pai_mei Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2009 Εβαλα εναν σκληρο που ειχα σε αλλο συστημα και προσεξα οτι εχει ενα αρχειο Pagefile.sys στο 1GB, που προφανως θα υπηρχε στο προηγουμενο συστημα, αφου στο παρον συστημα εχω ορισει μηδεν(0) pagefile.Το αρχειο αυτο το ειδα μόνο εφοσον ορισα να βλεπω τα κρυφα αρχεια, απ τα folders options.Mπορω να το σβησω?
jpavly Απρίλιος 3, 2009 #2 Απρίλιος 3, 2009 Μπορείς να το σβήσεις ναι. Ούτως ή άλλως, το pagefile και να το χρειαστείς σε σύστημα και να έχει σβηστεί θα δημιουργηθεί ξανά στο επόμενο boot. Επίσης, αν ήταν pagefile που χρειαζόταν το σύστημα, δεν θα σε άφηνε να το σβήσεις
pai_mei Απρίλιος 3, 2009 Author #3 Απρίλιος 3, 2009 Επισης υπαρχουν τα "thumbs.db" (21kb) και "System Volume Information"(empty file).To τελευταιο πρεπει να προερχεται επισης απ το προηγουμενο συστημα, γιατι στο παρον εχω ορισει 0 χωρο για System Restore... Ωστοσο ομως δεν μ' αφηνει να το σβησω. Να χρησιμοποιησω το Unlocker προγραμμα?
jpavly Απρίλιος 3, 2009 #4 Απρίλιος 3, 2009 Τα thumbs.db είναι αρχεία που αποθηκεύουν τα photo thumbnails για φακέλους με εικόνες και βίντεο.Το System Volume Information πάντα θα υπάρχει, και να το σβήσεις πάλι θα δημιουργηθεί.
pai_mei Απρίλιος 3, 2009 Author #5 Απρίλιος 3, 2009 Ακομα κι αν δεν εχω ορισει καθολου System Restore?Tελικα το thumbs.db να το σβησω? 21kb ειναι μόνο.
Spyrious Απρίλιος 3, 2009 #6 Απρίλιος 3, 2009 Και να τα σβήσεις (δεν πειράζει) αν επιλέξεις στον explorer view thumbnails,θα ξαναδημιουργηθούν.
jpavly Απρίλιος 3, 2009 #7 Απρίλιος 3, 2009 Ναι ακόμα και χωρίς System Restore πάντα θα υπάρχει ο φάκελος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.