Jump to content

Παιζει να σβησει εξωτερικος σκληρος τα δεδομενα του?

evilsoler

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαιρετω

Ρε παιδια να ρωτησω κατι.τωρα τελευταια ακουω μια φημη του τυπου "οι εξωτερικοι σκληροι αν μεινουν καμποσο καιρο ανενεργοι σβηνουν τα δεδομενα τους.προσωπικα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο και μου ακουγεται εντελως ανυποστατο.

παιζει κατι τετοιο?εχει συμβει σε κανεναν απο εσας?

ευχαριστω πολυ

Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό.Καθως με απλή λογική όσο είναι κλειστός ο δίσκος δεν περιστρέφονται τα platters έτσι να πούμε οτι μια στο εκατομμύριο παθαίνει κάποια ζημειά και διαγράφονται τα πάντα.

Εγώ πρώτη φορά το ακούω :sick:

και εγω πραγματικα δεν πιστευω να ισχυει κατι τετοιο,δεν στεκει για κανενα λογο,απλα λεω ας το ρωτησω μπας καi:P

Θέλω να μάθω ποιος έβγαλε την βρώμα αυτή...θα έχει σίγουρα πολύ γέλιο η λογική πίσω από αυτό...

Ένας δίσκος, όσο είναι άθικτος και μακριά από ισχυρά μαγνητικά πεδία, δεν έχει πρόβλημα με απώλεια δεδομένων.

Γίνεται να σβήσουν τα δεδομένα ενός δίσκου που έιναι εκτός (offline), αν τον φυλάξει κανείς σε ένα τέτοιο κουτάκι :

01214948.jpg

ή αν τον υποβάλει σε μεγάλη ηλεκτρομαγνιτική ακτινοβολία.

More info

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.