psyber Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 παιδια υπαρχει καποιου ειδους hardware για να δω ποσο ρευμα τρωει το pc μου και να καταλαβω τι τροφοδοτικο χρειαζομαι ακριβως?
leros2004 Απρίλιος 1, 2009 #2 Απρίλιος 1, 2009 Έχω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806316δείχνει ακόμα και τα watt
neuromancer Απρίλιος 1, 2009 #4 Απρίλιος 1, 2009 παιδια υπαρχει καποιου ειδους hardware για να δω ποσο ρευμα τρωει το pc μου και να καταλαβω τι τροφοδοτικο χρειαζομαι ακριβως?Λίγο κουφό αυτό που λες... θες να πάρεις μικρότερο τροφοδοτικό από αυτό που έχεις? Γιατί αν αυτό που έχεις το σηκώνει το PC σου τότε τι θες να μετρήσεις? :snap:To zalman παραπάνω νομίζω δεν έχει καλή ακρίβεια. Έχει 4 βαθμίδες κατανάλωσης and that's all. Κάθε βαθμίδα νομίζω είναι 200 watt (δες στη zalman).
felix Απρίλιος 2, 2009 #5 Απρίλιος 2, 2009 Προφανώς θές να ξέρεις τί ακριβώς καταναλώνεις για να μην κάνεις υπερβολή στην αγορά τροφοδοτικού....Έχω το Olympia Energy Meter EKM2000 που παρείγγειλα από ebay.de και σε γενικές γραμμές καταγράφει τα ίδια με τις μετρήσεις τριών UPS που έχω δοκιμάσει σε δεδομένα φορτία...Aπό τιμή νομίζω ότι είχε περί τα 12-13€ μαζί με αποστολή...Για να ξέρεις στο περίπου τί γίνεται καλό είναι....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.