Jump to content

Προτασεις για strategy game.

kert

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.

Μετα απο μια μεγαλη περιοδο αποχης απο gaming , ξαναεπαιξα προσφατα το age of empires III και πωρωθηκα. Επειδη εχω χασει την επαφη με τις εξελιξεις στο χωρο , μπορειτε να μου προτεινετε αναλογα παιχνιδια ;

Ευχαριστω.

Σε ενδιαφέρουν μόνο τα RTS ή γενικά τα στρατηγικής (π.χ. μπορώ να σου προτείνω τα Total War που είναι συνδυασμός Real Time και Turn Based)?

Επίσης, σε νοιάζει να είναι "εποχής" ή γενικά ρεαλιστικό, ή σου αρέσουν και τα φαντασίας/sci-fi?

Warhammer και απο εμένα, πολύ ωραίο και επειδή παίζεις με fixed αριθμό μονάδων είναι και αρκετά challenging.

Αν το βάλεις ιδικά στο 3ο ή 4ο επίπεδο δυσκολίας ετοιμάσου να νοικιάσεις και ένα κινέζο να σου παίζει τις 2 από τις 4 μονάδες (squads) που έχεις ανά αποστολή.

Επίσης έχει και campaign co-op για να παίζεις με τους φίλους σου, σαν το C&C το τελευταίο που είναι κατ’εμέ πολύ ωραίο addition.

Ναι , θα ελεγα οτι τα παλια μου αρεσουν περισσοτερο , νομιζω οτι εχουν καλυτερο gameplay. Παντως , το starcraft δεν μου αρεσε καθολου , γενικα λιγα παιχνιδια εχουν κερδισει το ενδιαφερον μου , πως τα Age Of Empires , Monkey Island , Theme Hospital και καποια παλιοτερα.

Αυτη τη στιγμη (για την ακριβεια εδω και 1,5μερα περιπου :woot:) κατεβαζω το empire total war. Για να δουμε τι λεει αυτο.

Οι προτάσεις μου είναι παλιά games, τότε που τα πράγματα ήταν απλά ακι ευχάριστα και δεν χανόσουν στον πανικό του micromanagement.

Master of Orion: Battle at Antares (το 3ο MOO δηλαδή)

Rail Road Tycoon (το 3ο, από την TipTop)

Λοιπον , το empire total war καλο ηταν αλλα λιγο "βαρυ" για τα γουστα μου , πως και το grand ages rome.

Το βραδυ επαιξα το rise of nations και μου αρεσε πολυ , το μονο που βρηκα μεχρι στιμης σαν το AOE. Επισης , λεω να δοκιμασω το Sid Meier's Pirates , απο τις περιγραφες πρεπει να ειναι πολυ καλο.

Παντως , πρεπει να πω οτι απογοητευτηκα απο τα συγχρονα παιχνιδια (στρατηγικης παντα). Τα γραφικα εχουν βελτιωθει αλλα σε ενα strategy σημασια εχει το gameplay και σε αυτον τον τομεα νομιζω οτι γινονται βηματα πισω.

edit : στα παιχνιδια που μου αρεσουν , εχω την υποχρεωση να προσθεσω τα simcity 3 και 4. Απιστευτα παιχνιδια , μακαρι να βγει και νεο (το simcity societies ηταν σκετη απογοητευση).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.