Jump to content

S.O.S Εκπεμπω! Seagate 32mb 500gb ! STOP to WORK

sebastian

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες σταματησε ξαφνηκα να λειτουργει δεν τον αναγνωριζει το pc!

Τι κανω ρε παιδια τωρα, εχω μεσα πολυτημα αρχεια....

το upadate μπορω να το κανω τωρα? Βοηθεια .....

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

τί κάνει δλδ? κάνε καλύτερη περιγραφή κ δώσε ακριβές μοντέλο μπας κ χρειαστείς δότη πλακέτας...

Eιναι ο SEAGATE 7200.11 500 GB 32MB ST3500320AS

Τον εβαλα ακομη και σε εξωτερικη θηκη με usb2 και παλι δεν το βλεπει το pc, ξεκιναει να γυριζει ο δισκος αλλα στο pc δεν βγαζει τιποτα....

Εαν τον συνδεσω με s-ata στο motherboard το pc κολλαει στα bios!

Tι αλλο να πω, ηταν ο δισκος με τα προβληματικα firmware αλλα απο το καλοκαιρι που τον εχω δεν ειχα προβλημα και δεν εκανα το update που ελεγε η seagate.... καμια ιδεα παιδες?

όντως βρίσκεται στην προβληματική σειρα όπως μπορείς να διαβάσεις και εδώ και έπρεπε να έχεις κάνει την αναβάθμιση στο firmware.

έχω την εντύπωση (αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) πως δεν μπορείς να ανακτήσεις τα δεδομένα σου πλέον.

όντως βρίσκεται στην προβληματική σειρα όπως μπορείς να διαβάσεις και εδώ και έπρεπε να έχεις κάνει την αναβάθμιση στο firmware.

έχω την εντύπωση (αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) πως δεν μπορείς να ανακτήσεις τα δεδομένα σου πλέον.

Kill me, is better for me now!

Επειδή και εγώ ρε παιδιά εχω 2 τέτοιους δίσκους απο πολύ καιρό (όταν είχανε πρωτοβγεί περίπου) αν και ήξερα για το πρόβλημα δεν του έδωσα και τόσο σημασία αφού τόσο καιρό δουλεύουνε απρόβλημάτιστα.Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα ενώ για καιρό ειναι οκ να βγάλουνε ξαφνικά αυτό το προβλημά τους???

ναι, υπάρχει πιθανότητα να τα χάσεις όλα από στιγμή σε στιγμή.

γιατί ρωτάς το αυτoνόητο και δεν πας να κάνεις το update να τελειώνεις ; ;)

ναι, υπάρχσει πιθανότητα να τα χάσεις όλα από στιγμή σε στιγμή.

γιατί ρωτάς το αυτνόητο και δεν πας να κάνεις το update να τελειώνεις ; ;)

οτι ειπε!!!:T:

Kαι εχω αλλους τρεις ιδιους seagate ιδιας περιοδου με τον πεθαμενο! Βεβαια καλυτερα να ψοφισουν να παω για rma να παρω ssd δισκους με τα πιστωτικα.....

Σιγα μην κανω το update να ψοφισουν η βρωμοδισκοι! Εχασα ολα τα αρχεια μου!

Εχω αλλους 3 τρεις western 640gb !

Τα εχω παρει στο κρανειο με την seagate!

4ερης δισκοι και χαλασε αυτος με τα σοβαρα αρχεια μου ....ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

H seagate αναγνώρισε το πρόβλημα και σου δίνει τη λύση του. αμα εσύ δεν θες να το διορθώσεις (ή καλύτερα να το προλάβεις) είναι δικό σου θέμα ;)

τί κάνει δλδ? κάνε καλύτερη περιγραφή κ δώσε ακριβές μοντέλο μπας κ χρειαστείς δότη πλακέτας...

αυτο που ανεφερε ο voudas.............

εχουν κυκλοφορησει αρκετοι , αυτο που χρειαζεσαι ειναι μια πλακετα ιδιας παρτιδας με ανανεωμενο firmware

(οχι οτι θα εχεις 100% αποτελεσμα.....)

αν τα δεδομενα ειναι τοσο πολυτιμα και καταληξεις σε εταιρεια ανακτησης ετοιμασε την πορτοφολα......

Nαι καλα δεν υπαρχει σαλιο!

Θα αναβαθμυσω τους αλλους και τι θα κανω μετα ρε παιδια, δεν ξερω απο αυτα...

το ξερα ρε man, αλλα λεω ασε αφου ειναι ολα καλα, μην πειραξω τιποτα και χασω τα αρχεια μου! Ηλιθειοτητα, πες ΝΑΙ το δεχομαι! Τωρα κλαιω τα χαμενα . . .

Εχασα ολες τις photo απο cebit περσι , εχασα ολες τις photo απο το παγκοσμιο στην Κολωνια , εχασα πολλα αρχεια του πανεπιστημιου....

μπορεις να τον ξεκολλησεις παντως και να ξαναδουλεψει...διαβασε στο thread να βρεις τι υλικα χρειαζεσαι και με λιγη υπομονη θα ξαναβρεις τα χαμενα αρχεια σου.

Αν οντως τα χρειαζεσαι αξιζει να προσπαθησεις(ειναι μικρο το κοστος τον εξαρτηματων)αλλιως πεταμα(rma)

Οταν λες οτι εχεις αλλους 3 ιδιους seagate τι εννοεις?

Αν ειναι ιδιοι δοκιμασε να αλλαξεις τις πλακετες.

Ακομα και χωρις το νεο firmware σε αυτους που δουλευουν, ο προβληματικος μπορει

να παιξει κανονικα τουλαχιστον για να παρεις τα αρχεια σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.