venom7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Καλησπέρα παίδες! Λοιπόν μία φίλη μου έχει την albatron 8600gt και θέλω να την συνδέσω με την τηλεόρασή της μία LG 32αρα που πήρε.Γίνεται αυτή η σύνδεση και να έχω συνδεδεμένη και την τηλεόραση και το monitor ταυτόχρονα?Ή μήπως γίνεται μόνο ένα από τα δύο?Και αν γίνεται και τα δύο, τότε θα μπορώ να επιλέγω ανάμεσα σε dual view ή clone με την κάρτα αυτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 1. Θα συνδέσεις με D-Sub το PC με το monitor2. Θα συνδέσεις με DVI-->HDMI το PC με την TVΒάλτο σε dual view, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.Εάν το κάνεις αυτό, δοκίμασε και το Ultramon, it rocks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Thanks man!Την σύνδεση την ξέρω και έχω κάνει και άλλες φορές!Στην συγκεκριμένη το monitor με το pc είναι συνδεδεμένα με DVI καλώδιο.Απλά ήθελα να ξέρω αν γίνεται και με αυτήν την κάρτα γραφηκών!Ultramon??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Απρίλιος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 προγραμματακι για να ελεγχεις το πως θα φαιρονται τα παραθυρα, να οριζεις ξεχωριστα wallpaper στις οθονες και άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.