ΓιαγκΤ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2009 Για σερφάρισμα κυρίως http://www.skroutz.gr/s/52673/Acer-Aspire-One-A110L.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/65729/Acer-Aspire-One-A150X-160GB.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/55349/MSI-Wind-U90.htmlΕίναι κάποιο από αυτά καλύτερο για την συγκεκριμένη χρίση; Υπάρχει κάποιο άλλο;Αυτό με το Linux σαν απονενοημένο διάβημα μου μοιάζει, αλλά τεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904118 απο το electroworld να το παρεις και θα το βρεις με την ονομασια Advent στα 300 ευρω :smoke: btw οχι υποφορητο, υπερφορητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Οτιδήποτε έχει nand flash, μείνε μακριά...Θα έλεγα να πας σε 10άρι και δη το advent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Οτιδήποτε έχει nand flash, μείνε μακριά...Θα έλεγα να πας σε 10άρι και δη το advent...Θα συμφωνήσω!Πάρε κάποιο με κανονικό σκληρό δίσκο... δεν θα το μετανιώσεις!Σου προτείνω και εγώ το Advent ή το MSI WIND U100 που πρότειναν παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 MSI Wind U100 ή κάποιο . . . compatible (advent etc.)! Το έχω και είναι πολύ βολικό. Ο δίσκος είναι σαφώς πιο γρήγορος από τις φτηνές flash. Υποφορητά (subnotebook) ήταν η μετάφραση του RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Πήρα το Acer Aspire One D150X με 6cell μπαταρία πριν από κάνα μήνα περίπου. Πολύ ευχαριστημένως μέχρι τώρα και το κυριότερο: :happy2::happy2::happy2: Ότι και να πάρεις θα χρειαστείς προσαρμογή στην οθόνη (λόγο μεγέθους αλλά το συνηθίζεις) και ειδικά στα πλήκτρα. Δοκίμασε το πληκτρολόγιο επειδή πολλά έχουν πολύ μικρά πλήκτρα και δεν βολεύει ιδιαίτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Το 150 το είχα πολύ βολικό kb και για τα δικά μου χοντροδάκτυλα, καλή μπαταρία και καλή οθόνη.Αυτό η το advent 4211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 3, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Να πω ότι η μπαταρία του advent κρατάει περίπου 2 ώρες με wifi και surfing.Βεβαιa η 6cell είναι αρκετά φτηνή ~40 ευροπουλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 4, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Τελικά πήραμε το Advent. Συμπαθέστατο : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 4, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Ναι είναι ωραίο μηχάνημα! Με γιες' Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 4, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Καλοτάξιδο! Πέτα του και 1gb ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 4, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Ναι 1 gb το χρειάζεται ακόμη και θα πετάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Απρίλιος 27, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Παίδες, είμαι προ της αγοράς υπερφορητού, κυρίως λόγω της καλοκαιρινής διαμόρφωσης του μπαλκονιού μας που θα μας φιλοξενεί για αρκετές ώρες από δω και πέρα και που βρίσκεται μακριά από το κυρίως pc του γραφείου μου. Αυτό που με προβληματίζει είναι όσα διαβάζω για την «επόμενη γενιά» υπερφορητών που φαίνεται να διαθέτουν διπύρηνους atomκαι υποσυστήματα γραφικών ικανά να παίξουν HDVideoπου με ενδιαφέρει αφάνταστα, γιατί έτσι πετυχαίνω τεράστιο valueformoneyαγοράζοντας παράλληλα ένα φορητότατο και ικανότατο mediaplayerγια τις διακοπές ή τους εξωτερικούς χώρους… Αν υποθέσουμε πως κάποιος «κρατιέται» υπάρχει αίσθηση πότε θα κάνουν εμφάνιση στα μαγαζιά τέτοιου είδους υπερ-netbooks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 12, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 ερωτηση προς τους κατοχους....αξιζει η αγορα ενος netbook?οπως ολοι ξερουμε ειναι μονο για internet...αξιζουν τα λεφτα τους?Και κυριως θα ηθελα να ρωτησω για τη cpu που εχουν....σε δυνατοτητες με ποια cpu ειναι αντιστοιχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 13, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Μια χαρά παίζει και ταινίες το δικό μου πάντως...Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι πλέον αλλά για την δουλειά μου (office), το ίντερνετ και την ψυχαγωγία μου όποτε θέλω είναι ότι πρέπει.Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η χαμηλή κατανάλωση και η μεγάλη αυτονομία.Τα μηχανάκια αυτά όμως πρέπει να αγοράζονται με ώριμη σκέψη γιατί έχουν συγκεκριμένες ικανότητες και περιορισμούς. (έλλειψη dvd-rom π.χ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos53 Μάϊος 13, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Μια χαρά παίζει και ταινίες το δικό μου πάντως...Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι πλέον αλλά για την δουλειά μου (office), το ίντερνετ και την ψυχαγωγία μου όποτε θέλω είναι ότι πρέπει.Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η χαμηλή κατανάλωση και η μεγάλη αυτονομία.Τα μηχανάκια αυτά όμως πρέπει να αγοράζονται με ώριμη σκέψη γιατί έχουν συγκεκριμένες ικανότητες και περιορισμούς. (έλλειψη dvd-rom π.χ.)Πολυ σωστα.Εχω το toshina nb100 και το μονο προβλημα σε αυτον τον 8.9in ειναι το μικρο πληκτρολογιο κατ εμε.Αν επερνα τωρα ξεκαθαρα θα πηγαινα σε 10in.Πολυ βολικα σε ταξιδια και τρελη διαρκεια μπαταριας αφου ο atom ειναι "οικολογικος" :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 13, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 ερωτηση προς τους κατοχους....αξιζει η αγορα ενος netbook?οπως ολοι ξερουμε ειναι μονο για internet...αξιζουν τα λεφτα τους?Και κυριως θα ηθελα να ρωτησω για τη cpu που εχουν....σε δυνατοτητες με ποια cpu ειναι αντιστοιχη?Εσυ θα κρινεις αν αξιζουν τα λεφτα τους. Απο επιδοσεις προσωπικα τα θεωρω τελειως gtp, ακομα και σε internet με 2 tabs με flash videos σερνονται. Γενικα κανεις πολλες παραχωρησεις αλλα απο την αλλη με τα λεφτα που εχουν δεν περιμενεις και κατι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 δηλαδη απο θεμα επεξεργαστη μπορουμε ας πουμνε να πουμε οτι ειναι παρομοιοι σε δυνατοτητεσ με celeron? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 13, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Περιπου σαν celeron 1000ΜHz πρεπει να ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 13, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 :blink: νομιζω οτι πρεπει να βρω γνωστο να το δοκιμασω πρωτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.