Jump to content

Razer keyboards @ plaisio!

SirDiman

Recommended Posts

Τα εν λογω Razer? Ισως :hm: γιατι εμενα με φαινονται μια χαρα κλασικα πληκτρολογια.

Περαν του φωτισμου που ειναι καλος το βραδυ δεν βλεπω να εχουν κατι αλλο τοσο κιτς.

(Η αποψη ισχυει παντα για τα συγκεκριμενα Razer).

Αμα τα 55 ευρω ειναι normal τιμη φιλε για ενα πληκτρολογιο που σου προσφερει την ιδια χρησιμοτητα με ενα πληκτρολογιο των 15 ευρω τοτε παω πασο...

Στο Θεμα μας τωρα:

Εμενα μου αρεσουν...αλλα δεν εχει και κανενα τρελο σχεδιο το keyboard..δηλαδη πληρωνεις χρυσο το σχεδιακι ?

Η το θεωριτικο 1ms responce time? Λες και θα το χρειαστεις απο ενα ενσυρματο πληκτρολογιο (Marketing ftw)

Και τα θεωρω κοροιδια να δωσεις 55 ευρω για το συγκεκριμενο πληκτρολογιο!που σου παρεχει και 1 χρονο εγγυηση..και τιποτα το διαφορετικο..

2η κοροιδια ειναι τα αλλα 2 πληκτρολογια της σειρας που για τον φωτισμο σκας αλλα 24 ευρω παραπανω για το ΙΔΙΟ πλητρολογιο...αν ειναι δυνατον...:worship:

Το πληκτρολογιο που τα αξιζει στεγνα για μενα ειναι το Microsoft Reclusa

Γιατι ?

3 χρονια εγγυηση...

Μαλακα πληκτρα

σφουγγαρακι για τους καρπους

κουμπακια γρηγορης χρησης

φωτισμο

2 usb

Και το αλλο πραγμα που ειναι χρησιμο σε εμενα ειναι οτι με ενα κουμπακι ανοιγει το DvD-Recorder

Φιλικα...

ProPi

Εμένα αλλού έπεσε το μάτι μου πάντως... :D

Μου 'εκανες κακό τώρα :hang2:

Το συγκεκριμένο είναι το κανονικό lycosa απλά έχει και καλά το mirror effect.

Δεν το συνιστώ καθόλου,όμορφο δεν λέω άλλα πρεπει να είσαι μανιακός με την καθαριώτητα καθώς σε μια μέρα γίνεται γρί απο την σκόνη.Έχω δεί του ξαδέρφου μου :crazy:

δεν ξερω πως μου εχει κολησει αλλα προτιμω την logitech στο πληκτρολογιο..

αυτο παντως το πιο φθηνο razer δεν τοπαιρνα με τους δρακους κτλ ειναι κιτς κατεμε..159 παλι ειναι πολλα για πληκτρολογιο και ας ειναι να γερασεις μαζι του πραγμα που δεν θα συμβει ποτε..:tomato:

Αμα τα 55 ευρω ειναι normal τιμη φιλε για ενα πληκτρολογιο που σου προσφερει την ........

Το πληκτρολογιο που τα αξιζει στεγνα για μενα ειναι το Microsoft Reclusa...

To Reclusa τελευταια φορα που το ειχα δοκιμασει στο πλαισιο το βρηκα αθλιο, καθολου καλη αισθηση στο πατημα το πληκτρων και κακη κατασκευη. Ετη φωτος μπροστα το G15 που εχω τωρα.

Τωρα για το αν αξιζουν τα 55Ε τα razer, αν εχουν καλη αισθηση και κατασκευη αξιζουν κατα την γνωμη μου, αλλωστε ολα τα extra μπιχλιμπιδια που βαζουν στα πληκτρολογια συνηθως αχρησιμοποιητα μενουν.

Εγω πάλι είμαι λίγο πιο μινιμαλιστής με αυτά τα πράγματα. θέλω το πληκτρολόγιο να είναι μικρό σαν των λάπτοπ, λεπτό, bluetooth, και γιατί οχι, από αλουμίνιο....:suicide:

αλλά τετοιες υλοποιήσεις εχω δει μόνο από την keysonic. όλες οι άλλες εταιρίες βγάζουν κατι πληκτρολόγια που θέλουν ένα γραφείο απο μόνα τους για να βολέψεις.:upside:

Εγω πάλι είμαι λίγο πιο μινιμαλιστής με αυτά τα πράγματα. θέλω το πληκτρολόγιο να είναι μικρό σαν των λάπτοπ, λεπτό, bluetooth, και γιατί οχι, από αλουμίνιο....:suicide:

αλλά τετοιες υλοποιήσεις εχω δει μόνο από την keysonic. όλες οι άλλες εταιρίες βγάζουν κατι πληκτρολόγια που θέλουν ένα γραφείο απο μόνα τους για να βολέψεις.:upside:

Logitech illuminated θές εσύ , βέβαια όχι ασύρματο ,αλλά όλα τα άλλα τα έχεις ....

Αμα τα 55 ευρω ειναι normal τιμη φιλε για ενα πληκτρολογιο που σου προσφερει την ιδια χρησιμοτητα με ενα πληκτρολογιο των 15 ευρω τοτε παω πασο...

Φιλικα...

