Jump to content

DRIVERS ΓΙΑ SOLTEK ΜΗΤΡΙΚΗ

comparad

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια,

θα ηθελα την βοηθεια σας.

εδω και πολυ καιρο ψαχνω να βρω τους drivers για την soltek μητρικη με κωδικο SL-85ERV2-C . Το θεμα ειναι οτι καταληγω συνεχεια σε κατι προγραμματα του στιλ Driver Updater κ.τ.λ. που στο τελος ζητανε χρηματα.nono.gif By the way, ο λογος που θελω να περασω τους drivers ειναι οτι το πι τσι βγαζει μπλε οθονη με κινεζικα2drunk.gif και κατι μου λεει οτι φταινε οι drivers γιατι εχω χασει το cd της μητρικης. Α! αν ξερει και καποιος να μου πει τι σημαινει οταν στο bios και συγκεκριμενα στο Hardware Monitor Status γραφει Temperature 1 37οC - Temp 2 127oC kai Temp 3 38oC. Αυτο το 127 βαθμους κακο μου ακουγετε αλλα δεν ξερω πιο εξαρτημα φτανει σε αυτη τη θερμοκρασια....hmmm.gif Please help!!! Ευχαριστω προκαταβολικα....respekt.gif

Δοκίμασε να ακουμπήσεις επεξεργαστή και chipset, με λίγη προσοχή, αν και μάλλον πλασματικό το βλέπω...

Drivers δες για chipset στο viaarena.com, βάση του chipset σου.

Τι λέει η μπλε οθόνη?

Δοκίμασε να ακουμπήσεις επεξεργαστή και chipset, με λίγη προσοχή, αν και μάλλον πλασματικό το βλέπω...

Drivers δες για chipset στο viaarena.com, βάση του chipset σου.

Τι λέει η μπλε οθόνη?

κινεζικα, και αναμεσα κατι κωδικους και συγκεκριμενα 0 x 0000000A 0X00000004 0X00000002 KAI 0X804E661F

127 βαθμούς! ψιλό απίθανο μου φαίνεται και εμενα! γενικά ότι μπορεί να έχεις προβλήματα με θερμοκρασίες παίζει αν έχει μαζέψει πολύ (μα παρα πολύ) σκόνη...το επονομαζόμενο "μαλί". Αλλα 127 (!) δοκίμασε ένα everest για να τσέκαρεiς για καλο και για κακό τις θερμοκρασίες...

βεβαια σου μιλάει ένα άτομο (εγώ είμαι αυτός :-P:-P) που είδε το pc του μπροστά στα ματια του το καλοκαίρι να βγάζει καπνό...και όχι τιποτα ********, καπνό καπνό κανονικό! :neo:

127 βαθμούς! ψιλό απίθανο μου φαίνεται και εμενα! γενικά ότι μπορεί να έχεις προβλήματα με θερμοκρασίες παίζει αν έχει μαζέψει πολύ (μα παρα πολύ) σκόνη...το επονομαζόμενο "μαλί". Αλλα 127 (!) δοκίμασε ένα everest για να τσέκαρεiς για καλο και για κακό τις θερμοκρασίες...

βεβαια σου μιλάει ένα άτομο (εγώ είμαι αυτός :-P:-P) που είδε το pc του μπροστά στα ματια του το καλοκαίρι να βγάζει καπνό...και όχι τιποτα ********, καπνό καπνό κανονικό! :neo:

σκονη δεν παιζει καθοτι ειναι μονιμα ανοιχτα τα καπακια ετσι ωστε κανοντας την καθημερινη φασινα του σπιτιου του ριχνω κι ενα ξεσκονισματακι.:haha: Πλακα κανω.. απλα καθε λιγο και λιγακι ολο και κατι θα βιδο-ξεβιδωνω οποτε ....! αυτο το everest δεν εννοεις το σαντουιτσαδικο βεβαια για καποιο προγραμμα θα μιλας. θα το googlαρο να δω τι γινεται..:to_pick_ones_nose:Φενεται οτι ειμαι ψιλοασχετη;(στα προγραμματα. απο κατσαβιδι καλα τα παω)θα το δω και θα σε πω..

απο ενα search sto google φαινεται οτι ο κωδικός σφάλματος που δίνεις παραπέμπει σε μνήμες.. τσεκαρε το με το memtest...

οκ! εκανα update τους drivers τελικα, περασα και το everest το οποιο με βοηθησε να βρω και τους drivers, δεν εδειξε τελικα κατι για θερμοκρασιες, τωρα για μνημη δεν ξερω... Αληθεια... οταν βγαζει τα κινεζικα και κανει επανεκινηση, ο σκληρος κανει εναν ηχο καμια φορα, οπως κανει οταν κλεινει το πι τσι... τα χαρακτηριστικο κλικ αλλα πολλες φορες...μια δυο φορες μου το εχει κανει αυτο...:boxed:

απο ενα search sto google φαινεται οτι ο κωδικός σφάλματος που δίνεις παραπέμπει σε μνήμες.. τσεκαρε το με το memtest...

ειχες δικιο τελικα.. εβγαλα την μια απο τις δυο μνημες απο πανω και δουλευει μια χαρα. Του εκανα και το memtest και δεν εδειξε τιποτα... ολα καλα λοιπον!!!:happy2: Thanks για την βοηθεια παιδια, το εκτιμω :thank_you2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.