Jump to content

Razer keyboards @ plaisio!

SirDiman

Recommended Posts

Μακράν η καλύτερη αγορά που έκανα για εκτός κουτιού προϊόν! Βέβαια, πιάνει πολύ εύκολα σκόνη, αλλά υπάρχει και γι'αυτό λύση!

Τα πολύ uber πληκτρολόγια μου την δίνουν. Το πληκτρολόγιο πρέπει να έχει τα απαραίτητα, και φυσικά μερικά shortcuts για κάποιες λειτουργείες.

Συμφωνο φιλε μου, ειναι μαζεμενο πληκτρολογιο. Οσο για την σκονη εχω ενα swifferaki και του περναω μια καθε μερα. Εχω και μαντηλακια.

Μου αρεσουν τα κουμπια του ειναι πολυ speedata και γενικα σαν πληκτρολογιο ειναι must για τα λεφτα που εδωσα.....Δεν μπορω με τιποτα τα πληκτρολογια ΚΟΥΜΟΥΤΣΕΣ!

Με βάλατε στη μπρίζα παλιόπαιδα:D 15 ευρώ δεν είναι πολλά για να αλλάξω την παλιατζούρα μου. Είδα πως έχει και σύνδεση ps2, οπότε θα συνεργαστεί μια χαρά με το switchάκι μου. Κι' εμένα μου αρέσει που είναι minimal.

Θα σε παιδέψει λίγο στην αρχή μέχρι να το συνηθίσεις...Είναι πολύ κοντά τα πλήκτρα και τις πρώτες μέρες, άλλα θα σκέφτεσαι και άλλα θα γράφεις!

ειμαι ο μονος που δεν αλλαζω keybrd παρα μονο αν το σπασω; Δε λεω, τα φωτιζομενα μ αρεσουν, αλλα πεφτει πολυ κοπανημα :(

Κανένα, αρκεί να το συνηθίσεις...είναι σαν το πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή. Αν κάτσεις, θα το μάθεις και δεν θα βλέπεις διαφορά!:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.