Jump to content

Υδρόψυξη SLI

Sad_Joker_3D

Recommended Posts

Σκέφτηκα κάτι παρόμοιο,αλλά:έχω 24'' samsung για monitor και σηκώνει ανάλυση 1920χ1200,από όσο ξέρω το SLI

δεν αποδίδει καλύτερα σε τέτοιες αναλύσεις;Με τα παιχνίδια δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα τεράστιο πρόβλημα,μπορώ να πω πως τα περισσότερα τα παίζει σε καλό frame rate με όλα στο full(εκτός από antialising και anisotropic τα οποία δεν τα έχω και τέρμα).Και σκεπτόμενος πως το μηχάνημα κλένει τρία χρόνια(με μικρές αναβαθμίσεις κάθε εξάμηνο περίπου)έχω επιτύχει καλή αντοχή στο χρόνο.Το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα και να μη βλέπω το frame rate να κάνει drops όσο εξελίσσεται η τεχνολογία.Αν και του δίνω ένα ακόμα χρόνο ζωής βαριά βαριά.

η 4890 1GB είναι γρηγορότερη από τις 2Χ8800 που έχεις στα 1920Χ1200 ειδικά αν βάλεις και ΑΑ AF που οι ΑΤΙ τα πάνε παραδοσιακά καλύτερα από τις Nvidia.

την 4890 πάντως την κρατάς παραπάνω κιόλας.....οι 8800 άρχισαν να μένουν λίγο πίσω.

Ωραία,πέταξα και την eheim πάνω αλλά τώρα ξέμεινα από tank,καμιά ιδέα;;;Λέω να το βγάλω εκτός κουτιού στην κορυφή αλλά μήπως τότε έχω πρόβλημα με την κυκλοφορία;Μήπως να δοκιμάσω fillport?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.