NIKOSE Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Συνδεσα την παραπανω καρτουλα με την νεα μου 24αρα οθονη της Samsung. (1920x1200) Η συνδεση εγινε με HDMI καλωδιο. Ομως, οπως θα δειτε και στο screenshot, η εικονα βλεπεται ξεκουραστα ΜΟΝΟ οταν η ρυθμιση στο control panel της nvidia (185.20 WinXP) ειναι στο NON HDTV format. Σε οποιαδηποτε αλλη επιλογη η οθονη απλα δεν βλεπεται!!!!! Ειναι φυσιολογικο?? Θα ηθελα να πω οτι δοκιμασα και διαφορα profiles οσον αφορα την οθονη,απο το ρυθμιστε τις οθονες σας αλλα τελικα κατεληξα στις default ρυθμισεις.
christaras Απρίλιος 1, 2009 #3 Απρίλιος 1, 2009 βαλε το hdmi μα ανταπτορα dvi και πες μου.και παραβλεπω οτι δεν με ακουσες στο θεμα οθονης με γεια κιολας
NIKOSE Απρίλιος 1, 2009 Author #4 Απρίλιος 1, 2009 βαλε το hdmi μα ανταπτορα dvi και πες μου.και παραβλεπω οτι δεν με ακουσες στο θεμα οθονης με γεια κιολας Χρηστο σου ειπα.....ηταν παααααααρα πολλα τα λ7. Kαι ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν σε ακουσα να παρω μεγαλυτερη oθονη.....στην 24αρα πανω απο 1600Χ900 to cryostasis δεν βγαζει πανω απο 28fps!!!!!! αν τη σηκωνε η μητρικη θα επαιρνα αλλη μια 295.......αληθεια σου λεω!!!! Στο θεμα μας τωρα Δεν δοκιμασα με dvi.....αλλα δεν υποτιθεται οτι η συνδεση με HDMI ειναι καλυτερη?? Εξ αλλου η καρτα μονο dvi εξοδους εχει .... Στην ουσια DVI to HDMI ειναι το καλωδιο. Μου λετε αν καταλαβα καλα οτι δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο...ετσι??
BeetleJuice Απρίλιος 1, 2009 #5 Απρίλιος 1, 2009 Χρηστο σου ειπα.....ηταν παααααααρα πολλα τα λ7.Δεν δοκιμασα με dvi.....αλλα δεν υποτιθεται οτι η συνδεση με HDMI ειναι καλυτερη?? Εξ αλλου η καρτα μονο dvi εξοδους εχει .... Στην ουσια DVI to HDMI ειναι το καλωδιο. Μου λετε αν καταλαβα καλα οτι δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο...ετσι?? γενικα για ενα μονιτορ που εχει 1 ή 2 hdmi , δεν θεωρει το ιδιο το μονιτορ οτι εχεις συνδεσει Pc εκει γιατι ειναι ψιλοπαραλογο να εχεις 2 dvi και να συνδεεις με hdmi αν το κανεις με το σκεπτικο οτι το hdmi ειναι καλυτερο σαν καλωδιο στο λεω δεν κερδιζεις τιποτα βαλτα με dvi πολλα μονιτορ και tv βγαζουν διαφορετικες αναλυσεις αναλογα τον τροπο συνδεσης αν μεσω hdmi συνδεσεις ενα ps3 ή μια καμερα ή ενα blueray θα δεις οτι παιζει μια χαρα αν δεν παιζει καλα τοτε ΙΣΩΣ να εχει προβλημα η εισοδος και θα στο αλλαξουνε με αλλο .θα ερθουν να το παρουν απο το σπιτι σου εκτος και αν το μονιτορ ειναι παραεισαγωγη . απαξ και δεν στελνεις πολυκαναλο ηχο δεν καταλαβαινω γιατι να κανεις συνδεση Pc με μονιτορ με HDMI ακομα και αν εχεις κανει τη μοντα και στελνεις digital ηχο , τα ηχεια της τηλορασης πρωτον ειναι μονο 3 watt και δευτερον δεν εχει καν εννοια το πολυκαναλο συχνα επισης οταν στελνεις σημα Pc μεσω hdmi και ηχο μαζι γινονται διαφορα κουλα που σαυτα δεν φταει το μονιτορ αλλα η καρτα γραφικων και οι drivers της γιατι να παιρνει το ωραιο το dvi και να το ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ σε hdmi ? στειλε το κανονικα με dvi με το καλωδιο της μανας της γιατι ειναι κ της προκοπης και πες μας Hz ελπιζω να τοχεις κοιταξει ε? ενημερωσε μας για το τι και πως και θα βοηθησουμε
christaras Απρίλιος 1, 2009 #6 Απρίλιος 1, 2009 Χρηστο σου ειπα.....ηταν παααααααρα πολλα τα λ7.Δεν δοκιμασα με dvi.....αλλα δεν υποτιθεται οτι η συνδεση με HDMI ειναι καλυτερη?? Εξ αλλου η καρτα μονο dvi εξοδους εχει .... Στην ουσια DVI to HDMI ειναι το καλωδιο. Μου λετε αν καταλαβα καλα οτι δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο...ετσι?? η καρτα δεν εχει μονο dvi πρωτον, δευτερον στην προηγουμενη σου οθονη ειχες παρομοιο προβλημα??βγαλε μια drivers και ασε οτι ρυθμισεις σου βαλει .αν χρησιμ hdmi βαλτο με ανταπτορα αλλιως dvi ειναι το ιδιο πραγμα.εμενα κατι προμοιο μου εκανε με hdmi στη θυρα hdmi της καρτας με την τηλεοραση και με την 295 που εχω τωρα.
