sebastian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2009 DIRECTX 9 1) directx 9 1920x1200 very high = AVERAGE 54.62 FPS 2) directx 9 1920x1200+X16AA very high = AVERAGE 35.59 FPS DIRECTX 10 1) directx 10 1920x1200 very high = AVERAGE 43.95 FPS 2) directx 10 1920x1200+X16AA very high = AVERAGE 33.89 Ενω τα settings ειναι ιδια, διαφορα στα γραφικα δεν παρατειρω, βλεπουμε μια πτωση στην αποδοση οταν τρεχει το directx 10 . Οταν δεν εχουμε ΑΑ η διαφορα ειναι μεγαλη, αφου μιλαμε για 10+ frames , ενω οταν μπαινει το χ16ΑΑ η διαφορα πεφτει αισθητα μεταξυ τους. Αντιθετα το far cry 2 παει πολυ καλυτερα σε directx 10 απο τι σε directx 9. Ποιος ειναι ο λογος αυτης της διαφορας ? Drivers λογικα!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 Το dx10 προσφερει καποια παραπανω πραγματα στους φωτισμους και αντανακλασεις κυριως απο τι εχω καταλαβει...π.χ Ambient Occlusion. Τωρα γιατι δεν ειναι τοσο εμφανεις αυτες οι προσθηκες του dx10 στο Crysis ειναι αλλο θεμα...παντως δεν νομιζω να ειναι θεμα drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 31, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 ρε παιδες επειδη εβαλα Vista προσφατα και γω,δοκιμασα το Very High -για πρωτη φορα ειναι αληθεια-Η διαφορα και σε εμενα ειναι fix στα -10frames αλλα η διαφορα σε αυτο που βλεπω ειναι εμφανης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 31, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 Παιδια οχι το crysis 1 αλλα για το warhead λεω εγω....enthuiastic στο ενα entousiastic στο αλλο, δεν ξερω , τρεχει το benchamrk διαφορα δεν βλεπω αλλα τα frames 10 κατω σε dx 10!Εχετε δει διαφορα σε warhead απο dx10 σε dx9 με ολα enthusiastic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 31, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 Η διαφορα και σε εμενα ειναι fix στα -10frames αλλα η διαφορα σε αυτο που βλεπω ειναι εμφανης..Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Δεν είναι τραγικά μεγάλη η διαφορά, αλλά σίγουρα τη λες εμφανή, ακόμα και με tweaked version του παιχνιδιού στα ΧΡ...Παιδια οχι το crysis 1 αλλα για το warhead λεω εγω....enthuiastic στο ενα entousiastic στο αλλο, δεν ξερω , τρεχει το benchamrk διαφορα δεν βλεπω αλλα τα frames 10 κατω σε dx 10!Εχετε δει διαφορα σε warhead απο dx10 σε dx9 με ολα enthusiastic???Μα δεν είναι "100% enthusiast" στο DX9, γιατί λείπουν κάποια εφέ, που ενεργοποιούνται μόνο με το DX10. Στην ουσία, αυτά σε κόβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 31, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 Σιγουρος gznp? Τοτε ναι διακαιολογει, αλλα πραγματικα δεν βλεπω διαφορα στην εικονα στο benchmark. Τι να πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 31, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 Σιγουρος gznp? Τοτε ναι διακαιολογει, αλλα πραγματικα δεν βλεπω διαφορα στην εικονα στο benchmark. Τι να πω....παιξε και λιγο το game και οχι μονο το bench....ειδικα νερα φωτισμοι φωτιες ειναι εμφανης διαφορα.την βλεπει και απαιδευτο ματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 1, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Μερικες εικονες απο το game! 1920X1200+X4AA DIRECTX 9 VS DIRECTX 10 DIRECTX 9 VS DIRECTX 10 DIRECTX 9 VS DIRECTX 10 DIRECTX 9 VS DIRECTX 10 DIRECTX 9 VS DIRECTX 10 Νephilim μαλλον και εσυ εισαι μελος της ομαδας των Αετοματιδων! Γιατι εγω διαφορες , περα οτι η καμερα μπορει να ειναι πιο αριστερα η δεξια δεν βλεπω, γιατι δεν μπορω να υπολογισω ακριβως Οι εικονες ειναι τραβιγμενες με enthusiastic και σε dx 9 και σε dx10 To θεμα ειναι οτι μεσα στο παιχνιδι , δεν υπαρχει η μεγαλη διαφορα που υπαρχει στο benchamrk! τι να πω δεν ξερω! Πιστευω οτι τελικα βασιζομαστε σε ενα benchmark το οποιο ειναι τρεις λαλουν και τρεις χορευουν .....το εχω πει και παλιοτερα αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Απρίλιος 1, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 sebastian η κάρτα τρέχει στα default ? το υπόλοιπο σύστημα είναι ότι βλέπουμε στην υπογραφή σου ? Και κάτι ακόμα αν το Benchmark το τρέχεις στα 4.1ghz μπορείς να το τρέξεις και μια με την cpu στα 4.5 ή και παραπάνω αν γίνεται ? ...είμαι πολύ περιεργός να δώ πως αντιδρά η 295 σε dx 10 με δυνατό cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 1, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 sebastian η κάρτα τρέχει στα default ? το υπόλοιπο σύστημα είναι ότι βλέπουμε στην υπογραφή σου ? Και κάτι ακόμα αν το Benchmark το τρέχεις στα 4.1ghz μπορείς να το τρέξεις και μια με την cpu στα 4.5 ή και παραπάνω αν γίνεται ? ...