evilsoler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 χαιρετω Ρε παιδια να ρωτησω κατι.τωρα τελευταια ακουω μια φημη του τυπου "οι εξωτερικοι σκληροι αν μεινουν καμποσο καιρο ανενεργοι σβηνουν τα δεδομενα τους.προσωπικα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο και μου ακουγεται εντελως ανυποστατο. παιζει κατι τετοιο?εχει συμβει σε κανεναν απο εσας? ευχαριστω πολυ
Jerry007 Απρίλιος 3, 2009 #2 Απρίλιος 3, 2009 Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό.Καθως με απλή λογική όσο είναι κλειστός ο δίσκος δεν περιστρέφονται τα platters έτσι να πούμε οτι μια στο εκατομμύριο παθαίνει κάποια ζημειά και διαγράφονται τα πάντα.Εγώ πρώτη φορά το ακούω :sick:
evilsoler Απρίλιος 3, 2009 Author #3 Απρίλιος 3, 2009 και εγω πραγματικα δεν πιστευω να ισχυει κατι τετοιο,δεν στεκει για κανενα λογο,απλα λεω ας το ρωτησω μπας καi:P
mech5107 Απρίλιος 3, 2009 #4 Απρίλιος 3, 2009 Θέλω να μάθω ποιος έβγαλε την βρώμα αυτή...θα έχει σίγουρα πολύ γέλιο η λογική πίσω από αυτό...Ένας δίσκος, όσο είναι άθικτος και μακριά από ισχυρά μαγνητικά πεδία, δεν έχει πρόβλημα με απώλεια δεδομένων.
ChSin7 Απρίλιος 3, 2009 #5 Απρίλιος 3, 2009 Γίνεται να σβήσουν τα δεδομένα ενός δίσκου που έιναι εκτός (offline), αν τον φυλάξει κανείς σε ένα τέτοιο κουτάκι : ή αν τον υποβάλει σε μεγάλη ηλεκτρομαγνιτική ακτινοβολία. More info
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.