BeetleJuice Απρίλιος 1, 2009 #7 Απρίλιος 1, 2009 Νικο ,ρα συ εκει που βαζεις τα δικα σου ολο ασχετες αναλυσεις βλεπω ρε συτι 1080 ειναι αυτα και 720?πως να σου δειξει desktop με τετοιες αναλυσεις?βαλε ρε συ το dvi και δωσε σαν ανθρωπος μια αναλυση 1920χ1200 και 60Ηζ και θαναι μια χαρα ολαασε τα βρωμο-hdmi για αλλες συσκευες2 εχει το μονιτορ σου , θα τα χρειαστεις αλλουμην παιδευεσαι αδικααποσο βλεπω το μονιτορ θεωρει το σημα οτι παει σε τηλεοραση , μαλλον δεν καταλαβαινει καν οτι συνδεεις το Pc σου εκεινη την ωρα
NIKOSE Απρίλιος 1, 2009 Author #8 Απρίλιος 1, 2009 OK....Δοκιμαζω με DVI και ενημερωνω....Παντως 1920χ1200 32bit παιζει το μονιτορ....ετσι λεει το display properties τουλαχιστον
BeetleJuice Απρίλιος 1, 2009 #9 Απρίλιος 1, 2009 OK....Δοκιμαζω με DVI και ενημερωνω....αντε για να δουμεεγω παντως το hdmi δεν το χωνευω καθολου ομως..ειδικα οταν ειναι της πλακας και μακρυ ειναι για πεταμαφυσικα αν μιλαμε για μικρες αποστασεις και περιεχομενο blue ray ή Ps3 κτλ τοτε παω πασοαλλα να ειναι της προκοπης το καλωδιοσε εφαρμογες χωρις να θες ηχο digital ειναι περιττο
christaras Απρίλιος 1, 2009 #10 Απρίλιος 1, 2009 Χρηστο σου ειπα.....ηταν παααααααρα πολλα τα λ7.Kαι ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν σε ακουσα να παρω μεγαλυτερη oθονη.....στην 24αρα πανω απο 1600Χ900 to cryostasis δεν βγαζει πανω απο 28fps!!!!!! αν τη σηκωνε η μητρικη θα επαιρνα αλλη μια 295.......αληθεια σου λεω!!!! αυτο που λες ειναι πολυ ευγενικα θα στο πω ειναι εντελως ασχετο στο ιδιο παιχνιδι με 1920χ1200 με μια 295 εχω 60-80 frames.μπορουσες να παρεις μια 24 dell καλη ωρα ασε αν δει ο sebastian αυτο που ειπες για την 295 θα γινει κολαση
BeetleJuice Απρίλιος 1, 2009 #11 Απρίλιος 1, 2009 Χρηστο σου ειπα.....ηταν παααααααρα πολλα τα λ7.Kαι ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν σε ακουσα να παρω μεγαλυτερη oθονη.....στην 24αρα πανω απο 1600Χ900 to cryostasis δεν βγαζει πανω απο 28fps!!!!!! αν τη σηκωνε η μητρικη θα επαιρνα αλλη μια 295.......αληθεια σου λεω!!!! αυτο που λες ειναι πολυ ευγενικα θα στο πω ειναι εντελως ασχετο στο ιδιο παιχνιδι με 1920χ1200 με μια 295 εχω 60-80 frames.μπορουσες να παρεις μια 24 dell καλη ωρα ασε αν δει ο sebastian αυτο που ειπες για την 295 θα γινει κολαση να την κανει τι την dell ο ανθρωπος δεν βλεπεις οτι πηρε οθονη με ενσωματωμενη τηλεοραση? για τετοια εφαρμογη δεν κολαει η dell πρωτον θα επρεπε να εχει και τηλεοραση ή εξωτερικο (100ευρω) ή εσωτερικο tuner (50 ευρω συν ανοιχτο το pc) τωρα εχει vga-dvi-component-composite-scart-svideo-2 HDMI -remote και 10.000 :1 γιατι θελει να βλεπει και τηλεοραση και ταινιες και full HD dell ειναι για γραφιστες - φωτογραφους οπως και η 275Τ που εχω εγω και η 305Τ που εχουν αλλοι συναδελφοι εδω μεσα που εχουν 1050 και 1300 ευρω αντιστοιχα το καθε πραγμα εχει την χρηση του καιτην πληρωσε μονο 299? καλα λεω? 320? καπου κει αν θυμαμαι καλα
