tasoulist11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Λοιπόν παιδιά είμαι καινουργιος στο forum και θελω βοηθεια σε ενα σημαντικο κολλημα που εχω...Πηρα εναν καινουργιο Η/Υ και βλέπω στην διαχειρηση εργασιων μου (task manager) οτι το CPU μου τρεχει συνεχεια πανω απο το 50% χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα.Το MOBO μου ειναι ASUS p5q, o επεξεργαστης μου ειναι C2D E8400 και εχω λειτουργικο windows vista x64.Αν μπορει καποιος ας δωση καποια γνωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Λογικα καποιο process σου τραβαει τον εναν πηρυνα... Ανοιξε task manager και δες ποιο ειναι και πες εδω. Στην χειροτερη περιπτωση μπορει να ειναι και καποιος ιος...ΥΓ: διορθωσε το ποστ σου σε μικρους χαρακτηρες... Ετσι ειναι σαν να φωναζεις,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Καλώς ήρθες, καλό είναι να μην γράφεις με κεφαλαία, στη γλώσσα του Ιντερνετ είναι σαν να φωνάζεις. Ρίξε μία ματιά στον οδηγό για νέα μέλη που σου ήρθε με ΠΜ όταν γράφτηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Απρίλιος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 βασικά δεν είναι ο 8400 κάποιο πρόγραμμα κάνει κάποια διεργασία,κάνε αυτό που σου λέει ο qbiefox:sarcastic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Αν είναι φρέσκια εγκατάσταση, μάλλον είναι το indexing και defrag των vista...Σε 2 μέρες θα πάψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 +1 :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasoulist11 Απρίλιος 3, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Παιδια περασαν 2 μερες εψαξα και για προγραμμα που με τραβαει αλλα δεν,παιζει να ειναι απο τα Windows που ειναι Χ64?Ιο δεν παιζει να εχω μωλις πριν δυο μερες τον πηρα το Η/Υ.Εχω και antivirus (Kaspersky internet Security) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Απρίλιος 3, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 ποιο αντιυικο εχεισ? +1 για τα απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 3, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Παιδια περασαν 2 μερες εψαξα και για προγραμμα που με τραβαει αλλα δεν,παιζει να ειναι απο τα Windows που ειναι Χ64?Ιο δεν παιζει να εχω μωλις πριν δυο μερες τον πηρα το Η/Υ.Εχω και antivirus (Kaspersky internet Security)κι εγω vista 64 εχω με 8400 αλλα δεν εχω τετοιο ''προβλημα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 3, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 ποιο αντιυικο εχεισ? +1 για τα απο πανωτο kaspersky ιντερνετ security ειναι και antivirus μαζι αλλα σιγουρα δεν ευθυνεται αυτο γιατι1)ειναι παναλαφρο2)το εχω κι εγω με 8400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Απρίλιος 3, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 εμενα με το εσεστ στην αρχη ετσι εκανε μεχρι να κανει το προτο ολοκληρω σκαναρισμα και μετα ηρεμησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 3, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 το εσεστ τι ειναι??:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Απρίλιος 3, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 eset smart security σορυ γραψε λαθος για πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasoulist11 Απρίλιος 3, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Αντε να δουμε εβαλα να κανω full scan με το kaspersky αν δεν λυθει το προβλημα με βλεπω να το γυριζω στα ΧΡ 32bit λειτουργικο μπας και εκει δεν εχω προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasoulist11 Απρίλιος 3, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 OK παιδια το προβλημε το ελησε ο τζι αι τζο..Ηταν χαλασμενο το DVD-ROM μου και ετρεχε συνεχεια το CPU.thanks JO ΠΕΙΡΑΤΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.