Jump to content

Αγορά Οθόνης.. Προβληματισμός.. !!!

vagdouk

Recommended Posts

Καλημέρα σας από μένα..

είμαι σε αναζήτηση καινούργιας οθόνης για αντικατάσταση της LG L227WT-PF.. που αν και δεν με έχει απογοητεύσει.. ήρθε η ώρα για 1920*1200 (1080). Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το συγκεκριμένο monitor να επικοινωνήσει μαζί μου (αγορασμένο 2/4/2008).

Στο θέμα μας τώρα..

1ον: είμαι ανάμεσα σε 24' και 26'... η χρήση που κάνω είναι surfing.. office .. ταινίες και κανένα παιχνίδι.. γενικής χρήσης δηλ. και σε απόσταση .. max 1m. Υπάρχει η προοπτική και για μεγαλύτερη απόσταση αν την πάρω στο δωμάτιο και εκτελεί και χρέη τηλεόρασης κτλ. κτλ. για αυτό και ο προβληματισμός μου για τις ίντσες.. τι έχετε να προτείνεται σε αυτό;

2ον: Οι επιλογές που έχω βρει σε σχέση με monitor είναι οι παρακάτω....

24''

οι ακριβές.. που από ότι έχω δει προτείνεται στο forum.. οι οποίες ξεφεύγουν σε τιμή.. και έχουν και το θέμα ότι είναι με παραγγελία από το εξωτερικό.. ( έχω κακή εμπειρία με ένα 19' fujitsu που είχα παραγγείλει και ήρθε.. λίγο στραπατσαρισμένο.. και ταλαιπωρήθηκα να το αλλάξω.. κυρίως χρονικά)

Dell Ultrasharp 2408WFP 24" Widescreen LCD Monitor

NEC MultiSync 24WMGX3 Professional Gaming 24" Widescreen LCD Monitor

Από πιο φθηνά μοντέλα... οι all time classic

LG W2452V-PF TFT Monitor 24''

Samsung SM2494HS TFT Monitor 23.6''

Samsung T240

και

ASUS VW246H 24'' TFT

Asus VK246H TFT Monitor 24''

Από 26''

Samsung T260

Asus VW266H TFT Monitor 25.5'' και

Asus VK266H

Αν δεν πάω στα ακριβά 24άρια.. μάλλον δεν θα πάω... θα ήθελα τις γνώμες για τα υπόλοιπα.. με προτεραιότητα στα Asus τα οποία , δεν ξέρωγια πιο λόγο, μου έχουν γυαλίσει. Δεκτές και άλλες προτάσεις!

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων!!

Έγώ όταν αγοράζω μόνιτορ βάζω πολύ ψηλά το θέμα '0 πίξελ εγγύηση'. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, στις φθηνές η καλύτερη είναι η σαμσουνγκ απο άποψη ποιότητας εικόνας (όχι τρομερές διαφορές όμως). Στο ίδιο θέμα η dell δίνει 0 πίξελ ενώ η nec όχι. Αυτά περι αποστάσεως πάλι μόνο εσύ μπορεις να τα αποφασίσεις και το τι δουλεία θα κάνει το μόνιτορ σου. Καλή τύχη :)

μεχρι τελος της εβδομαδας θα εχω την 2709w και θα μπορω να σου πω αν αξιζει να την βαλεις και αυτη στη λιστα σου. επειδη βλεπω το ψαχνεις το θεμα προτινω να παρεις καλο πανελ(δλδ οχι ΤΝ)

τωρα απο αυτες που εχεις στη λιστα απο κοντα εχω δει την 2408wfp και μπορω να επιβεβαιωσω την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και του πανελ φυσικα. η nec εχει καλα χαραστηριστικα αλλα απο τις φωτο ειναι πολυ ασχημη για τα γουστα μου.

Ότι λέει ο blkik.

Και με τα zero pixel μην τρελαίνεστε. Μόλις θυμήθηκα ότι έχω 2-3 προς πάνω αριστερα. Θέλω να πω, ψυχολογικό είναι περισσότερο. 2 χρόνια το έχω το monitor, ποτέ δεν με ενόχλησαν. Πρέπει να ψάξω να τα βρω κάθε φορά, βάζοντας το κατάλληλο background, κτλ. Δηλαδή τι να πεί και η οριζόντια γραμμή της trinitron που είχα 6 χρόνια.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.