Dorian Μάϊος 13, 2009 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Παίδες, είμαι προ της αγοράς υπερφορητού, κυρίως λόγω της καλοκαιρινής διαμόρφωσης του μπαλκονιού μας που θα μας φιλοξενεί για αρκετές ώρες από δω και πέρα και που βρίσκεται μακριά από το κυρίως pc του γραφείου μου. Αυτό που με προβληματίζει είναι όσα διαβάζω για την «επόμενη γενιά» υπερφορητών που φαίνεται να διαθέτουν διπύρηνους atomκαι υποσυστήματα γραφικών ικανά να παίξουν HDVideoπου με ενδιαφέρει αφάνταστα, γιατί έτσι πετυχαίνω τεράστιο valueformoneyαγοράζοντας παράλληλα ένα φορητότατο και ικανότατο mediaplayerγια τις διακοπές ή τους εξωτερικούς χώρους… Αν υποθέσουμε πως κάποιος «κρατιέται» υπάρχει αίσθηση πότε θα κάνουν εμφάνιση στα μαγαζιά τέτοιου είδους υπερ-netbooks?Μεγάλη αύξηση στις επιδόσεις δεν νομίζω να αναμένεται πέρα από την φυσιολογική. Αυτό που μάλλον θα γίνει σύντομα και ήδη συμβαινει είναι η ενσωμάτωση touch screen και γραφίδας για σημειώσεις. Λογικά μετά θα αυξηθούν πάρα πολύ οι πωλήσεις και κατά την εκτίμησή μου η ευχρηστία και χρησιμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosder Μάϊος 22, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 Παίδες, είμαι προ της αγοράς υπερφορητού, κυρίως λόγω της καλοκαιρινής διαμόρφωσης του μπαλκονιού μας που θα μας φιλοξενεί για αρκετές ώρες από δω και πέρα και που βρίσκεται μακριά από το κυρίως pc του γραφείου μου. Αυτό που με προβληματίζει είναι όσα διαβάζω για την «επόμενη γενιά» υπερφορητών που φαίνεται να διαθέτουν διπύρηνους atomκαι υποσυστήματα γραφικών ικανά να παίξουν HDVideoπου με ενδιαφέρει αφάνταστα, γιατί έτσι πετυχαίνω τεράστιο valueformoneyαγοράζοντας παράλληλα ένα φορητότατο και ικανότατο mediaplayerγια τις διακοπές ή τους εξωτερικούς χώρους… Αν υποθέσουμε πως κάποιος «κρατιέται» υπάρχει αίσθηση πότε θα κάνουν εμφάνιση στα μαγαζιά τέτοιου είδους υπερ-netbooks? Αναμένονται το 3ο 4μηνο καινούργια netbooks με την VIA platform που θα υποστηριζουν πλήρως HD. Είμαι και γω προ της αγορας ενος νετμποοκ εδω και μερικους μηνες και εχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι τα καλυτερα μεχρι τωρα ειναι τα της Samsung nc10 / n110 μονο που δεν ερχονται επισήμως στην ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebis19 Μάϊος 26, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2009 lenovo r61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 26, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2009 Οτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.