dellman Απρίλιος 10, 2009 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Αν φωτογραφήσεις μόνο με αυτό το φως και χωρίς φλας να δω τι θα βγάλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 10, 2009 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 δεν εχω παρει ακομα προβολεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 10, 2009 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Πάντως αυτή η λύση και έτσι όπως έιναι υλοποιημένη θα σε φάνε οι σκιές Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 10, 2009 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 αν παρω πλαινους προβολεις ειμαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 10, 2009 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Αν μιλήσουμε τεχνικά από άποψη κοσμήματος (επειδή το έφαγα το αγγούρι και δεν δροσίστηκα κιόλας) η φωτό είναι λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 10, 2009 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 μορ ινφο πλιζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 10, 2009 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 το ρολόι το βάζεις σε ευθεία .Πολλές σκιεςΔεν φαίνεται καθαρά η πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 10, 2009 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 το ρολόι το βάζεις σε ευθεία .Πολλές σκιες Δεν φαίνεται καθαρά η πλάκα νομιζω οτι δεν εχεις σε ολα δικιο αλλα οκ δικια σου αποψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 10, 2009 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Τα κοσμήματα έχουν άλλη λογική για αυτό ειπά τεχνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 10, 2009 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Για Macro φωτογράφιση καλό είναι να πάρεις έναν macro φακό. Αν το θες για να φωτογραφίζεις ρολόγια θα χρειαστείς ένα πολωτικό για να μην σου γυαλίζει το τζάμι αν και κάτι μου λέει ότι δεν το θες για κάτι συγκεκριμένο οπότε μην παίρνεις τίποτα από τα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 10, 2009 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 εχω πολωτικο οποτε αυριο θα κανω μια δοκιμη και αλλη μια σημερινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 13, 2009 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 βρήκα λίγο χρόνο, ήρθαν κ 1-2 πραματάκια ακόμα, κ είμαι έτοιμος να δείξω τι εννοούσα... σκοπός να φτιάξω ένα still life table σαν αυτό Manfrotto 220B μόλις 635 λίρες... το απαγορευτικό κόστος κ η χαρά της δημιουργίας οδηγούν στον DIY way... (κόστος 50 ευρώ...) οπότε είμαστε εδώ... το υλικό είναι pvc forex πάνω σε dexion κατασκευή... διαστάσεις 0.85m ύψος επιφάνειας, 1.22x1.22m μήκος/πλάτος, 2.0m ύψος πλάτης oι λάμπες στην οροφή είναι graphica 5400Κ 98+CRI στα softbox θα μπουν αντίστοιχες (τώρα από λάθος του seller έχουν 6500Κ) :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 13, 2009 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 @voudas μολις ειδα το post σου λεω: κοιτα τι εφτιαξε ο φουστης πωροση μιλαμε πολυ καλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 13, 2009 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 thx man:D έχει λίγη δουλίτσα ακόμα (πχ να φτιάξω σύστημα με φόντα χρωματιστά να κατεβαίνουν πάνω στο τραπέζι) κ θα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένο... κρύβω κ μερικούς ακόμα άσσους στο μανίκι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 13, 2009 Author #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 ωραίος Βούδα Έχεις και μεγάλη υπόγα απ'ότι φαίνεται, οπότε δεν έχεις και πρόβλημα με το αφεντικό του σπιτιού (αν υπάρχει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Απρίλιος 15, 2009 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 το εχω προλαβει το συγκεκριμενο Project απο την αρχη μεχρι το τελος (απο τα μπετα που λεμε lol) για μενα ειναι πολυ μεγαλη μαγκια οχι μονο οτι ο κωστας το σκεφτηκε αλλα και το οτι σταδιο σταδιο το εκανε κ πραγματικοτητα πολλοι μεταξυ τους και εγω,συχνα μενουμε στα λογια , θα θα θα μπραβο ρα Κωτσο , εισαι μαστορι καλες ληψεις ευχομαι και ελπιζω να αξιοποιηθει οπως του αρμοζει οσο για γυαλισματα και λοιπα , νομιζω οτι για την δουλεια που το θες φτανει και περισσευει για μενα δεν ειναι καν amateur η φαση αυτη που εκανες , ειναι μια χαρα και για pro δουλειες θαρθω και γω να το τιμησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Απρίλιος 15, 2009 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 αν παρω πλαινους προβολεις ειμαι οκ αρχηγε ερασιτεχνικα φωτογραφιζεις ή αναλαμβανεις δουλειες για κοσμηματα κτλ? τι αντικειμενο τραβας συνηθως? εμενα σαν αποτελεσμα κ με τα μεσα που εχεις μια χαρα μου φαινεται η αντανακλαση μπορει να κοψει με παρα πολλους τροπους και το πολωτικο δεν ειναι τπτ , σιγα τα λεφτα ακομα κ λιγες μοιρες αριστερα δεξια θα το διορθωνε ισως οι σκιες ειναι λιγες και δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να τις διαλυσεις εντελως , παντα χρειαζεται λιγη σκια αλλιως το αντικειμενο γινεται ψευτικο μια φιλη φωτογραφιζει για λαλαουνη νομιζω ριχτε μια ματια να δειτε τις σκιες (τεχνητες ή φυσικες αδιαφορο) http://www.lalaounis-jewelrymuseum.gr/gr/exPdetails.asp?exid=7 στις συλλογες εντομων εννοειται οτι η σκια ειναι φυσικη μεσω των προβολεων-φλας οποτε ας μην ειμαστε υπερβολικοι με το "φλατ" ελπιζω να ειδατε οτι πανω στο σκαθαρακι φαινεται μεχρι και το Soft box προφανως δεν ειναι χαζος αυτος , σκοπιμα εγινε (οπως και τα catchlights στα ματια που συχνα φαινονται οι ομπρελες flash) Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 15, 2009 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 ερασιτεχνικα οτι κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Απρίλιος 15, 2009 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 ερασιτεχνικα οτι κανω τοτε εισαι αρχοντας μια χαρα εισαι μην αλλαζεις τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 16, 2009 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 για φωτισμο πιστευετε οτι λαμπες φθοριου περιμετρικα θα κανουν δουλεια?Φίλε Κοπρίτης, γιατί δεν κάνεις μια βόλτα από κάνα κλασσικό φωτογραφείο στην γειτονιά σου να δείς πώς έχει στήσει τον φωτισμό στον χώρο ο φωτογράφος, να πάρεις και καμμιά συμβουλή ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.