NIKOSE Απρίλιος 1, 2009 Author #12 Απρίλιος 1, 2009 Χρηστο σου ειπα.....ηταν παααααααρα πολλα τα λ7.Kαι ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν σε ακουσα να παρω μεγαλυτερη oθονη.....στην 24αρα πανω απο 1600Χ900 to cryostasis δεν βγαζει πανω απο 28fps!!!!!! αν τη σηκωνε η μητρικη θα επαιρνα αλλη μια 295.......αληθεια σου λεω!!!! αυτο που λες ειναι πολυ ευγενικα θα στο πω ειναι εντελως ασχετο στο ιδιο παιχνιδι με 1920χ1200 με μια 295 εχω 60-80 frames.μπορουσες να παρεις μια 24 dell καλη ωρα ασε αν δει ο sebastian αυτο που ειπες για την 295 θα γινει κολαση Tωρα αν θες να πεις οτι η ποιοτητα του monitor μου ριχνει 50-60 fps στο game........τι να πω....ΠΑΡΑΛΟΓΟ μου φαινεται!!!!!
BeetleJuice Απρίλιος 1, 2009 #13 Απρίλιος 1, 2009 δεν παιζει αυτο με τιποτα ΕΚΤΟΣ και αν εχεις κανει τιποτα με το Vsynch ή αν το hdmi σου κανει νουμερα και σου κοβει το framerateακομα να συνδεσεις ενα dvi Να μας πεις τι γινεται?αντε ρα νυχτωσαμεκαντο τωρα!τραβα και ενα 3dmark να δεις ποσα fps σηκωνει
NIKOSE Απρίλιος 1, 2009 Author #14 Απρίλιος 1, 2009 Συγχωρησε με αν κανω λαθος, αλλα δεν νομιζω να εχει ενσωματωμενη τηλεοραση...Αυτη ειναι.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168021Οχι γιατι αν εχει....παει τζαμπα μια 36αρα που ειναι ακριβως διπλα.
BeetleJuice Απρίλιος 1, 2009 #15 Απρίλιος 1, 2009 ε τοτε εχεις την Τ240 και οχι την Τ240HDο κωδικος HD Στο τελος δεν σημαινει το προφανες , σημαινει οτι εχει και αναλογικο και ψηφιακο tunerτεσπααρα εχεις 20.000 :1 και 5ms ,vga , dvi Ποσα hdmi εχεις πισω?και τι αλλες συνδεσεις?βασικα δεν αλλαζει κατι αποσα εχω ηδη πειεξακολουθω τωρα ειδικα πολυ παραπανω να επιμενω οτι ειναι ακυρο το hdmi για desktop
NIKOSE Απρίλιος 1, 2009 Author #16 Απρίλιος 1, 2009 Δεν ξερω τι γινεται τωρα με το dvi....Tα ιδια η χειροτερα??http://img22.imageshack.us/my.php?image=hdtvz.jpg
BeetleJuice Απρίλιος 1, 2009 #17 Απρίλιος 1, 2009 κορμι γιατι εξακολουθει να λεει television?γενικα δεν καταλαβαινω αυτα τα hdtv κτλ γιατι στα λεειισως ολες οι nvidia ετσι λενεεμενα η ατι δεν μου λεει τετοια ειναι ξεχωρο μενου για το HDTV support και εκει του λες τι αναλυσεις να μπορει να ανοιξει , τι αναλυσεις για HDTV να ειναι διαθεσιμεςεκτος απο κει δεν εχει αλλου τετοια περιεργατα Hz τα ειδες?60 βαλτην
NIKOSE Απρίλιος 1, 2009 Author #20 Απρίλιος 1, 2009 Αυτο σου λεει τιποτα??http://img27.imageshack.us/my.php?image=22423245.jpg
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.