Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

λιγο εχω παιξει αλλα καλο φαινετε.αν και θα ηθελα να ειναι λιγο πιο κλασικο fps,πιο κοντα στο πρωτο βρε παιντια.κατι ιστοριες τυπου αποστολες,αναβαθμιση οπλων ντεν τις καταλαβαινω:p

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Χτές το βράδυ το τερμάτισα.

Πολύ μικρό, δλδ 10-11 ώρες gameplay.

Ξαναλέω , ωραίο να περνάς την ώρα σου, αλλά ήθελα να σπαταλήσω πιό πολλές ώρες με αυτό.

Με ξενέρωσε που στο τέλος αντί να αντιμετωπίζεις τον general κ@λο-ναζί, αντιμετωπίζεις το τσιράκι του.

Παρ' ολη τη μετάλλαξη του ιου της κονσολίτιδας (no AA:wall:), ο οργανισμός μου δείχνει να αντέχει μιας και το game μου αρέσει. Ως πότε θα αντέχω όμως δε ξέρω, μιας και εμβόλιο δε βλέπω να βγαίνει...

Με χαλάν λίγο τα sci-fi στοιχεία που έχει, αλλά είναι ωραίο shooter. Στα θετικά τα physics και ο ήχος. Θα το τερματίσω:T:

Πολυ tearing στην εικονα με το vsync off ...

Με vsync on , εχει απιστευτο delay στην αποκριση του mouse .

Τα γραφικα δε μου αρεσουν ... Δεν εχουν βαθος και λεπτομερεια.

Γενικα ... ξενερα .:look:

κατι θα κανεις λαθος

εμενα παιζει καλα,αλλα νιωθω οτι ζοριζεται.

δηλαδη δεν παιζει μονιμα στα 60 που θα πιστευα...

αλλο ενα φουσκωμενο game:dots:

Τι λαθος να κανω ?? Δεν το σωζει τιποτα . Ουτε triple buffering , ουτε τιποτε.

Ισως φταιει που παιζω με 295 στα 1920χ1200 με τερμα ολα τα settings . Τα FPS οπως τα καταλαβαινω πρεπει να ειναι πολλα . Πεταει το παιχνιδι.

Παντος ... πολυ αθλιο το παιχνιδακι.Περα απο τα προβληματα με το tearing ... ειναι και χαλια τo oλο concept.

Παω για uninstall ... Κριμα τον τιτλο.

Παντος ... πολυ αθλιο το παιχνιδακι.Περα απο τα προβληματα με το tearing ... ειναι και χαλια τo oλο concept.

και εμενα δεν μου αρεσε

κατι με τον χειρισμό με χαλάει

βλέπεις κράνος να εξέχει

του ρίχνεις με kar και ειναι σαν να μην τον πέτυχες !!!!!!!

με χειροβομβιδες κοβοντε χερια ποδια κεφαλια. το ιδιο και με το MG42.Με Sniper κοβετε τπτ?

Ακομα δεν το εχω τερματισει. παντος μια καραμπινα που να ριχνεις και να κοβοντε κεφαλια χερια μεσες κλπ κλπ θα ειχε πολυ φαση.:happy2:

με χειροβομβιδες κοβοντε χερια ποδια κεφαλια. το ιδιο και με το MG42.Με Sniper κοβετε τπτ?

Ακομα δεν το εχω τερματισει. παντος μια καραμπινα που να ριχνεις και να κοβοντε κεφαλια χερια μεσες κλπ κλπ θα ειχε πολυ φαση.:happy2:

Πολύ gore γούστα!!

αα

το kar98k λετε.

νομιζα οτι ειχε κι αλλο με μαμισια διοπτρα.

btw ψαχτε να βρειτε τα tomes στις πιστες για να αναβαθμισετε τις super powers γιατι τα boss βγαινουν δυσκολα ετσι.

Τι λαθος να κανω ?? Δεν το σωζει τιποτα . Ουτε triple buffering , ουτε τιποτε.

Ισως φταιει που παιζω με 295 στα 1920χ1200 με τερμα ολα τα settings . Τα FPS οπως τα καταλαβαινω πρεπει να ειναι πολλα . Πεταει το παιχνιδι.

+1

Λοιπον....μολις το τερματησα.

Ενα εχω να πω. ΚΑΨΙΜΟ.:nuke: Για οσους αρεσει η δραση με γερμανους και γενικα τα οπλα και τα σκηνικα του δευτερου παγκοσμιου πρεπει να το παρει.

Για τα γραφικα εμενα καλα μου φανηκαν οχι ομως τελεια. Με αυτο εννοω οτι μην περιμενει καποιος γραφικα Call of duty 4 ή 5. Ομως δεν ειναι και σε σημειο που να πεις οτι δεν το παιζω λογω γραφικων(εκτος αν εισαι τυπος που σε ενδιαφερουν πολυ τα γραφικα τσιτα οποτε οκ)

Γενικα εχει ωραιες αποστολες και για μενα που μου αρεσουν τα WWII games τα κτιρια μεσα ο σχεδιασμος τους πολυ καλος. Δραση full:happy2:

Το Multiplayer ξερει κανεις τπτ? εχει παιξει? :alien:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.