Jump to content

Gaming pc με 650 euro

afanas777

Recommended Posts

:T: και από εμένα

Αν παίζεις σε ανάλυση <= 1920x1200/1080 θα είσαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ

(για παραπάνω δεν ξέρω, γιατί εγώ σε αυτήν την ανάλυση και μάλιστα με 512ΜΒ λιγότερα VRam δεν έχω πουθενά πρόβλημα)

Και σε 5* θα τα παίζεις ... αλλά σιγά σιγά θα αρχίσεις να ξηλώνεις και από κανένα effect. Λογικό φαντάζομαι

Όσο για το κουτί, αν δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις overclocking (= μεγάλες ψύκτρες, καλό airflow) και δεν πειράζεις συχνά το εσωτερικό, πάρε κάτι πολύ μέτριο. Δηλαδή και το πρώτο κουτί που επέλεξες θα σε καλύψει.

*στα 5 θα τα έχεις ξηλώσει όλα :p

Αν ειναι να το κρατησεις 3 χρονια θα πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη σε quad...αξιζει τα 50-60 ευρω παραπανω.

Και σε 5* θα τα παίζεις ... αλλά σιγά σιγά θα αρχίσεις να ξηλώνεις και από κανένα effect. Λογικό φαντάζομαι

Όσο για το κουτί, αν δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις overclocking (= μεγάλες ψύκτρες, καλό airflow) και δεν πειράζεις συχνά το εσωτερικό, πάρε κάτι πολύ μέτριο. Δηλαδή και το πρώτο κουτί που επέλεξες θα σε καλύψει.

*στα 5 θα τα έχεις ξηλώσει όλα :p

Μπορει αργοτερα να βαλω ψυκτρα. Το συγκεκριμενο κουτι ειναι μεγαλο(για midi) και πιστευω χωραει μεγαλες ψυκτρες. Επισης εχει 1 120 ανεμιστηρα μπροστα,1 πισω και στο πανω μερος του κουτιου

Αν ειναι να το κρατησεις 3 χρονια θα πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη σε quad...αξιζει τα 50-60 ευρω παραπανω.

Και εγω αυτης της αποψης ειμαι...

Αν μπορεις να διαθεσεις και λιγα ακομη χρηματα για το κουτι θα ήσουν σουπερ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.