ProPi

Φιλε το δικο μου πληκτρολόγιο ειναι ενα microsoft http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=030 των 17 ευρώ...Φτηνότερο απο το δικό σου :haha:

pwned :p

Ναι ρε συ δεν το πήρα σαν προσβολή, και εγω το ιδιο σκεπτικό με το δικο σου εχω οσον αφορα τα keyboards ;)

To Reclusa τελευταια φορα που το ειχα δοκιμασει στο πλαισιο το βρηκα αθλιο, καθολου καλη αισθηση στο πατημα το πληκτρων και κακη κατασκευη. Ετη φωτος μπροστα το G15 που εχω τωρα.

Τωρα για το αν αξιζουν τα 55Ε τα razer, αν εχουν καλη αισθηση και κατασκευη αξιζουν κατα την γνωμη μου, αλλωστε ολα τα extra μπιχλιμπιδια που βαζουν στα πληκτρολογια συνηθως αχρησιμοποιητα μενουν.

Το G15 δεν μου αρεσε γιατι ειχε τοσα πολλα κουμπια που εμενα μου ηταν αχρηστα..

Ενω το reclusa που εχω τωρα μου ειναι τρομερα ανετο..και την εχω καταβρει με αυτο το πληκτρολογιο...

Τωρα γνωμες και γουστα ειναι αυτα...ο καθενας εχει διαφορετικα πιστευω και δεν μπορω να επιβαλλω την γνωμη μου σε κανεναν...:fun:

Τωρα οσον αφορα τα extra μπιχλιμπιδια..εμενα με βολευει να βαζω το flashακι απο το πληκτρολογιο...και να αλλαζω τραγουδια με το μικρο μου δακτυλακι... ;)

Εσυ που εχεις το G15 ολα αυτα τα κουμπια ουσιαστικα αχρηστα δεν σου ειναι ? τα χρησιμοποιεις σε κανενα παιχνιδι...και τι εγινε ?:p

Μιας και πήρα το razer, να σας πώ οτι δεν είναι τόσο καλό όσο δείχνει, σίγουρα σε εμφάνιση, αίσθηση, ταχύτητα στα fps games που παίζω είναι ....οτι καλύτερο βρήκα, αλλα διαβαζοντας σχόλια ξένων για αυτό το πληκτρολόγιο, τελικά αντιμετώπησα τα ίδια προβλήματα..και ποιά είναι αυτά?...

πρώτο, μετά απο μία βδομάδα δεν έπαιζαν τα βελάκια δεξιά και αριστερά, μετά απο 2μέρες τέλος και τα φωτάκια του... τι driver uninstall και install εκανα..τίποτα.Δεν αξίζει για μένα τέλος.

Ακριβός τα ίδια προβλήματα έιχαν και χρήστες στο KM-electronic.de

Μιας και πήρα το razer, να σας πώ οτι δεν είναι τόσο καλό όσο δείχνει, σίγουρα σε εμφάνιση, αίσθηση, ταχύτητα στα fps games που παίζω είναι ....οτι καλύτερο βρήκα, αλλα διαβαζοντας σχόλια ξένων για αυτό το πληκτρολόγιο, τελικά αντιμετώπησα τα ίδια προβλήματα..και ποιά είναι αυτά?...

πρώτο, μετά απο μία βδομάδα δεν έπαιζαν τα βελάκια δεξιά και αριστερά, μετά απο 2μέρες τέλος και τα φωτάκια του... τι driver uninstall και install εκανα..τίποτα.Δεν αξίζει για μένα τέλος.

Ακριβός τα ίδια προβλήματα έιχαν και χρήστες στο KM-electronic.de

παρε και συ κανενα απλό πληκτρολογιο να ησυχάσεις! τοσο μάπα ούτε τα πληκτρολόγια των 5 ευρώ δεν βγαίνουν.

Το G15 δεν μου αρεσε γιατι ειχε τοσα πολλα κουμπια που εμενα μου ηταν αχρηστα..

Ενω το reclusa που εχω τωρα μου ειναι τρομερα ανετο..και την εχω καταβρει με αυτο το πληκτρολογιο...

Τωρα γνωμες και γουστα ειναι αυτα...ο καθενας εχει διαφορετικα πιστευω και δεν μπορω να επιβαλλω την γνωμη μου σε κανεναν...:fun:

Τωρα οσον αφορα τα extra μπιχλιμπιδια..εμενα με βολευει να βαζω το flashακι απο το πληκτρολογιο...και να αλλαζω τραγουδια με το μικρο μου δακτυλακι... ;)

Εσυ που εχεις το G15 ολα αυτα τα κουμπια ουσιαστικα αχρηστα δεν σου ειναι ? τα χρησιμοποιεις σε κανενα παιχνιδι...και τι εγινε ?:p

Αχρηστα μου ειναι, μονο pause/next/volume σαν extra μου ειναι χρησιμα ουσιαστικα.

Εγω παιδιά αν και τυγχάνω φανατικός gamer, την εχω βγάλει με ενα πληκτρολόγιο τρόμου τα τελευταία 6 ή 7 χρόνια. Πρέπει να είχα δώσει γύρω στα 5 ευρώ. Ενω θεωρητικά θα ήθελα να είχα ενα καλό πληκτρολόγιο, στην πράξη δε χαλαλίζω ποτέ τα λεφτά για τέτοιου είδους αγορές. Στο in case hardware, δε με πιάνουν τέτοιοι ενδιασμοί:dirol:

Τώρα οσο αφορά τη Razer, εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα ποντίκια της και ειδικά για το copperhead. Για τα πληκτρολόγια δε ξέρω, αν και πριν καμμιά εβδομάδα που περιεργάστηκα ενα στο Πλαίσιο δε μου γέμισε και πολύ το μάτι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.