george_veria Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2009 Παιδια εχω την παραπανω μητρικη οι οποια υποστηριζει pci-e 1.0.Πηρα μια καρτα γραφικων H3870 η οποια υποστηριζει pci-e 2.0.Το PC μου δεν ανοιγει με την συγκεκριμενη καρτα, η οποια δοκιμασμενα δουλευει!!!Λετε κανα BIOS UPDATE θα κανει τιποτε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Δοκιμασε το μηπως και γινει τπτ..Clear CMOS εχεις κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Κοίτα να αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση το BIOS (ακολουθώντας τις οδηγίες στην ιστοσελίδα της ASRock) . Δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια διόρθωση σε κάποια πρόσφατη έκδοσή του.Αν δεν γίνει κάτι, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Eυρωπαϊκό Support της εταιρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_veria Μάρτιος 30, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Παιδια και τι δεν εκανα για να bootαρει το PC!!! Με αλλες καρτες ανοιγει κανονικοτατα, εχω χαζεψει σας λεω. Αυριο θα κανω ενα BIOS UPDATE... Τι αλλο να κανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylejohn Μάρτιος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Κανε bios update και μαλλον θα εισαι οκ!Εχω motherboard με pci-e 1.0 και παιζει μια χαρα 4870 και 8800gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.