Jump to content

Διαγραφή pagefile

pai_mei

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εβαλα εναν σκληρο που ειχα σε αλλο συστημα και προσεξα οτι εχει ενα αρχειο Pagefile.sys στο 1GB, που προφανως θα υπηρχε στο προηγουμενο συστημα, αφου στο παρον συστημα εχω ορισει μηδεν(0) pagefile.

Το αρχειο αυτο το ειδα μόνο εφοσον ορισα να βλεπω τα κρυφα αρχεια, απ τα folders options.

Mπορω να το σβησω?

Μπορείς να το σβήσεις ναι. Ούτως ή άλλως, το pagefile και να το χρειαστείς σε σύστημα και να έχει σβηστεί θα δημιουργηθεί ξανά στο επόμενο boot. Επίσης, αν ήταν pagefile που χρειαζόταν το σύστημα, δεν θα σε άφηνε να το σβήσεις ;)

Επισης υπαρχουν τα "thumbs.db" (21kb) και "System Volume Information"(empty file).

To τελευταιο πρεπει να προερχεται επισης απ το προηγουμενο συστημα, γιατι στο παρον εχω ορισει 0 χωρο για System Restore... Ωστοσο ομως δεν μ' αφηνει να το σβησω. Να χρησιμοποιησω το Unlocker προγραμμα?

Τα thumbs.db είναι αρχεία που αποθηκεύουν τα photo thumbnails για φακέλους με εικόνες και βίντεο.

Το System Volume Information πάντα θα υπάρχει, και να το σβήσεις πάλι θα δημιουργηθεί.

Ακομα κι αν δεν εχω ορισει καθολου System Restore?

Tελικα το thumbs.db να το σβησω? 21kb ειναι μόνο.

Και να τα σβήσεις (δεν πειράζει) αν επιλέξεις στον explorer view thumbnails,θα ξαναδημιουργηθούν.

Ναι ακόμα και χωρίς System Restore πάντα θα υπάρχει ο φάκελος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.