thanasis00 Απρίλιος 4, 2009 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 ναι δεν λεω.. αλλα στο crysis αποτι ειδαμε απο τα benches πουυ εκανε ο φιλος, ουτε στο ελαχιστο παρομοια διαφορα... εκτος αν στην φωτο που εβαλα εχουν ριξει επιτηδες ολα τα graphics στο low στην dx9 φωτογραφια και εχουν ανεβασει ολα στο full στην dx10 φωτογραφια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 4, 2009 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 Εντάξει, ήμουν λίγο υπερβολικός! Επειδή είναι FSX.... ο ουρανός είναι calculated και όχι texture. Και στα νερά παίζει κάτι ανώτερο προφανώς. Το θέμα δεν είναι η διαφορά στις φωτό. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι εφικτό να γίνουν τα κάτω γραφικά σε DX9. Δε γίνονται ή δεν τα κάνει η MS για να σπρώξει τα Vista (ως τη μόνη λύση για DX10)...??? Για το FSX δαγκωτό το δεύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Απρίλιος 4, 2009 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 thanasis00 για τη φωτο που έβαλες, έχει ειπωθεί ότι το dx10 έχει και μια πινελια photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis00 Απρίλιος 4, 2009 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 ναι δεν το ηξερα... και τωρα που το παρατηρησα καλυτερα... δεν ειναι μονο μια πινελια!!! χαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Απρίλιος 5, 2009 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 enthuiastic στο ενα entousiastic στο αλλο, δεν ξερω , τρεχει το benchamrk διαφορα δεν βλεπω αλλα τα frames 10 κατω σε dx 10!Εχετε δει διαφορα σε warhead απο dx10 σε dx9 με ολα enthusiastic??? 1ον.....Που πας ρε Καραμήτρο και βάζεις Enthusiast στο μπρίκι σου! 2ον.....Το οτι βλέπεις 10fps κάτω σε DΧ10 είναι απο την φοβερή δουλεία που έχουν ρίξει για την ανάπτυξη της μηχανής κάτι που έχουμε αναλύσει ενδελεχώς στο άλλο thread. 3ον.....Δεν χρειαζόταν μαζί με τις φώτος να μας δείξεις και τα Fps που πιάνεις για να μας θυμίσεις το "ΚΟΛΑΣΗ" μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 5, 2009 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Μια καλη εξηγιση για το λογο που πεφτουν τα frames σε dx10...με screens για να δειτε την διαφορα. Και αυτην ειναι η κυρια διαφορα του dx10 με το dx9...και ασφαλως δεν εχει να κανει με τα textures.Ambient Occlusion is a very complex lighting technology which calculates light refractions or occlusions at objects and creates shadows at the affected spots additionally to the actual lighting renderer. The so-called Screen Space Ambient Occlusion (SSAO), a variation of AO, is used in current games such as Tom Clany's H.A.W.X., Burnout Paradise, Crysis, Empire Total War or Stalker Clear Sky - all these titles draw attention due to their low frame rates.Ambient Occlusion in comparison Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 5, 2009 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Μια καλη εξηγιση για το λογο που πεφτουν τα frames σε dx10...με screens για να δειτε την διαφορα. Και αυτην ειναι η κυρια διαφορα του dx10 με το dx9...και ασφαλως δεν εχει να κανει με τα textures.Ambient Occlusion in comparison Καλη φαση θεωρουσα το SSAO ανουσιο απο τοτε που ειχανε βγει κατι screens με το fallout στην φορα, αλλα αυτο το αρθρο μου ανοιξε τα ματια,οτι πρεπει για παλιοτερα games, μπορει να δινει και ενα μικρο πλεονεκτημα online γιατι οι αποτι βλεπω οι σκιες στα μοντελα φαινονται πιο εντονα :devil: ε ρε παω για 185.66 το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Απρίλιος 5, 2009 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Όντως είναι καλή εξήγηση αυτή που δίνει ο kallileo. Το SSAO είναι κατά μεγάλο ποσοστό ο λόγος που τα Crysis έχουν τόσο ωραία γραφικά, αλλά και που είναι τόσο ''βαριά''.Θυμάμαι ότι έπαιζα το burnout και είχα σταθερά 60fps με μια 8800gt και ολα τα φίλτρα στο full. Μόλις ενεργοποιούσα το SSAO, τα frames πέφταν στα 20.Το HAWX το εχω δοκιμάσει μόνο με τη GTX285, αλλά μου έκανε εντύπωση όταν έβαλα το SSAO στο very high και διατήρησα το framerate μου ψηλά.Η αλήθεια είναι πως μετά το link, ετοιμάζω και εγω εγκατάσταση των 185.66, που τους είχα σνομπάρει αρχικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis00 Απρίλιος 5, 2009 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 επειδη εψαξα πριν, ειδα φωτογραφιες απο το far cry 2 με dx9 και dx10... διαφορες παρατηρησα στα shadows(οπου στο dx10 ειναι πιο smooth),στα lightings και στην χρηση ΑΑ...σε αυτα υπερεχει το dx10...το θεμα ειναι οτι αυτα δεν παρατηρουνται στο crysis απο τις φωτογραφιες που παραθετει ο φιλος....ΕDIT: framedrop δεν υπηρχε στο dx10 στο far cry 2... βασικα υπηρξε αυξηση των frames!