bowie20 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 Καλησπερα στην παρεα του φορουμ.εχω 3 500ριδες δισκους εσωτερικους οι 2 φαινοντε κανονικα στα windows (vista) ο τριτος δεν εμφανιζετε καν στο disk management.να σημειωσω πως οταν ξεκιναει ο υπολογιστης,τον βλεπει τον 3 δισκο απλα οταν μπενει στα windows δεν μου τον εμφανιζει ουτε στο disk management ουτε πουθενα. πραγματικα δεν ξερω τι να κανω εχω σημαντικα δεδομενα μεσα.ετρεξα καποια στιγμη το hard disk sentinel για να δω τη health του δισκου μου και γραφει 0!!!!!!!!.σας παρακαλω παιδια βοηθηστε με οριστε και screenshot apo to ASTRA32 Κοιταξτε τους 3 σκληρους.ο τελευταιος ειναι αυτος που δεν εμφανιζετε.κοιταξτε τι γραφει το προγραμμα
jpavly Απρίλιος 3, 2009 #3 Απρίλιος 3, 2009 Τρέξε το διαγνωστικό της WD. http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=608&sid=3&lang=en
vasileiosz Απρίλιος 3, 2009 #5 Απρίλιος 3, 2009 Τοποθετησε τον σε μια απο τις θεσεις που εχεις τους αλλους sata και αλαξε και καλωδιο πριν το κανεις. Επισις προσπαθησε να αντιλιφθεις τυχον θορυβους την ωρα που ο δισκος περνει ρευμα και παει να εκκινησει.
klimis Απρίλιος 3, 2009 #6 Απρίλιος 3, 2009 να πω κι εγω κατι που μπορει να φανει χαζο αλλα μηπως ειναι καινουριος και θελει φορμαρισμα?
tagavr Απρίλιος 3, 2009 #7 Απρίλιος 3, 2009 Τι του λετε του ανθρωπου ρε σεις.Απλα πραγματα φιλε μου και ψυχραιμια..1) Ο δισκος εχει πεθανει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.2) Εισαι τυχερος γιατι τον βλεπει το bios ακομα.3) Οπως εισαι, παιρνεις αμεσα backup με το FILE SCAVENGER ..και εκει που σου ζηταει να κανει search επιλεγεις long search και απο κατω που παει να σου πει απο ποιον σκληρο θες να σου ανακτησει τα δεδομενα, θα του βαλεις ..οχι την επιλογη πχ "D", δηλ. το "γραμμα των windows, αλλα την οποια επιλογη του στυλ "Disk 1" πχ (θα καταλαβεις ποιος ειναι απο την χωρητικοτητα).4)Του λες να ψαξει για τα αρχεια αφηνοντας το * (δηλ. ΟΛΑ).5) θα σου βρει τα παντα.6) Πρεπει να τα ανακτησεις σε ΑΛΛΟΝ ΔΙΣΚΟ απο αυτον που φυσικα "πεθανε"Καντο τωρα που μπορεις, γιατι αν ξεκινησει τα "τικ τικ"...ή δεν τον βλεπει το bios...απλα παιζει και να τα χασεις ολα.Σου μιλαει παθων, που απο το πουθενα εχασε ΟΛΑ τα δεδομενα ...500 gb...Κανε αυτα που σου λεω, το προβλημα σου με αυτο το programme θα λυθει.Αν δεν ...ξεκινα προσευχες..Ελπιζω να σε βοηθησα.. Πες μας τα αποτελεσματα σου..
bowie20 Απρίλιος 3, 2009 Author #8 Απρίλιος 3, 2009 Τι του λετε του ανθρωπου ρε σεις.Απλα πραγματα φιλε μου και ψυχραιμια..1) Ο δισκος εχει πεθανει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.2) Εισαι τυχερος γιατι τον βλεπει το bios ακομα.3) Οπως εισαι, παιρνεις αμεσα backup με το FILE SCAVENGER ..και εκει που σου ζηταει να κανει search επιλεγεις long search και απο κατω που παει να σου πει απο ποιον σκληρο θες να σου ανακτησει τα δεδομενα, θα του βαλεις ..οχι την επιλογη πχ "D", δηλ. το "γραμμα των windows, αλλα την οποια επιλογη του στυλ "Disk 1" πχ (θα καταλαβεις ποιος ειναι απο την χωρητικοτητα).4)Του λες να ψαξει για τα αρχεια αφηνοντας το * (δηλ. ΟΛΑ).5) θα σου βρει τα παντα.6) Πρεπει να τα ανακτησεις σε ΑΛΛΟΝ ΔΙΣΚΟ απο αυτον που φυσικα "πεθανε"Καντο τωρα που μπορεις, γιατι αν ξεκινησει τα "τικ τικ"...ή δεν τον βλεπει το bios...απλα παιζει και να τα χασεις ολα.Σου μιλαει παθων, που απο το πουθενα εχασε ΟΛΑ τα δεδομενα ...500 gb...Κανε αυτα που σου λεω, το προβλημα σου με αυτο το programme θα λυθει.Αν δεν ...ξεκινα προσευχες..Ελπιζω να σε βοηθησα.. Πες μας τα αποτελεσματα σου..φιλαρακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου.απευθειας ψαχνω το προγραμματακι και το κανω.θα σου πω αποτελεσματα
bowie20 Απρίλιος 3, 2009 Author #9 Απρίλιος 3, 2009 Μολις κατεβασα το προγραμμα αλλα δεν βλεπει το σκληρο μου δισκο κ αυτο γιατι ειναι σε περιβαλλον windows και οπως ειπα ποιο πανω στα windows δεν μου τον εμφανιζει το σκληρο...αν μπορουσαμε να κανουμε boot με καποιο προγραμματακι για recover.
bowie20 Απρίλιος 3, 2009 Author #10 Απρίλιος 3, 2009 καποιος να βοηθησει βρε παιδια στα bios μου τον εμφανιζει κανονικα τον δισκο .ετρεξα καποια tools απο boot cd και αυτα τον βλεπουν το δισκο.μονο μεσα απο τα windows δεν τον βλεπω αν μπορει καποιος ας βοηθησει
mariosalice Απρίλιος 4, 2009 #12 Απρίλιος 4, 2009 Βάλε το δίσκο σου σε άλλο υπολογιστή, με καινούργιο sata καλώδιο.Αν δεν τον δει το λειτουργικό, δοκίμασε κάθε τρόπο revive του δίσκου και ανάκτησης δεδομένων με bootable προγράμματα - εργαλεία σε cd.Έχει κάτι εργαλεία και η WD στην ιστοσελίδα της.Δηλαδή το ερώτημα πλέον μετατρέπεται σε τρόπους ανάκτησης δεδομένων από χαλασμένους δίσκους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.