Freak27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2009 Η εκπομπή Users επιστρέφει στα FM με θεματολογία τι αλλο, Games και τεχνολογια. Ο Κωνσταντινος Κουτσουμπας και ο Μανος Γρυπαρης, θα σας κρατανε συντροφια καθε Σαββατο 22:00-1:00 και Κυριακη 1:00-3:00 το βραδυ στον Sentra FM 103,3Περιμενουμε την ενεργη συμμετοχη σας και οποιον παρει ο Χαρος:happy2:! Στοχος μας ειναι να παρουσιασουμε ολες τις τρεχουσες ειδησεις και οχι μονο και φυσικα να επικοινωνουμε με ολους τους ακροατες. Σε αυτο το thread μπορειτε να γραψετε οποιαδηποτε απορια εχετε τωρα αλλα και οτιδηποτε σας απασχολει η θα θελατε να ακουσετε στον αερα.Ετοιμαστειτε να ακουσετε τα πάντα όλα, ετσι οπως δεν ταχετε ξανακουσει ποτε να 'ουμε!Υ.Γ.Επισκεφθείτε το Gameworld για περαιτέρω πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposperittis Απρίλιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Ε θα ειμαι και εγω εκεί! Αυτο το Σαββατο 10-1 το βραδυ για να μιλησουμε για ολα τα καλα ΜΜΟ!Greek(E)fragma ουτε να διανοηθεις να ανοιξεις το ραδιοφωνο, πρωτη μου εκπομπη και να καρβουνιασουν τα μηχανηματα!!!Να σκεφτεσαι άλλους σταθμους! Ανταγωνιστικούς !!!Και αμα το κανεις αυτό θα εισηγηθω στον δημαρχο της περιοχης σου να κτήσει 50 γυμνασια θηλεων ακριβως εξω απο το σπιτι σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.