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 5, 2009 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Καλό το Ambient Occlusion αλλά δεν θα διστάσω να το κόψω αν το υπόλοιπο game είναι ασήκωτο και η κάρτα μου αγκομαχάει. Το βάζω στην κατηγορία του antialiasing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 5, 2009 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Τους περασα εψαξα αποδω εψαξα απο κει πουθενα το SSAO, ξανα κοιταζω το αρθρο " In order to use Ambient Occlusion in the Geforce 185.65 Beta you have to install the Vista or Windows 7 version of the graphics card driver. Afterwards you select on or off in the driver panel - the latter is the default setting. Below you see three on-click-comparisons, in the picture gallery you will find 720p screenshots with frame rates done with a GTX 285 - you will immediately see the drastic FPS drop due to Ambient Occlusion. " Εμεις με τα xp στο πηγαδι κατουρησαμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 5, 2009 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Μην κλαις... εμείς με τα XP τουλάχιστον είμαστε πιο ...όμορφοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 6, 2009 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Αφού το AO ενεργοποιείται με τους 185,66, στο Crysis το SSAO ήταν ανενεργό τόσο καιρό; (δεν εχω το παιχνίδι για να το τεστάρω)Πάντως στο Farcry 2 με τους 185.66 σε 295 με ambient Occlusion on (δείχνει στα profile ότι το παιχνίδι το υποστηρίζει) μαύρες σκιες παντού...μόνο ο ουρανός φαίνεται κάπως....δεν κρατησα χθες και screenshot για το τι εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 6, 2009 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Αφού το AO ενεργοποιείται με τους 185,66Υπαρχει και σε αλλες εκδοσεις...απλα σε αυτην λεει οτι εχει performance gains. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Απρίλιος 6, 2009 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Αφού το AO ενεργοποιείται με τους 185,66, στο Crysis το SSAO ήταν ανενεργό τόσο καιρό;Δε νομίζω. Απ' ότι εχω καταλάβει είναι ενεργοποιημένο στις εφαρμογές που το υποστηρίζουν, είτε default (Crysis), είτε μέσω των ingame options (burnout).Η Nvidia πρέπει να πρόσθεσε την επιλογή ΑΟ, για εκείνους του τίτλους που το υποστηρίζουν μεν, αλλά δεν υπάρχει επιλογή ενεργοποίησης του στα ingame options.Πάντως εγω τους έβαλα τους 185.66, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν εχω ακόμα πλήρη εικόνα, καθώς θέλω να βγάλω ss με ΑΟ on και ΑΟ off, για να συγκρίνω. Είμαι ευχαριστημένος γιατί το Nvidia Control Panel είναι επιτέλους πλήρως λειτουργικό στο σύστημα μου. Από τότε που έβαλα Vista, είχα πρόβλημα με τα game profiles. Τώρα λειτουργούν ολα άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 7, 2009 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 τελικα εχει διαφορα προς το καλυτερο αν ναι τα τεσταρω σημερα:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 7, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Παιδια με τους καινουριους drivers στα xp 64 bit το παιχνιδι παιζει πολυ καλυτερα απο τα vista! Πεταει ! Αναφερομαι και στα 2 crysisTo Θεμα ειναι οτι benchmark δεν μπορω να κανω γιατι εχει προβλημα με την συμβατοτητα με το παιχνιδι και το λειτουργικο! το παραξενο ειναι οτι και στα δυο crysis δεν παιζουν τα benchmark....βασικα ειναι οτι τρεχουν αλλα μετα απο λιγο η εικονα γινεται ΡΟΖ!!!!!!!!!οτι να ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 7, 2009 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Δεν έχω το warhead, αλλά στο Crysis το DX9 αδυνατεί να αποδώσει τέτοια γραφικά, εκτός κι αν το πειράξουμε. Αλλά στην περίπτωση αυτή έχουμε ίδια FPS για ίδια ποιότητα. Πράγμα που όπως βλέπω ισχύει και σε κάποιες φωτογραφίες που μας έδειξες.Δεν μπορεί να μας λες ότι υπάρχει διαφορά 10FPS μεταξύ DX9 και DX10 και στη συνέχεια να αυτοαναιρείσαι στις φωτογραφίες.Για ξεναδέστα όσα μας είπες γιατί κάπου κάνεις λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 7, 2009 Author #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 ρε παιδια το crysis παιζει full και στα ΧP, αλλαζεις 2 αρχεια και τελος!Εαν διαβασεις ολο το θεμα θα δεις οτι το λεω! δεν μπορω να βγαλω ακρη....βασικα το benchmark αυτο ειναι για τα σκουπιδια!Οτι παιζει καλυτερα σε directx9, εχει μια πιο αερατη αισθηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 7, 2009 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 ρε παιδια το crysis παιζει full και στα ΧP, αλλαζεις 2 αρχεια και τελος!Εαν διαβασεις ολο το θεμα θα δεις οτι το λεω! δεν μπορω να βγαλω ακρη....βασικα το benchmark αυτο ειναι για τα σκουπιδια!Οτι παιζει καλυτερα σε directx9, εχει μια πιο αερατη αισθηση!Όπως έχει ξαναειπωθεί, ότι και να κάνεις στα XP δεν παίζουνε όλα τα effects. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.