είμαι πολύ περιεργός να δώ πως αντιδρά η 295 σε dx 10 με δυνατό cpu.4.30 cpu και καρτα στα 675/1475/1175 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 1, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 ΡΕ ΚΑΡΑΨΕΥΤΑΡΕ :hehe::hehe::hehe: Τι θερμοκρασίες είναι αυτές που βλέπω????? Κόλαση :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 1, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Μια χαρα τις βλεπεις, καταρχιν θα σου πω κατι ....τρεχω με παραπανω clocks 650/1400/1150 (sync) kανονικα και οχι 675/1450/1175! με 100% το φανακι Και ετσι υποχωρουν κατω απο 80... Πλακα κανω! -Eπισης χτες αλλαξα διαταξη στο γραφειο μου και ο αριστερος ανεμιστηρας του κουτιου ο 25αρης καλυπτεται απο το γραφειο αριστερα.... -Κανονικα το κουτι το ειχα σε ενα τραπεζακι με ελευθερο χωρο 30 εκατοστα απο το εδαφος με απλετο αεροχωρο .... -Εδω η cpu μου ανεβηκε 5 βαθμους στο σημειο που εχω τωρα το κουτι μου! προσωρινα γιατι το τραπεζακι παρουσιασε προβλημα ( εκανα μια μαμακια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 1, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 [noob mod on]Που φαίνονται οι θερμοκρασίες;[/noob mod off]Lol τώρα τις είδα ότι βρίσκονται πάνω αριστερά...475 ο πυρήνας της κάρτας;Δηλαδή παίζεις και πιο κάτω από τα default ρολόγια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 1, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 [noob mod on]Που φαίνονται οι θερμοκρασίες;[/noob mod off]Lol τώρα τις είδα ότι βρίσκονται πάνω αριστερά...475 ο πυρήνας της κάρτας;Δηλαδή παίζεις και πιο κάτω από τα default ρολόγια;λαθος μου! 675 ηθελα να γραψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Απρίλιος 1, 2009 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Πάντως κι' εγω δε βλέπω διαφορές στις φωτογραφίες. Να υποθέσω πως δεν έχεις κάνει καμμιά modda στο παιχνίδι ;Αναφέρομαι στην παραμετροποίηση του cvargroups, που υποτίθεται ότι έδινε αίσθηση dx10 στα XP. Αυτό στο crysis βέβαια, αλλά και τα αρχεία του warhead τα ίδια είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 1, 2009 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Νephilim μαλλον και εσυ εισαι μελος της ομαδας των Αετοματιδων! Γιατι εγω διαφορες , περα οτι η καμερα μπορει να ειναι πιο αριστερα η δεξια δεν βλεπω, γιατι δεν μπορω να υπολογισω ακριβωςΟι εικονες ειναι τραβιγμενες με enthusiastic και σε dx 9 και σε dx10To θεμα ειναι οτι μεσα στο παιχνιδι , δεν υπαρχει η μεγαλη διαφορα που υπαρχει στο benchamrk! τι να πω δεν ξερω!Πιστευω οτι τελικα βασιζομαστε σε ενα benchmark το οποιο ειναι τρεις λαλουν και τρεις χορευουν .....το εχω πει και παλιοτερα αυτο!τι να σου πω.εγω στο Crysis(σκετο) που δοκιμασα με το νεο καρτονι,ειδα διαφορες.θα δοκιμασω και στο warhead και θα σου πω.στην τελευταια συγκριση παντως που χεις βαλει εχει μικρες διαφορες παντως.lol@gnzp για την παρατηρηση.:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 1, 2009 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Μια χαρα τις βλεπεις, καταρχιν θα σου πω κατι ....τρεχω με παραπανω clocks 650/1400/1150 (sync) kανονικα και οχι 675/1450/1175! με 100% το φανακι Και ετσι υποχωρουν κατω απο 80... Πλακα κανω!-Eπισης χτες αλλαξα διαταξη στο γραφειο μου και ο αριστερος ανεμιστηρας του κουτιου ο 25αρης καλυπτεται απο το γραφειο αριστερα.... -Κανονικα το κουτι το ειχα σε ενα τραπεζακι με ελευθερο χωρο 30 εκατοστα απο το εδαφος με απλετο αεροχωρο .... -Εδω η cpu μου ανεβηκε 5 βαθμους στο σημειο που εχω τωρα το κουτι μου! προσωρινα γιατι το τραπεζακι παρουσιασε προβλημα ( εκανα μια μαμακια) μπλα μπλα μπλα μπλα......και τα ψεμματ...εεεεε η ζωη ηθελα να πω , συνεχιζεται. εμενα στη πισω δεξια γωνια του δωματιου μου εχω 2,3C λιγοτερο απο την μπροστα αριστερα γωνια πανω σε σκαμπο του δωματιου.. απλα ελεος sebastian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 1, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Gomar ξερω οτι ζεις μονο για να μου πας κοντρα! Και επειδη μουφες δεν λεω παρε ενα idl απο την νεα θεση στο κουτι μου, συγκρινε με την αλλη photo που ποσταρα και θα καταλαβεις! ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΟΥ ΠΑΛΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΟΥ η photo ειναι απο αυτη που ποσταρα στο αλλο θεμα πριν 2 μερες! Αμεσως να με φατε! sebastian speaking! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis00 Απρίλιος 4, 2009 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 καμια διαφορα δεν παρατηρω στις εικονες!!χαχαχαχαχαχα!!! κατι δεν παει καλα μου φαινεται... παντως διαφορες τοσο εμφανεις οπως στην παρακατω δεν βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 4, 2009 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2009 @@ Με τα σωστά textures το πανω μπορεί κάλιστα να είναι σαν το κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.