,φροντισε να παρεις 'μικρα' νουμερα **προτιμησε αυτα με την τρυπα στη μεση γιατι ξεβιδωνουν και πιο πονηρες βιδες (ασφαλειας)
sebastian Απρίλιος 3, 2009 Author #31 Απρίλιος 3, 2009 Ρε συ, τον πανικο σπερνεις χωρις λογο.Οταν πας για το RMA, βαλε βιδες απο τους καλους σου δισκους. 4 ιδιους εχεις. Μολις γινει το RMA, βαλτες πισω. ναι το ξερω το σκεφτηκα .... απλα το ειπα για na μπαρουτιασω την ατμοσφαιρα
CmoS Απρίλιος 3, 2009 #32 Απρίλιος 3, 2009 δε δουλευει με αλλαγη πλακετας. Διαβαστε ρε παιδια λιγο τα φορουμ πριν πειτε/κανετε κατι...το προβλημα ειναι σε δεδομενα στο πλατερ και οχι στο βιοσ της πλακετας.
makio Απρίλιος 3, 2009 #33 Απρίλιος 3, 2009 δε δουλευει με αλλαγη πλακετας. Διαβαστε ρε παιδια λιγο τα φορουμ πριν πειτε/κανετε κατι...το προβλημα ειναι σε δεδομενα στο πλατερ και οχι στο βιοσ της πλακετας.η ελπιδα πεθαινει τελευταια φιλε μου......δεν χανει τιποτα να δοκιμασει - ετσι κι αλλιως εχει σημαντικα δεδομενα οποτε καθε προσπαθεια για καλο ειναι
neuromancer Απρίλιος 3, 2009 #35 Απρίλιος 3, 2009 Μαρέσει ρε sebastian που έχει δοκιμάσει όλες τις VGA που έχουν βγεί και δεν έκανες το αυτονόητο. Να ξέρεις ότι κάθεσαι πάνω σε βόμβα και να σφυρίζεις αδιάφορα. 100 μέτρα thread έχει γίνει για το πρόβλημα. Μετά σου φταίει ο Gomar....
mariosalice Απρίλιος 4, 2009 #36 Απρίλιος 4, 2009 Πάντως η Seagate βεβαιώνει ότι δεν χάνονται δεδομένα και ότι με την αναβάθμιση του firmware τα βρίσκουμε ακέραια.Εν τούτοις η αλλαγή πλακέτας είναι πιο σίγουρος τρόπος για ανάκτηση δεδομένων, στα χέρια κάποιου που ξέρει.
gns Απρίλιος 4, 2009 #37 Απρίλιος 4, 2009 και καποια αλλη πληροφορια παιδια λιγο off-topic αλλα μπορει να βοηθησει..μετα απο επικοινωνια μεσω chat με την seagate και μετα απο δικη μου δοκιμη δεν χρειαζεται να περνετε backup το δισκο οταν ειναι να του κανετε firmware update γιατι δεν επιρεαζει τα δεδομενα που εχει.
neuromancer Απρίλιος 4, 2009 #38 Απρίλιος 4, 2009 Μην κανετε ρε σεις λ@λ@κί3ς με τα data σας. Δηλαδή αν γίνει η στράβη εσύ θα πεις "μα το είπε η Seagate"? Μου έχει τύχει πριν από χρόνια, να ανοίξω το κουτί και να το κλείσω (just that!) και μετά να μη δουλεύει ο δίσκος. Τη ζημιά θα την πάθεις όταν θα ωριμάσουν οι συνθήκες για να πονάει περισσότερο. Merphy's Law speaking. :crazy_pilot:
gns Απρίλιος 4, 2009 #39 Απρίλιος 4, 2009 ναι σιγουρα δεν διαφωνω αλλα το λεω για καποιους που ειναι αδυνατο να παρουνε backup τοσα αρχεια και θα παρουνε το ρισκο, αλλα αυτο εξαρτατε και απο ποσο σημαντικα ειναι τα αρχεια,:flower:
neuromancer Απρίλιος 4, 2009 #40 Απρίλιος 4, 2009 Πολλά αρχεία είναι σαν τα διάφορα αντικέιμενα που δεν τα θες αμεσα αλλα τα κρατάς μήπως και χρειαστούν κάποτε. Τη γλυτώνουν έτσι 1-2-3 μετακομίσεις και ξεκαθαρίσματα αλλά στο τελος τρώνε πέταμα και αναρωτιέσαι γιατί τα κράτησες τόσα χρόνια.Έλπίζω να μη θες να κρατήσεις σε back-up και τις ταινίες.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.