Jump to content

Problem me E8400

tasoulist11

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά είμαι καινουργιος στο forum και θελω βοηθεια σε ενα σημαντικο κολλημα που εχω...

Πηρα εναν καινουργιο Η/Υ και βλέπω στην διαχειρηση εργασιων μου (task manager) οτι το CPU μου τρεχει συνεχεια πανω απο το 50% χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα.Το MOBO μου ειναι ASUS p5q, o επεξεργαστης μου ειναι C2D E8400 και εχω λειτουργικο windows vista x64.

Αν μπορει καποιος ας δωση καποια γνωση..

Λογικα καποιο process σου τραβαει τον εναν πηρυνα... Ανοιξε task manager και δες ποιο ειναι και πες εδω. Στην χειροτερη περιπτωση μπορει να ειναι και καποιος ιος...

ΥΓ: διορθωσε το ποστ σου σε μικρους χαρακτηρες... Ετσι ειναι σαν να φωναζεις,..

Καλώς ήρθες, καλό είναι να μην γράφεις με κεφαλαία, στη γλώσσα του Ιντερνετ είναι σαν να φωνάζεις. Ρίξε μία ματιά στον οδηγό για νέα μέλη που σου ήρθε με ΠΜ όταν γράφτηκες :)

Παιδια περασαν 2 μερες εψαξα και για προγραμμα που με τραβαει αλλα δεν,παιζει να ειναι απο τα Windows που ειναι Χ64?

Ιο δεν παιζει να εχω μωλις πριν δυο μερες τον πηρα το Η/Υ.Εχω και antivirus (Kaspersky internet Security)

Παιδια περασαν 2 μερες εψαξα και για προγραμμα που με τραβαει αλλα δεν,παιζει να ειναι απο τα Windows που ειναι Χ64?

Ιο δεν παιζει να εχω μωλις πριν δυο μερες τον πηρα το Η/Υ.Εχω και antivirus (Kaspersky internet Security)

κι εγω vista 64 εχω με 8400 αλλα δεν εχω τετοιο ''προβλημα''

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.