The Blackjohn Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Καλημερα.Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις το εξης:Εχω 2 υπολογιστες.Θελω κ οι δυο να συνδεονται στο adsl μοντεμ του Oτε με utp σύνδεση. Γι'αυτο αγορασα αυτο το προιον:http://www.netgear.com/Products/Switches/DesktopSwitches/FS605.aspxΗ γραμμη μου ειναι 8 mbit.Υπαρχει δυνατοτητα ο ενας να συνδεεται με 6mbit και ο αλλος με 2? Ευχαριστω πολυ,Κωστας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Γεια σου Κώστα, δεν γίνεται αυτό που λες σε switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Ο μόνος εύκολος τρόπος είναι μέσο Software. Σου προτείνω το Netlimiter. Θα το εγκαταστήσεις στα 2 PC και θα ορίσεις το μέγιστο διαθέσιμο bandwidth που θες να χρησιμοποιεί (σε kb/s. πχ στο ένα max 750kb/s και στο άλλο 250kb/s). Το κακό είναι πως ο άλλος θα μπορεί να αλλάξει την τιμή αυτή (δεν ξέρω εάν κλειδώνει με κάποιο τρόπο). Τώρα εάν στην περίπτωση σου και τα 2 PC τα διαχειρίζεσαι εσύ και το ένα από αυτό είναι κάποιο κατεβαστήρι που έχεις, τότε είναι η καλύτερη λύση που μπορώ να σκεφτώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Απρίλιος 1, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Ευχαριστω πολυ, παιδια!Θα δοκιμασω το Netlimiter.Υπάρχει αλλος τροπος μεσω άλλου hardware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Ναι θα μπορούσες να το κάνεις με κάποιο καλύτερο router που να υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Απρίλιος 1, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Δοκιμασα να κατεβασω το Netlimiter, στην δουλεια - σε εναν υπολογιστη-Αλλα ειναι μονο για επιβλεψη - δεν μου δινει ρυθμισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Θα σου πρότεινα να βρεις την έκδοση 1.30 ή την 1.31. Θα με θυμηθείς. Εάν δεν μπορείς, κάνε μου PM, κάτι θα κάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Απρίλιος 1, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Θα σου πρότεινα να βρεις την έκδοση 1.30 ή την 1.31.Θα με θυμηθείς. Εάν δεν μπορείς, κάνε μου PM, κάτι θα κάνουμε OK - :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.