Jump to content

Macbook Mini (?)

psalias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

MackBook mini η μια ακόμα φήμη? (είχαμε και 1 απρίλια)

attachment%281%29.jpg

Φήμες έχουν εδώ και μέρες κυκλοφορήσει και λένε ότι η apple ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο τον netbook. Ο λαός το απαιτεί εδώ και καιρό..

Με λίγα λόγια

• 10.4″ WXGA display.

• 1280 x 768 pixel with LED backlighting.

• NVIDIA MCP79

• Intel Atom Z740 1.83GHz with 1MB L2 cache.

• 2GB DDR3-800.

• NVIDIA GeForce 9400M

• 64GB Solid State Drive.

• Bluetooth 2.1 + EDR, Wi-Fi 802.11a/b/g/n

• 1 x USB 2.0

• 1 x Mini Display Port

• Battery Li-Ion 5100mA.

Και όλα αυτά στην τιμή των 900$.

Περιμένουμε να το επαληθεύσει η μαμά apple :happy2::happy2:

ειναι αληθεια η απλα φημες? ξερει κανεις ποτε κυκλοφορει η καμια επιπλεον πληροφορια? φαινεται πολυ ωραιο...:hang2: τωρα η τιμη του ειναι καπως ανεβασμενη αλλα ειναι και apple

Όχι η apple δεν έχει αναφέρει ακόμα τίποτα, βεβαια η άποψη μου είναι ότι δύσκολα η apple θα αφήσει τους atom και τον χώρο των netbook να περάσει έτσι...είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει κάτι σε 10άρα οθόνη αλλα tablet και πολύ λεπτό. Πλέον επιβάλλεται και ειδικά μετά το iphone να βγάλει κάτι σε touch, νομίζω πως έχει την εμπειρία. Προσωπικά δεν βρίσκω την λογική να πλασάρει ένα ακόμα netbook στην αγορά είναι δύσκολο να χτυπήσεις τις τιμές των netbook. Βεβαια για τον atom και το tablet που μίλησα μάλλον δεν θα ξεπερνάει τα 700 euro!

Ελπίζουμε! :computer::computer:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.