Jump to content

Kaspersky - Ερώτηση

neuromancer

Recommended Posts

Έχω το KAV το licence του οποίου είναι διπλό. Το έβαλα λοιπόν στο main PC και στο laptop.

Η ερώτηση είναι: αν χρησιμοποιήσω την ίδια άδεια για να βάλω KAV και στο παλιό PC, θα παίξει?

Για να απενεργοποιηθεί το key (να γίνει blacklisted όπως το λέει η Kaspersky Labs), πρέπει να δει πολλές ενεργοποιήσεις από πολλά PC. Κατά 99.99% δεν θα έχεις πρόβλημα αν και κάτι μου λέει ότι εδώ συζητάμε για παράνομες πράξεις :)

Μετά απο 3-4 φορματ στο πσ μου το κασπερσκυ μου εβαλε σε μπλακ λιστ τον κωδικό μου αν το license ειναι για 2 πσ κακώς το έβαλες και σε 3το anyway για οσους δε ξερουνε για να μη μάθουνε με τον ασχημο τροπο οταν αγοράζετε key για το κασπερσκυ θα πηγαινετε στο σαϊτε θα κανετε εγγραφή και θα δηλωνετε το κευ σας θα μπορειτε να κατεβασετε ετσι ενα key file που περιέχει τον κωδικο σας οποτε οσες φορες και να κανετε activation με αυτο το key σας δε θα μπει σε black list (παντα activation στο ιδιο πσ )

Συμφωνώ με το παιδί από πάνου. Και 20% πιθανότητες να έχεις να σου γίνει blacklist (που μόλις πάνε να κάνουν και τα 3 update, θα γίνει να είσαι σίγουρος) το ρισκάρεις να χάσεις και τις άλλες 2 άδειες;

Βάλε ένα free AV στο άλλο PC να είσαι σίγουρος.

Δε θα με συγχωρέσει ο Kasperky λες.... ?

BTW, ποιο free να βάλω? Eίναι για 4ο PC (ξένο) που δεν θα είναι σε web αλλά φαντάζομαι τα μικρά θα δοκιμάζουν διάφορα CD από δω κι από κει..... Δηλαδή καλά-καλά δεν θα κάνει ούτε update. H' μαλλον θα κάνει και όταν βαλουν web.

Βασικά το 3ο PC ανήγει μια φορά per week και μπαίνει η γυναίκα σε 2-3 "καθαρά" sites. επειδή μου τη "λέει" συνέχεια γιατί δεν το φτιάχνω και επειδή είχα trial το Ρώσσο και έληξε, το έβαλα κι εκεί. Πρακτικά στα 2 main PCs έκαψα τις 2 άδειες. Αν σκεφτείς ότι για μεγάλο διάστημα την έβγαζα πλαγίως με το Ρώσσο (extended trial period....;), ευχαριστημένος θα είναι που πείστηκα να του δώσω τα 35 ευρά.

Δεν νομίζω να γίνει blacklist το κλειδί επειδή εντοπίστηκε σε 3 υπολογιστές (στα καταστήματα το λογισμικό Kaspersky έρχεται με άδεια για 2 υπολογιστές, ενώ στην ιστοσελίδα της εταιρείας για 3)

Εγώ το έπαθα πολύ πρόσφατα...είχα εγκαταστήσει το KIS 9 στον δεύτερο σταθερό και στον φορητό του πατέρα...όταν ένας παλιος Acer της μητέρας χρειάστηκε φορμάτ, χωρίς να το πολυσκεφτώ, πέρασα την ίδια άδεια...

...μέσα σε 2 βδομάδες ακυρώθηκε αυτόματα η άδεια χρήσης σε έναν από τους υπολογιστές (περιέργως, στον σταθερό, όπου είχε γίνει και η πρώτη εγκατάσταση) και μου έβγαζε πως δεν καλύπτεται από την υπάρχουσα άδεια και πρέπει να αγοράσω νέα, πράγμα που έκανα...(βάζοντας νόμιμη άδεια και στον φορητό, τον οποίο όμως σπάνια χρησιμοποιώ πλέον)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.