Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Το Multiplayer ξερει κανεις τπτ? εχει παιξει? :alien:

http://www.crossfire.nu/?x=column&mode=item&id=458

Με 200 ατομα playerbase και τετοια ακυρη μηχανη γραφικων ( id tech 4 ) δεν προκειται ουτε install να κανω τον τιτλο, το single player να το βρασω :angry:

• 2 weeks later...
  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδια τι γινεται και δε μου παιζει εμενα το SP?Εχω κανει ολα τα fix(es) που υπαρχουν σε απειρα φορουμς.Και απ'οτι βλεπω δεν ειμαι και ο μονος που αντιμετωπιζει αυτο το προβλημα.Τωρα μου βγαζει κατι για dll.:lazy:

Πωπω στο κάστρο είναι όλα τα λεφτά...:clap:

Edit: Τέλος το παιχνίδι...Kάνα 10ωρο με κράτησε στο hard.Τελευταίες πίστες όλα τα λεφτά!!Αν και μου έφερε αναμνήσεις από doom 3..:p

Βtw ετοιμαστείτε και γι' άλλο παιχνίδι στη σειρά σύμφωνα με το τελευταίο cinematic...:D

• 2 months later...

το τερματησα μολις χθες (συνολο ενα 8ωρο στο hard)

ειναι ΠΟΛΥ γραμμικο,η μηχανη γραφικων δειχνει τα χρονια της,χαζουλικο σεναριο,το MPανυπαρκτο πραγματικα αφου οι server ειναι αδειοι και τα οπλα περιττα.πραγματικα με το mp42 πως το λεει βγαζεις ολο το γκεημ.

αντιθετως εχει πολυ ωραιο OST,καλουλια ηχητικα εφε και η πιστα στο Ζεπελιν ολα τα ευρω.

Τραγικη ειρωνια η ομαδα που θελει να ρημαξει τους Ναζι ονομαζεται (μεταφρασμενο) σε Χρυση Αυγη.

XD

Έιχε γέλιο. Το τελείωσα σε κάπου 6 ώρες στο hard, πολύ εύκολο. Έπρεπε να διαλέξω το ακόμα πιο δύσκολο αλλά φοβήθηκα οτι θα είναι σα το doom.. @@. Πολύ γραμμικό όπως είπαν και τα παιδιά, δεν χάνεσαι ποτέ, παίζεις το 80% του παιχνιδιού με πράσινο φίλτρο καθώς βλέπεις την άλλη διάσταση, ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες έχουν ηλίθια γερμανική προφορά στα αγγλικά, τα boss δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο..

Παρ'ολα αυτά το βρήκα πολύ διασκεδαστικό. Ίσως επειδή ήταν μικρό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.