Jump to content

ποια ειναι η διαφορα box & tray?

dimitris2979

Recommended Posts

θελω να παρω ενα i7 επεξεργαστη αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο. το box η το tray?

:unsure:

o box ερχεται με μαμα ψυκτρα, στον αλλον πρεπει να αγορασεις εσυ

Νομίζω πως έπαιζε διαφορά στην εγγύηση 1 με 3 χρόνια, παίζει να κάνω λάθος?

ΔΕΝ είμαι σίγουρος όμως

μα πλέον δεν έχουν άλλη διαφορά. άν έχεις ήδη (ή σκοπεύεις να πάρεις) after market ψύκτρα πάρε tray και γλυτώνεις λίγα ευρώ (που θα τα δώσεις στην aftermarket ψύκτρα). Αλλιώς πάρε box

αν κανεις overclock θες aftermarket, αν οχι μια χαρα εισαι με την μαμα, εγω πηρα box εκδοση αλλα επεσε στα χερια μου aftermarket ψυκτρα απο αλλον υπολογιστη και εβαλα εκεινη επειδη ειναι πιο ομορφη απο την μαμισια...:hehe:

...

Μια σημαντική διαφορά είναι η εγγύηση: Οι TRAY έχουν εγγύηση 1 χρόνου (εκτός "Πλαίσιο" όπου δίνει 3 χρονια και στους tray) ενώ οι BOX έχουν 3.

hm ενδιαφέρον αν και πέτυχα στο e-shop εγγύηση 3 έτη σε tray....

το minimum της εγγύησης είναι 2 έτη όμως ;)

παντως ειναι καλυτερο να αγορασεις box επεξεργαστη.σιγα τη διαφορα.οχι γιαννης γιαννακης.και νομιζω εχει καλυτερη μεταπωληση(αν το σκεφτεις ποτε).:devil:(με σεβασμο προς το κοινο παντα).

δεν ξερω παιδια γιατι εγω προσεχω και την εμφανιση του υπολογιστη......Μαλλον λεω να παρω tray για να διαλεξω εγω την ψηκτρα που μου αρεσει πιο πολυ στην εμφανιση....

αλλα δεν ξερω η μαμα ειναι ωραια?

Εμ, οι περισσότεροι παίρνουν ψυκτρα για καλυτερες θερμοκρασιες οχι ομορφια :p

Anyway κοιτα σε thermaltake, xigmatech, scythe :)

Ο box και ο tray έχουν εγγύηση από τον μεταπωλητή όσο αυτός λέει, δηλαδή στο ΠΛΑΙΣΙΟ και ο tray θα έχει τρία(3) χρόνια εγγύηση...

H INTEL όμως, υποστηρίζει τα box της κομμάτια με τρια(3) χρόνια εγγύηση, ενώ τα tray με μόνο ένα χρόνο(1).Βέβαια εγώ που επικοινώνησα με την ΙNTEL για ένα rma σε έναν i7 965 που έχω, μόλις τους είπα tray τότε μου είπαν το rma γίνεται μόνο μέσω του reseller....

• 4 weeks later...

...και οι στατιστικές (μου) λένε ότι οι περισσότερες ο/c "μπανάνες" είναι tray! Οι δικές σας;

...και οι στατιστικές (μου) λένε ότι οι περισσότερες ο/c "μπανάνες" είναι tray! Οι δικές σας;

Δεν παιζει ρολο...ειναι σε τι κομματι θα πεσεις...!

Για πες για τις στατιστικές σου.....μάλλον κάποιο λάθος θα έχουν :hehe:

Φιλικά πάντα....

Όσο για τα παραπάνω εγώ θα έπερνα box, σιγά την διαφορά 5-10Ε...και αν αύριο πει το πλαισιο ότι τα κομμάτια που είναι tray δεν ισχύει η εγγύηση τότε.....οκ είναι υπερβολικό το παράδειγμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις....box και πάλι box για μένα......:dance3:

Για πες για τις στατιστικές σου.....μάλλον κάποιο λάθος θα έχουν :hehe:

Φιλικά πάντα....

Όσο για τα παραπάνω εγώ θα έπερνα box, σιγά την διαφορά 5-10Ε...και αν αύριο πει το πλαισιο ότι τα κομμάτια που είναι tray δεν ισχύει η εγγύηση τότε.....οκ είναι υπερβολικό το παράδειγμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις....box και πάλι box για μένα......:dance3:

+1

Ποτέ δεν ξες...Πριν κάνα 2μηνο άλλωστε δεν είχε γίνει θέμα με μια μουφα παρτίδα tray?

...οι "στατιστικές" αφορούν 3 q6600 (G0) tray και 2 e5200 tray (αν και οι τελευταίοι είναι για το ανάθεμα και σε box τον τελευταίο καιρό) που ήταν μετριότατα κομμάτια :wall: Τι να πω... και πολύς κόσμος από το insomnia έχει παρόμοιες ιστορίες. Όχι ότι δεν πετυχαίνεις μπανάνα και σε κουτί, απλά σε tray είσαι πιο επιρρεπής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.