Jump to content



ερωτηση για volt mod 8600gts


trelakias7

Recommended Posts

γεια σας παιδια και μπραβο γιαυτο το καταπληκτικο site.......ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω pencil mod στην asus 8600 gts.....απο θερμοκρασιες ειμαι οκ δλδ σε idle 38 και σε full load 49.....εχω κανει overclocking απο 645-1458-1008(gpu-shader clock-memory clock) και το εφτασα 745-1890-1150....απο τα bios της εκανα volt mod απο 1.3 στα 1.4 αλλα διαφορα μονο ειχε υψηλοτερες θερμοκρασιες και με αφηνε να κανω λιγοτερο ο/c....για δωστε τα φωτα σας ρε παιδια και συγνωμη για την πολυλογία...:dots::sorry:

Link to comment
Share on other sites

με μολυβι αλλα πως το χρησιμοποιουμε πανω στην καρτα γραφικων???:crazy:

Ακριβως...μαρκαρεις μερικες περιοχες επανω στο pcb της καρτας για να μειωσεις την αντισταση...με αποτελεσμα να περναει παραπανω ρευμα ;)

Link to comment
Share on other sites

α δεν ηξερα οτι μπορς να το κανω με τα λινκ που μου εδωσε αλλα εκανα για το κολπο για vmem Αλλα δεν ειδα διαφορα..μηπως να ανεβασω της τασεις και στα bios της καρτας????

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

To pencil mod φιλε καλυτερα να το κανεις με πολυμετρο κλπ.. Ετσι ωστε να μετρησεις τασεις και αντιστασεις πριν και μετα.. Δεν ειναι και ο,τι καλυτερο παντως.. Τα Hardmod ειναι πιο αξιοπιστα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.