neuromancer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2009 Πήρα πρόσφατα ένα NetGear DGN2000 και μετά από αρκετό παίδεμα κατάφερα και το έστησα. Προφανώς το έκανα μέσα από το site του router (http://www.routerlogin.com/) και πλέον 2 PCs (ενσύρματα) και ένα laptop παίρνουν internet. Το (κουφό) πρόβλημα είναι ότι πλεον το http://www.routerlogin.com δεν απαντάει, ή μάλλον βγάζει αρχικά μια σελίδα με το κείμενο "redirecting you to the new location" και μετά με στέλνει σε http://kb.netgear.com/app/homeΈχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? Το router είναι στημένο στο default ip ενώ τα 2 PCs και το laptop παίρνουν δυναμικά ips από το router. Δε φαίνεται να υπάρχει ip conflict. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Και σε μένα το ίδιο κάνει η διεύθυνση που δίνεις. Το interface του συγκεκριμένου router το βρίσκεις στη διεύθυνση http://192.168.0.1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Το δοκίμασα και αυτό! Βγάζει για μισό sec ένα "Loading File..." και μετά καταλήγει στο "The system cannot find the path specified" ενώ στο address bar ο browser δείχνει: http://www.routerlogin.com/ca/setup.cgi?next_file=con_wel.htm Θέλει κανένα CD τίποτε? Επισης πρόσεξα ότι στο root του C έχει γίνει ένα folder "Netgear" με κάμποσα files μέσα. Καμμιά άλλη ιδέα ρε παιδιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 2, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Έκανα όλα όσα λεει εδώ: http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/1097 έκτός από το reset. Αν κάνω reset μετά πρέπει να μπω στο set-up, κι αν δεν μπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Έχεις δώσει static ip στα pc? Το reset γιατί σε φοβίζει? Έτσι και αλλιώς δεν μπαίνεις από ότι κατάλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Τα PCs (2) έχουν dynamic ips. To main PC παίρνει πάντα 192.168.0.100 ενώ το παλιό PC παίρνει 192.168.0.2. Το router gateway είναι κλασικά στο 192.168.0.1, διεύθυνση που θα έπρεπε να μου δίνει πρόσβαση στα settings του router, αλλά ΔΕΝ.....@mech5107Έχω internet, παίζουν όλα ok. Δηλαδή πριν μερικές εβδομάδες είχα μπει στα settings όπως προβλέπεται και το είχα setάρει ok (κλείδωσα το ασύρματο, κτλ, κτλ). ΤΩΡΑ γιατί δεν μπαίνει..... δεν έκανα τίποτε ρε φούστη μου, δεν τα πειράζω αυτά - δεν τα κατέχω καλά. :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Δώσε static και μάλιστα στη σειρά, το .2 και .3 και αν δεν σε ενοχλεί και στο laptop. Μπορεί να έχει κολλήσει και να μην δέχεται login από τις ip που έχεις τώρα... Επίσης βγάλτο από την πρίζα για λίγο και δες μπας και στρώσει. BTW με static θα bootάρουν και πιο γρήγορα τα PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 2, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Αν βάλω static IPs όπως λες, τι DNS server πρέπει να βάλω? To router (192.168.0.1) ή τα ίδια που είχα βάλει όταν σεταρα το router, δηλαδή αυτά του OTE (195.170.0.1 και 195.170.2.2) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Απρίλιος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Exω το ιδιο ρουτερ πολλα προβληματα και με παιδεψε αρκετα μεχρι να σταθεροποιηθει...Το ασυρματο εχει τρελο προβλημα και γενικα πεταξα τα λεφτα μου...Κανε ρεσετ μετα μπες με username:admin και password : password στο κανονικο σεταπ..εκει ωαλε τα στοιχεια του νετ σου και ολες τις ip στο αυτο αλλιως δεν σε βλεπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 2, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Αυτό έκανα όταν το πήρα, σεταρίστηκαν όλα ok, αλλά μετά από εκείνη τη μέρα, μπήκα στα settings μια φορά ακόμη και μετά σταμάτησε να μπαίνει. Anyway, το reset φαίνεται να είναι η μόνη λύση. aeroengine, εμένα το ασύρματο παίζει μια χαρά. Το γενικό set up όμως του router με παίδεψε καθώς π.χ. ο wizzard ήθελε σώνει και καλά το static ip μου. Σε εκέινη τη φαση, ενώ το είχα σετάρει, όποιο URL και να έδινα στο browser μου έβγαζε τα settings του router (αυτό που ΔΕΝ βγάζει τώρα... ). Χρειάστηκε να καθαρίσω την DNS cache (ipconfig /flushdns) κάτι που μου αποκάλυψε ότι είχα το σχετικό service κομμένο. Μόλις το ενεργοποίησα έπαιξαν όλα ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 2, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 DNS και Gateway την ip του router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 2, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 gateway ναι, την IP του router. Στο laptop όμως που παίρνει αυτόματα IP/DNS, κάθεται πάντα με τα DNS του provider (OTE) και όχι την ip του router. Για αυτο το λόγο στα desktops έβαλα fixed DNS αυτές του OTE.Εφαγε reset εννοείται. Σετάρω τα ψιλά τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 2, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 @aeroengineΓια το ασυρματο που λες, δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι? Channel: This field determines which operating frequency will be used. It should not be necessary to change the wireless channel unless you notice interference problems with another nearby access point. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 3, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Όσοι το έχετε, έχετε κάνει αναβάθμιση στο τελευταίο firmware ?Aντίστοιχη συσκευή της Netgear που είχα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα στοιχειωμένη πριν κάνω αναβάθμιση στο τελευταίο διαθέσιμο firmware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 3, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 δε βρήκα κάτι νέο στην NetGear....Έδώ όλα ok - έστρωσαν με το reset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 3, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Έχω την εντύπωση ότι είχα κλειδωθεί απ'έξω, επιτρέποντας σύνδεση από συγκεκριμένα IPs, πλην όμως το IP μου είχε αλλάξει... :wall: :wall: :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 17, 2009 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2009 για να μην ανίγω νέο topic, είστε ευχαριστημένοι όσοι έχετε αυτό το router? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 17, 2009 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2009 Εγώ πάντως που το τσίμπισα στα Μπαμ για να παίξω δεν έχω παράπονο.Είδικά με το moddarισμένο Firmware της DGTeam έχει πολύ πράγμα σε παραμετροποίηση που δεν είχα ξανα δεί σε άλλα router με πάλι moddαρισμένα firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 17, 2009 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2009 πως και δε του κανες οcing να πιανει καλυτερα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 17, 2009 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2009 του πείραξα λίγο το SNR Και κλείδωσε σε μεγαλύτερη ταχύτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.