kdgonida Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 Γεια σας παιδες!Σημερα καθως καθαριζα το κουτι παρατηρησα πως ο ανεμιστηρας στο πλαινο πανελ του ειναι σπασμενος.Εψαξα στο net για fan στο μεγεθος του(230χ200χ30) αλλα τζιφος...Καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosTSporty1416003307 Απρίλιος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Εάν θες σου δίνω τον δικό μου τζάμπα. Ποτέ δεν τον έχω χρησιμοποιήσει. Πάντα έχω την αριστερή πλευρά του case ανοιχτή. Για περαιτέρω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdgonida Απρίλιος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Σε ευχαριστω πολυ αδερφε!!!Αν θες στειλε μου ενα pm το τηλ. σου να σε παρω να κανονισου,ε.Εισαι αρχοντας:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 To πρόβλημα αυτό με το σπάσιμο του ανεμιστήρα είναι γνωστό για το S, το είχα πάθει και εγω πριν κάποιους μήνες...Η CoolerMaster γνωρίζοντας το πρόβλημα μπορεί να σου στείλει καινούργιο χωρίς καθόλου έξοδα δικά σου.Απλώς μπες στο forum της CM και στείλε pm στον κατάλληλο άνθρωπο(δεν θυμάμαι ποιος είναι, θα τον βρεις διαβάζοντας το forum) και περίπου σε καμιά 15αριά ημέρες ίσως και λιγότερο θα σου έρθει καινούργιος..Διάβασε εδώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.