The Blackjohn Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Καλημερα.Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις το εξης:Εχω 2 υπολογιστες.Θελω κ οι δυο να συνδεονται στο adsl μοντεμ του Oτε με utp σύνδεση. Γι'αυτο αγορασα αυτο το προιον:http://www.netgear.com/Products/Switches/DesktopSwitches/FS605.aspxΗ γραμμη μου ειναι 8 mbit.Υπαρχει δυνατοτητα ο ενας να συνδεεται με 6mbit και ο αλλος με 2? Ευχαριστω πολυ,Κωστας.
Aligator21 Απρίλιος 1, 2009 #3 Απρίλιος 1, 2009 Ο μόνος εύκολος τρόπος είναι μέσο Software. Σου προτείνω το Netlimiter. Θα το εγκαταστήσεις στα 2 PC και θα ορίσεις το μέγιστο διαθέσιμο bandwidth που θες να χρησιμοποιεί (σε kb/s. πχ στο ένα max 750kb/s και στο άλλο 250kb/s). Το κακό είναι πως ο άλλος θα μπορεί να αλλάξει την τιμή αυτή (δεν ξέρω εάν κλειδώνει με κάποιο τρόπο). Τώρα εάν στην περίπτωση σου και τα 2 PC τα διαχειρίζεσαι εσύ και το ένα από αυτό είναι κάποιο κατεβαστήρι που έχεις, τότε είναι η καλύτερη λύση που μπορώ να σκεφτώ
The Blackjohn Απρίλιος 1, 2009 Author #4 Απρίλιος 1, 2009 Ευχαριστω πολυ, παιδια!Θα δοκιμασω το Netlimiter.Υπάρχει αλλος τροπος μεσω άλλου hardware?
trendy Απρίλιος 1, 2009 #5 Απρίλιος 1, 2009 Ναι θα μπορούσες να το κάνεις με κάποιο καλύτερο router που να υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα.
The Blackjohn Απρίλιος 1, 2009 Author #6 Απρίλιος 1, 2009 Δοκιμασα να κατεβασω το Netlimiter, στην δουλεια - σε εναν υπολογιστη-Αλλα ειναι μονο για επιβλεψη - δεν μου δινει ρυθμισεις
Aligator21 Απρίλιος 1, 2009 #7 Απρίλιος 1, 2009 Θα σου πρότεινα να βρεις την έκδοση 1.30 ή την 1.31. Θα με θυμηθείς. Εάν δεν μπορείς, κάνε μου PM, κάτι θα κάνουμε
The Blackjohn Απρίλιος 1, 2009 Author #8 Απρίλιος 1, 2009 Θα σου πρότεινα να βρεις την έκδοση 1.30 ή την 1.31.Θα με θυμηθείς. Εάν δεν μπορείς, κάνε μου PM, κάτι θα κάνουμε OK - :hi:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.