kert Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Καλημερα παιδια. Μετα απο μια μεγαλη περιοδο αποχης απο gaming , ξαναεπαιξα προσφατα το age of empires III και πωρωθηκα. Επειδη εχω χασει την επαφη με τις εξελιξεις στο χωρο , μπορειτε να μου προτεινετε αναλογα παιχνιδια ; Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Σε ενδιαφέρουν μόνο τα RTS ή γενικά τα στρατηγικής (π.χ. μπορώ να σου προτείνω τα Total War που είναι συνδυασμός Real Time και Turn Based)?Επίσης, σε νοιάζει να είναι "εποχής" ή γενικά ρεαλιστικό, ή σου αρέσουν και τα φαντασίας/sci-fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kert Απρίλιος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Θα ελεγα για παιχνιδια εποχης και κυριως real time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Company of HeroesCompany of Heroes Opposing FrontsEmpire Total WarWorld in ConflictΑυτά από μέναεν αναμονεί του R.U.S.E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Company of Heroes & Empire Total War από εμένα. Ρίξε όμως και μια ματιά στο Warhammer, αν και δεν είναι στο στυλ που περιγράφεις, αξίζει πολλά όμως! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Warhammer και απο εμένα, πολύ ωραίο και επειδή παίζεις με fixed αριθμό μονάδων είναι και αρκετά challenging. Αν το βάλεις ιδικά στο 3ο ή 4ο επίπεδο δυσκολίας ετοιμάσου να νοικιάσεις και ένα κινέζο να σου παίζει τις 2 από τις 4 μονάδες (squads) που έχεις ανά αποστολή. Επίσης έχει και campaign co-op για να παίζεις με τους φίλους σου, σαν το C&C το τελευταίο που είναι κατ’εμέ πολύ ωραίο addition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Απρίλιος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Αν σ αρέσουν και τα ww2 rts ρίξε μια ματιά στο Men Of War... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 1, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Πολυ καλο το Warhammer αλλα καμια σχεση με Age of Empires πιο πολυ σαν RPG ειναι...Empire:Total War και απο μενα. Επισης νa δες και τα Battle for Middle Earth 1 & 2 που ειναι τρομερα παιχνιδακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kert Απρίλιος 1, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Το empire total war φαινεται ενδιαφερον. Θα το δοκιμασω.Αν εχετε κι αλλες προτασεις , εδω ειμαι , περιμενω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 1, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 World in Cοnflict και Company of heroes από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Απρίλιος 2, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 AooooooooooooooT και Company of heroes :to_pick_ones_nose3::to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STATHISM Απρίλιος 2, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 αν και δεν ειμαι τοσο του strategy, το comandos ηταν το καλυτερο μου. δεν ειναι μονο στρατηγικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Απρίλιος 2, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Δοκίμασε και το grand ages rome, είναι φοβερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Απρίλιος 2, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 World in Conflict. Το μοναδικό demo που με έκανε και πήγα και αγόρασα παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 2, 2009 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 τα παλια σ αρεσουν?πχ starcraft & warcraft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kert Απρίλιος 2, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Ναι , θα ελεγα οτι τα παλια μου αρεσουν περισσοτερο , νομιζω οτι εχουν καλυτερο gameplay. Παντως , το starcraft δεν μου αρεσε καθολου , γενικα λιγα παιχνιδια εχουν κερδισει το ενδιαφερον μου , πως τα Age Of Empires , Monkey Island , Theme Hospital και καποια παλιοτερα. Αυτη τη στιγμη (για την ακριβεια εδω και 1,5μερα περιπου ) κατεβαζω το empire total war. Για να δουμε τι λεει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 2, 2009 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Οι προτάσεις μου είναι παλιά games, τότε που τα πράγματα ήταν απλά ακι ευχάριστα και δεν χανόσουν στον πανικό του micromanagement.Master of Orion: Battle at Antares (το 3ο MOO δηλαδή)Rail Road Tycoon (το 3ο, από την TipTop) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Απρίλιος 3, 2009 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Empire total war (και γενικά η όλη σειρά)Αν θες κάτι πιο σοβαρό(και απαιτητικό) ρίξε μια ματιά στο EU3 (Europa Universalis 3) ή την σειρά Hearts of Iron (το 2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 4, 2009 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Αναφορικά με το Hearts of Iron 2 (ετοιμάζεται και 3) είναι turn based strategy με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ micromanagent....για αυτούς που αρέσκονται στο είδος είναι ΚΟΡΥΦΗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kert Απρίλιος 4, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Λοιπον , το empire total war καλο ηταν αλλα λιγο "βαρυ" για τα γουστα μου , πως και το grand ages rome. Το βραδυ επαιξα το rise of nations και μου αρεσε πολυ , το μονο που βρηκα μεχρι στιμης σαν το AOE. Επισης , λεω να δοκιμασω το Sid Meier's Pirates , απο τις περιγραφες πρεπει να ειναι πολυ καλο. Παντως , πρεπει να πω οτι απογοητευτηκα απο τα συγχρονα παιχνιδια (στρατηγικης παντα). Τα γραφικα εχουν βελτιωθει αλλα σε ενα strategy σημασια εχει το gameplay και σε αυτον τον τομεα νομιζω οτι γινονται βηματα πισω. edit : στα παιχνιδια που μου αρεσουν , εχω την υποχρεωση να προσθεσω τα simcity 3 και 4. Απιστευτα παιχνιδια , μακαρι να βγει και νεο (το simcity societies ηταν σκετη απογοητευση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.